30. juni 2012.14 god. comment_62150 Evo to je to... [b]Sky Italia claiming Inter's Brazilian defender Maicon is close to signing for Chelsea after a series of meetings between the two clubs[/b]. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62152 Ako dođe Maicon onda otpadaju i Debushy i Pišček, koji su možda bolji za nas. Jbg, nzm.. Ako je Maiconu dobro da bude zamena Ivanoviću i ako mu ne smeta, nek sedi na klupi. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62154 [quote name='Whisper#2' timestamp='1341060337' post='62153'] Bice zanimljivo videti kako ce Bane reagovati na ovo.... [/quote] Nema šta reagovati, nema se čega bojati. Uvek ima zagarantovano mesto u prvih 11. Tu nema priče, Maicon ako dođe, dolazi kao zamena za Baneta i biće u klubu 2-3 sezone, nakon čega dolazi vreme Todda Kanea. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62155 Jebem ih glupe da ih jebem... ne bi ja staro smeče kupovo nema šanse, da je u pitanju Maicon prije 2 sezone da ali ovakav izvan forme NE ! produži dalje ... Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62158 sta se bbojite dok ga ne vidimo sa dresom i slika se nemamo se cega bojat Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62159 [quote name='Kalouda' timestamp='1341060432' post='62154'] Nema šta reagovati, nema se čega bojati. Uvek ima zagarantovano mesto u prvih 11. Tu nema priče, Maicon ako dođe, dolazi kao zamena za Baneta i biće u klubu 2-3 sezone, nakon čega dolazi vreme Todda Kanea. [/quote] To kad bi se nas dvojica pitali.... Ko zna sta je ovima iz kluba u glavi cim uopste razmisljaju o dovodjenju MAicona, koji je bleda senka onoga sto je bio pod Mourinhom. Sve u svemu jos jedan igrac koji ce da ladi mu*a po terenu, i da zgrce pare za to... Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62161 [quote name='Whisper#2' timestamp='1341060571' post='62159'] To kad bi se nas dvojica pitali.... Ko zna sta je ovima iz kluba u glavi cim uopste razmisljaju o dovodjenju MAicona, koji je bleda senka onoga sto je bio pod Mourinhom. Sve u svemu jos jedan igrac koji ce da ladi mu*a po terenu, i da zgrce pare za to... [/quote] Ne znam je li iko iz uprave toliko lud i glup da Ivanovića preseli na klupu jer je došao neki 'starac' koji zadnje 2 sezone ne može meda. Ma nema šanse, ovaj Maicon i ako dođe (volio bi da ne) ima samo da sedi na klupi i gleda čika Branislava. Nije Di Matteo glup da Ivu stavi na klupu. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62163 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2166846/Joao-Moutinho-wanted-Tottenham-Manchester-United-Manchester-City-Chelsea-Liverpool.html?ITO=1490&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62164 Maicon? WTF??? Jebo me konj da me jebo, moram strepiti svaki nas prelazni rok da ne dodje neki izrod i evo doci ce. Ne moze nasa uprava vezati 2 prava koraka, ne moze. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62166 hohohooh neverovatno,Maicon je pokrenuo lavinu komentara Ja prosto moram da navijam da on dodje ajmo maicon,potpisuj više Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62171 Kakav Maicon, kakvi bakrači, mogu oni pisat koliko hoće al sam skoro siguran da od tog nema ništa. Koliko god bili ovakvi il onakvi, uprava i Roman nisu toliko glupi da daju brdo para Interu za jednog starca koji je totalno van forme, koji nije poštene utakmice odigrao već skoro 2 godine, a kamo li da mu daju bogovsku plaću kao što neki tvrde. Ovo je samo novinarska izmišljotina. Neki dan su svi pisali kako su Piszczek, Debuchy, [s]Van der Wiel[/s] i Rafael kandidati za mjesto desnog beka Chelseaja, Maicona nitko nigdje spomenuo nije. Kad bi se to ostvarilo, onda bi sve priče o pomlađivanju ekipe i prestanku bacanja para na kvazikvalitetne igrače pale u vodu, uprava bi sama sebe posula pepelom. Al neće se ostvarit. