Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ja mislim da KDB moze igrati poziciju gdje igra Lampard. zasto njega ne gurati na tu poziciju, bilo bi fantasticno, ima brzinu, pregled igre a o tehnici da ne pricam ;)
Ako nista onda nači jednog dobrog play-a tipa Ganso (povezuje se sa nama Arsenalom...) možda bi on mogao leci... treba nam desno krilo, desni bek i play. ;)
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342277380' post='64257']
Ja mislim da KDB moze igrati poziciju gdje igra Lampard. zasto njega ne gurati na tu poziciju, bilo bi fantasticno, ima brzinu, pregled igre a o tehnici da ne pricam ;)
Ako nista onda nači jednog dobrog play-a tipa Ganso (povezuje se sa nama Arsenalom...) možda bi on mogao leci... treba nam desno krilo, desni bek i play. ;)
[/quote]

Skoro ceo drugi deo sezone je u Genku igrao na CMF-u, i odlicno se pokazao.
[quote name='how yes no' timestamp='1342285214' post='64286']
Proglasili ga najboljim igračem lige, nakon što je počeo igrati na poziciji CM. Maestralan je bio.
[/quote]

Ako je tako onda nam uopste nije potreban ni Modric ni Moutinho a ni taj Oscar na kojeg bi samo bezveze bacili novac...
[quote name='ADiS' timestamp='1342288388' post='64297']
Ako je tako onda nam uopste nije potreban ni Modric ni Moutinho a ni taj Oscar na kojeg bi samo bezveze bacili novac...
[/quote]

Oscar je jako raznovrstan igrac... Moze na oba krila, poluspica, veznjaka klasicnog... Dosta rupa moze da popuni, njegovo dovodjenje ne bi bilo bacanje para.
  • Autor
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342276312' post='64249']
Za odbranu LS treba nam:

1. Torres u formi(ili Falcao)
2. Lamps u formi(ili Modric/Moutinho)
3. Ramiz u kondiciji(bez alternative)
4. Hulk !
5. Desni bek, da se Bane odmara(Azpiliqueta)
Nije mnogo, zar ne :huh:

:D
[/quote]
Od ovoga ispunjeno dvoje (1. i 3.)
Ja se nadam da ce Chelsea postati 1. tim koji je odbranio titulu lige prvaka .

Ja bi Kevina forsirao ove sezone , Lampard da igra samo vaznije utakmice , a Kevin ostale . Lukakua nikako , ali nikako slati na posudbu , pa morat ce se i Torres nekad odmoriti .
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342293652' post='64305']
Oscar je jako raznovrstan igrac... Moze na oba krila, poluspica, veznjaka klasicnog... Dosta rupa moze da popuni, njegovo dovodjenje ne bi bilo bacanje para.
[/quote]

Slažem se ;)
Ma ja bi bio najsretniji kada bi vidi KDB u prvoj postavi kako igra na mjestu Lamparda, mislim da bi momak pokido' sve, te da se marin mijenja sa Hazardom... Daje bože dovest Hulka, titula Engleske je zagranatovana, a nadam se da cemo daleko dogurat i u LP. ;)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342305514' post='64357']
Ma ja bi bio najsretniji kada bi vidi KDB u prvoj postavi kako igra na mjestu Lamparda, mislim da bi momak pokido' sve, te da se marin mijenja sa Hazardom... Daje bože dovest Hulka, titula Engleske je zagranatovana, a nadam se da cemo daleko dogurat i u LP. ;)
[/quote]

Slažem se u potpunosti s tobom, ja se nadam da će Hulk doći, uvjeren sam u to
Videli smo i sami koliko Mata losije igra, kada ga sustigne umor. Malo se Spanaca uspesno privilavalo na uzasan Engleski raspored.
Mislim da je to osnovni razlog za dovodjenje Marina. Kad se nas arhitekta umori, da tim ima pravu zamenu za njega.
KDB mora igrati ove sezone, ako klub zeli da napravi igraca od njega.
Ne mogu vjerovati sta sam nasao, Muniain u Liv'poolu... ode jos jedan mladi talent.

