Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

u Porto je stigao u leto 2008. godine iz urugvajskog Atletiko Rentistasa, za 5,5 miliona eura koliko je prije tri godine Porto platio za 45% njegovog ugovora.....zatim .........Porto je 13,5 miliona eura platio dodatnih 40 odsto vlasničkog udjela u njegovog ugovora, pa sada drži pravo na 85% njegovog ugovora....plus tu se javlja još neki neimenovani investitor,nije to ništa čudno ugovori Teveza i Maskerana su bili u rukama kompanija,ako se sećate vremena kad su ova dva igrača završila u Vest Hemu
Ovu vijest za Azpilicuetu mi je uljepšala dan. Opet, unatoč ponovnom "oživljavanju" ovog transfera, s druge strane se diže još veća prašina oko Maicona s napisima da je jako blizu potpisa. Pitanje je kome vjerovati jer zasigurno nećemo dovoditi obojicu.

Oko Hulka se digla velika pompa, previše je tu "lica sa strane" koji žele svoj dio kolača. Da se stvar rješava direktno između Porta i Chelseaja, smatram da bi ovo davno bilo gotovo. Ovako sve ostaje na Romanu i njegovoj želji/spremnosti za dovođenjem Hulka u ovakvim uvjetima, odnosno pitanje je želi li on popustiti i platiti tih 7-8 milijuna funti. Ako je odgovor potvrdan, vidjet ćemo Hulka u našem dresu sljedeće sezone; ako pak nije, kud koji mili moji, nije jedini i vjerujem da ćemo uspjet dovest nekog drugog. Sami smo svjedoci da se uprava već počela okrećati drugim igračima na poziciji desnog krila.

Volio bih da dođe, naravno, al i da ne dođe ne bi bio smak svijeta.
[b] Jul 7, 2012 11:22 PM BST (datum da se ne zajebemo :D )[/b]

http://www.weaintgotnohistory.com/2012/7/7/3143706/potential-chelsea-fc-transfer-target-axel-witsel?

Neka sad to neko prevede i kaze u cemu je rijec, imal' sta ozbiljno ? ;)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1341702178' post='63237']
[b]Jul 7, 2012 11:22 PM BST (datum da se ne zajebemo :D )[/b]

[url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/7/7/3143706/potential-chelsea-fc-transfer-target-axel-witsel?"]http://www.weaintgot...et-axel-witsel?[/url]

Neka sad to neko prevede i kaze u cemu je rijec, imal' sta ozbiljno ? ;)
[/quote]

Nema ništa ozbiljno

Mislim tekst je ozbiljan ali nešto slasno,sexi i pikantno za nas napaljene forumaše .......mmmmm,ništa
[img]http://dailypygmy.com/wp-content/uploads/2011/08/cleavage_1.jpg[/img]

Aj i to da pogledamo...Do sada je bilo vrlo malo onoga što je povezivalo Vicela i Čelzi što bih mogao nazvati "pouzdano" .Mirror i Daily Mail su pustili priče da je Čelzi pokazao odredjen interes što je i veoma logično.Vicel je mlad,napuni je 23 god u januaru.Igra primarno na poziciji centralnog veznog.Sigurno je fizički dovoljno jak da se adaptira za Premier ligu i konačno on je Belgijanac.Zatim igra za Benfiku koja je generalno poznata kao prodavac.Sve ove činjenice stvaraju prirodnu vezu sa Čelzijem,tako da nije ništa čudno da ovakve priče kruže.....ostatak priče se svodi na njegov razvoj,blabalbalbalblalbalbalt,zarim neka uporedjivanja sa Modrićem.....još blbalbalblaba

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

[quote name='Whisper#2' timestamp='1341733347' post='63251']
Evo jedne dobre vesti:

[url="http://www.chelseatickets.org/chelsea-turn-down-villa-bid-for-ryan-bertrand/"]http://www.chelseati...-ryan-bertrand/[/url]
[/quote]
Tako je.Dokaz da se na ovog mladica ozbiljno racuna.Mozda cak sljedece sezone bude prvi izbor na poziciji LB,naravno ukoliko Cole ode(u sto cisto sumnjam). :D
[quote name='chibabachi' timestamp='1341743436' post='63267']
Čelzi kupio nekog mladog igrača ponovo,nećaka(sestrića) potpredsednika Vest Hema za 250 000 funti,ima 15 god -igra odbranu........
[/quote]

George Brady.

Kažu da ima ogroman potencijal razviti se u sjajnog braniča.
Moses, Schurrle, Jovetic...
Interesovanje za igrace koji mogu pokrivati pozicije napad - krilo, sa akcentomna desnu stranu.
Ako Studge ode mislim da ce klub i pored eventualnog dolaska Hulka kupiti jos jednog igraca za tu poziciju.
Glasine kazu odustali smo od Maicona zbog plate a okrecemo Azpiliuceti...

Ako je tako, drago mi je sto se vise ne rasipamo i sto smo konacno poceli razmisljati o svemu...
Nema vise davanja koliko ko hoce..

So Maicon, take it or leave it...
[quote name='ADiS' timestamp='1341786313' post='63384']
Glasine kazu odustali smo od Maicona zbog plate a okrecemo [b]Azpiliuceti[/b]...

Ako je tako, drago mi je sto se vise ne rasipamo i sto smo konacno poceli razmisljati o svemu...
Nema vise davanja koliko ko hoce..

So Maicon, take it or leave it...
[/quote]

Avion za Maicona je ovaj Baskijac.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1341787334' post='63394']
Avion za Maicona je ovaj Baskijac.
[/quote]

Nisam ga ja gledao pa ne znam kakav je, zato nisam u mogucnosti da komentarisem ali posto vidim da vecina ima slicno misljenje da je Azpilicueta dobar igrac onda sigurno jeste...

[size=2]PS: Jedino mi nije drago pisati ili izgovarati to prezime.. [/size]
Za mene nebi bilo nista bolje kad bi doveli Hulka, Moutinha i jednog za rotaciju za banetom.. Jaoooooooo nedo bog da dovedemo ih pa bilo bi dosadno gledat samo WIN WIN WINW IWN :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.