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62173 Ne, ne, i ne! Iako je puno bolji od Bosingwe kako god se okrene ali nije nam potreban! Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62190 Maicon?! koji ćem kurac on, samo će bit na klupi, zgrnut' će masu para i pokrenut' će lavinu nezadovoljstva svojim status jbt :/ Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62194 [quote name='Brane' timestamp='1341062236' post='62171'] Ovo je samo novinarska izmišljotina. Neki dan su svi pisali kako su Piszczek, Debuchy, [s]Van der Wiel[/s] i Rafael kandidati za mjesto desnog beka Chelseaja, Maicona nitko nigdje spomenuo nije. [/quote] Koji Rafael se dovodio u vezu sa Chelseajom? Znam samo za jednog Rafaela koji je desni bek, ali veruj mi njega ne bih volio videti u našem dresu. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62197 [quote name='Kalouda' timestamp='1341064366' post='62194'] Koji Rafael se dovodio u vezu sa Chelseajom? Znam samo za jednog Rafaela koji je desni bek, ali veruj mi njega ne bih volio videti u našem dresu. [/quote] Evo ovaj [url="http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Rafael.aspx"]http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Rafael.aspx[/url] Meni je favorit Azpilicueta, a onda slijede Debuchy i Piszczek. Nisam ni ja nešto za ovoga Rafaela Unitedova, al svakako nece doc jer ga Alex ne pušta pa nije ni bitno, dok je Wiel panjina u obrani i ne želim ga vidjet na Stamford Bridgeu ni u razgledavanju, a kamo li na terenu u našem dresu. Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62264 Arsenal,Čelzi i Njukasl su zainteresovani za nekog klinca iz Kristal Palasa,Allassani,ima 15 god i igra za reprezentacija Engleske U16,vezni igrač Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62305 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1341147143' post='62277'] Opet ista priča povezani smo sa Walcottom. [/quote] Haha, s njim smo povezani otkad znam za njega. Sreća pa neće doć. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62444 Evo još vesti kad su u pitanju mladi igrači Očekivalo se da napadač Libertada,Mauro Caballero predje u Porto ovog leta,ali su pregovori zastali usled finansiskih problema Porta. Predsednik Libertada je priznao da je klub primio i ponude od drugih klubova medju kojima je i Čelzi.Ovog igrača je Čelziju preporučio Piet de Visser. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62445 [quote name='chibabachi' timestamp='1341233401' post='62444'] Evo još vesti kad su u pitanju mladi igrači Očekivalo se da napadač Libertada,Mauro Caballero predje u Porto ovog leta,ali su pregovori zastali usled finansiskih problema Porta. Predsednik Libertada je priznao da je klub primio i ponude od drugih klubova medju kojima je i Čelzi.Ovog igrača je Čelziju preporučio Piet de Visser. [/quote] Mauro Caballero Ima decko ime za golgetera, jos i da pokaze kvalitet Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62463 Cim je to preporucio Piet de Visser ne moze da ne valja :) Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62473 [i]De Telegraaf javlja da je Benfika stupila u pregovore sa Tventeom povodom njihovog igrača,u pitanju je Leroy Fer,koji bi trebao da predstavlja direktnu zamenu za Vicela.[/i] [i]Ova informacija je izazvala pažnju Čelzija,Real Madrida i Man Utd-a koji su pokazali ozbiljno interesovanje za ovog igrača.Naime Rio Ferdinand je njegov veliki fan,te je prošle sezone na tviteru i izjavio : " Za mene,Vicel će postati jedan od najboljih igrača kroz par godina"[/i] [i] Vicel sa Lisabonskim "orlovima" ima još četiri godine ugovora,izvesno je da ako dodje do transfera on neće biti manji od 20 miliona evra[/i] Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62477 http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuEkuFFZVDAObFfXs&tmpl=coranto_eng_news nista od rafaela Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.