[left][size=5][font='times new roman', times, serif][color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]Santiago Segurola @SegurolaOficial[/background][/color]

[color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]Muniain viajará a Liverpool en las próximas 48hs para discutir términos personales y reunirse con Liverpool en Estados Unidos.[/background][/color]
[color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]Expand[/background][/color]
[color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]Me cuenta el Athletic que han aceptado una oferta de Liverpool por Iker Munian de €22 millones.[/background][/color]

[color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]Prevod na engleski:[/background][/color]

[color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]- Athletic tells me they have accepted an offer from Liverpool for Iker Munian of € 22 million.[/background][/color]
[color=#333333][background=rgb(237, 239, 244)]- Muniain will travel to Liverpool in the next 48 hours to discuss personal terms and meet Liverpool in the United States.[/background][/color][/font][/size][/left]
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342480543' post='64704']
Ne mogu vjerovati sta sam nasao, Muniain u Liv'poolu... ode jos jedan mladi talent.
[/quote]

99 % sam siguran da Muniain neće završit u Looserpoolu.
Stace ovo da bude u napadu huhuhuh !!! STRASNO nevrijeme ce da zadesi nase rivale :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2174445/Chelsea-pay-Edinson-Cavani-150k-week.html
Ljudi sta bi sa onim Pogrebnjakom ? Neznam jeste li pratili prosle sezone stvarno je strasan bio u Fulhamu dao je dosta golova i zamjenise ga za Petrića . Gdje je otisao ?
Joj ako dodje i Cavani, nece valjati nikako... ne treba nam on.
[quote name='Chester' timestamp='1342513134' post='64737']
Ljudi sta bi sa onim Pogrebnjakom ? Neznam jeste li pratili prosle sezone stvarno je strasan bio u Fulhamu dao je dosta golova i zamjenise ga za Petrića . Gdje je otisao ?
[/quote]
Otisao u Reading ;)
[quote name='soxx' timestamp='1342515905' post='64743']
Nebi ga ni ja volio.. Presjedit ce covjek na klupi ako se Torres naljuti pa pocne zabijati :D
[/quote]

Cavani moze da igra i na poziciji desnog krila. Cesto je na toj poziciji i igrao u Napoliju. Naravno, mnogo je ubojitiji na mestu centralnog napadaca, ali moze biti koristan u rotacijama. Kod takvih igraca me vise plasi da li ce se i na koji nacin uklopiti u tim i da li ce za te pare u kontinuitetu igrati na visokom nivou, kao sto je trebao Tores. Mada nisam za varijantu dva tako skupa centarfore od kojih jedan kao nije u formi, sem ako ih ne upari RDM, sto ce biti jako tesko, koliko god da su kompatibilni. A i ako ih upari onda je zeznuto ko ce da ih menja u rotacijama.
L'Equipe prenosi kako je Chelsea blizu realiziranja transfera Thorgana Hazarda ( mlađeg Edenovog brata ).

Thorgan ima 19 godina i igra veznjaka, a ugovor s Lensom mu ističe sljedeće godine.
[indent]
Despite my commitment to Lille - the club is in my heart - I am 100% committed to leaving. I want to leave LOSC. The coach wants to keep me but I will not change my opinion. The discussions are not going very well. For now I am stuck in Lille.
LOSC want to find my replacement before I am released. Ten, 15 players have been suggested to them but still nothing happens. There must be a little goodwill. It disappoints me and bothers me. [url="http://www.sbnation.com/soccer/epl/teams/newcastle"]Newcastle[/url] are one of my priorities. Inter are interested too. Newcastle have, already offered €5 million, but I don't know how much Lille want.[/indent]
Još uvek ništa za tog desnog beka,nigde da izleti neka informacija koja je malo sigurnija,sve ove priče za Maikona su mi neproverene,nigde ništa,samo lista mogućih pojačanja i to je to.[indent]
[/indent]
[quote name='VahaCFC' timestamp='1342541654' post='64845']
Jbt pa mi cemo na kraju prijelaznog roka imati 40 igraca. :-O
Daj,nek' se prvo ekipa ocisti od ovih nepotrebnih(Malouda,Essien,Turnbull)
[/quote]

I Benayoun.
Chelsea je dove petnaestogodišnjaka iz Hrvatske! Točnije mog prijatelja s kojim sam išao donedavno u razred. Doveden je na akademiju i prošao je dalje i sa 18. godina potpisuje za njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.