Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ako dođe Maicon onda otpadaju i Debushy i Pišček, koji su možda bolji za nas. Jbg, nzm.. Ako je Maiconu dobro da bude zamena Ivanoviću i ako mu ne smeta, nek sedi na klupi.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341060337' post='62153']
Bice zanimljivo videti kako ce Bane reagovati na ovo....
[/quote]

Nema šta reagovati, nema se čega bojati. Uvek ima zagarantovano mesto u prvih 11. Tu nema priče, Maicon ako dođe, dolazi kao zamena za Baneta i biće u klubu 2-3 sezone, nakon čega dolazi vreme Todda Kanea.
[quote name='Kalouda' timestamp='1341060432' post='62154']
Nema šta reagovati, nema se čega bojati. Uvek ima zagarantovano mesto u prvih 11. Tu nema priče, Maicon ako dođe, dolazi kao zamena za Baneta i biće u klubu 2-3 sezone, nakon čega dolazi vreme Todda Kanea.
[/quote]
To kad bi se nas dvojica pitali.... Ko zna sta je ovima iz kluba u glavi cim uopste razmisljaju o dovodjenju MAicona, koji je bleda senka onoga sto je bio pod Mourinhom.
Sve u svemu jos jedan igrac koji ce da ladi mu*a po terenu, i da zgrce pare za to...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341060571' post='62159']
To kad bi se nas dvojica pitali.... Ko zna sta je ovima iz kluba u glavi cim uopste razmisljaju o dovodjenju MAicona, koji je bleda senka onoga sto je bio pod Mourinhom.
Sve u svemu jos jedan igrac koji ce da ladi mu*a po terenu, i da zgrce pare za to...
[/quote]

Ne znam je li iko iz uprave toliko lud i glup da Ivanovića preseli na klupu jer je došao neki 'starac' koji zadnje 2 sezone ne može meda. Ma nema šanse, ovaj Maicon i ako dođe (volio bi da ne) ima samo da sedi na klupi i gleda čika Branislava.

Nije Di Matteo glup da Ivu stavi na klupu.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2166846/Joao-Moutinho-wanted-Tottenham-Manchester-United-Manchester-City-Chelsea-Liverpool.html?ITO=1490&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Maicon? WTF??? Jebo me konj da me jebo, moram strepiti svaki nas prelazni rok da ne dodje neki izrod i evo doci ce. Ne moze nasa uprava vezati 2 prava koraka, ne moze.
Kakav Maicon, kakvi bakrači, mogu oni pisat koliko hoće al sam skoro siguran da od tog nema ništa.

Koliko god bili ovakvi il onakvi, uprava i Roman nisu toliko glupi da daju brdo para Interu za jednog starca koji je totalno van forme, koji nije poštene utakmice odigrao već skoro 2 godine, a kamo li da mu daju bogovsku plaću kao što neki tvrde.

Ovo je samo novinarska izmišljotina. Neki dan su svi pisali kako su Piszczek, Debuchy, [s]Van der Wiel[/s] i Rafael kandidati za mjesto desnog beka Chelseaja, Maicona nitko nigdje spomenuo nije. Kad bi se to ostvarilo, onda bi sve priče o pomlađivanju ekipe i prestanku bacanja para na kvazikvalitetne igrače pale u vodu, uprava bi sama sebe posula pepelom. Al neće se ostvarit.
Maicon?! koji ćem kurac on, samo će bit na klupi, zgrnut' će masu para i pokrenut' će lavinu nezadovoljstva svojim status jbt :/
[quote name='Brane' timestamp='1341062236' post='62171']
Ovo je samo novinarska izmišljotina. Neki dan su svi pisali kako su Piszczek, Debuchy, [s]Van der Wiel[/s] i Rafael kandidati za mjesto desnog beka Chelseaja, Maicona nitko nigdje spomenuo nije.
[/quote]

Koji Rafael se dovodio u vezu sa Chelseajom? Znam samo za jednog Rafaela koji je desni bek, ali veruj mi njega ne bih volio videti u našem dresu.
[quote name='Kalouda' timestamp='1341064366' post='62194']
Koji Rafael se dovodio u vezu sa Chelseajom? Znam samo za jednog Rafaela koji je desni bek, ali veruj mi njega ne bih volio videti u našem dresu.
[/quote]

Evo ovaj [url="http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Rafael.aspx"]http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Rafael.aspx[/url] ;)

Meni je favorit Azpilicueta, a onda slijede Debuchy i Piszczek. Nisam ni ja nešto za ovoga Rafaela Unitedova, al svakako nece doc jer ga Alex ne pušta pa nije ni bitno, dok je Wiel panjina u obrani i ne želim ga vidjet na Stamford Bridgeu ni u razgledavanju, a kamo li na terenu u našem dresu.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1341147143' post='62277']
Opet ista priča povezani smo sa Walcottom.
[/quote]

Haha, s njim smo povezani otkad znam za njega. Sreća pa neće doć.
Evo još vesti kad su u pitanju mladi igrači

Očekivalo se da napadač Libertada,Mauro Caballero predje u Porto ovog leta,ali su pregovori zastali usled finansiskih problema Porta.
Predsednik Libertada je priznao da je klub primio i ponude od drugih klubova medju kojima je i Čelzi.Ovog igrača je Čelziju preporučio Piet de Visser.
[quote name='chibabachi' timestamp='1341233401' post='62444']
Evo još vesti kad su u pitanju mladi igrači

Očekivalo se da napadač Libertada,Mauro Caballero predje u Porto ovog leta,ali su pregovori zastali usled finansiskih problema Porta.
Predsednik Libertada je priznao da je klub primio i ponude od drugih klubova medju kojima je i Čelzi.Ovog igrača je Čelziju preporučio Piet de Visser.
[/quote]

Mauro Caballero B)
Ima decko ime za golgetera, jos i da pokaze kvalitet :D
[i]De Telegraaf javlja da je Benfika stupila u pregovore sa Tventeom povodom njihovog igrača,u pitanju je Leroy Fer,koji bi trebao da predstavlja direktnu zamenu za Vicela.[/i]

[i]Ova informacija je izazvala pažnju Čelzija,Real Madrida i Man Utd-a koji su pokazali ozbiljno interesovanje za ovog igrača.Naime Rio Ferdinand je njegov veliki fan,te je prošle sezone na tviteru i izjavio : " Za mene,Vicel će postati jedan od najboljih igrača kroz par godina"[/i]

[i] Vicel sa Lisabonskim "orlovima" ima još četiri godine ugovora,izvesno je da ako dodje do transfera on neće biti manji od 20 miliona evra[/i]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.