22. juni 2012.14 god. comment_60626 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340405207' post='60617'] Što se Ninisa tiče prije sezonu dvije je bio strašan sad je opao u formi,a inace sam ga gotivio Ja dok ga ne vidim na slici kako drži dres u rukama ne vjerujem nikome... [/quote] Tako i treba Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61041 Zasto ?? Pa ako se ne može dovesti Modric, Moutinjo je meni predobar igrac, strasan pokretac igre na sredini, jak tehnicar mal a brz, ja bi volio da dođe, e sad mozda ce on uskratit jedno mjesto mladom igracu, nista se ne zna... ja sam za DA. [media]http://www.youtube.com/watch?v=OAO0KS7Gfi8[/media] Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61042 Sad bih potpisao da Moutinho dodje, pogotovo kad se nece trositi puno para na Hulka, onda playa dovesti. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61046 Pa sigurno je bolje da dovedu Mutinja nego Čupavog iz Evertona. Ja se i dalje nadam da će Hulk potpisati,ako ne,mislim da će ići na Mozesa iz Vigana Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61047 [quote name='chibabachi' timestamp='1340616599' post='61038'] Ponovo su krenuli sa pričama za Mutinja [/quote]Fala boguuuuuu Nadam se njegovom dolasku ko sto i hulkovom.. Nedo bog obojcu ih dovest nebi nam bilo kraja u pm. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61049 Nije problem da Mutinjo dodje ali moraju da prodaju neke igrače.... Zaboravio sam i na ovog igrača iz Leverkuzena,Schurrle,koga bi doveli ako nastanu problemi tokom pregovora sa Viganom,upravo javljaju da bi Čelzi ponudio prvo 7 miliona funti čisto da ispita teren a da Leverkuzen traži negde oko 15 miliona. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61056 [quote name='chibabachi' timestamp='1340620026' post='61049'] ...[b]upravo javljaju[/b] da bi Čelzi ponudio prvo 7 miliona funti čisto da ispita teren a da Leverkuzen traži negde oko 15 miliona. [/quote] Tko ?? Link, preko koje stranice pratis ? Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61057 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340622074' post='61056'] Tko ?? Link, preko koje stranice pratis ? [/quote] http://www.metro.co.uk/sport/football/903151-chelsea-turn-to-andre-schurrle-as-victor-moses-talks-hit-the-skidsa i nije bas da je to nova meta Čelzija,pratili su oni njega jos prosle godine Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61060 Nisam nesto sretan ako njega dovedemo, zato sto on igra na strani Hazarda i Marka Marina, e sad koliko ke pametno davati 15 mil. za njega ... Po meni su Moutihno i Hulk priorit, bar jedan od njih, naravno prije bi Hulka, ali ako dođe do komplikacija Moutinho je fenomenalan izbor. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61062 Nemačka ponovo postaje svetska sila u fudbalu,imaju gomilu mladih igrača,onaj "mali" iz Šalkea,Draxler,18 god ,7 gola i 11 asistencija,kad su ga zvali da ga obaveste da je dobio poziv za reprezentaciju bio je na času istorije i morao je da odbije poziv selektoru nakon čega mu je ovaj poslao sms. Prijavi
25. juni 2012.14 god. Autor comment_61167 Schurlle meni ne bi igrao za Zenicki Celik , smece od igraca . Moutinho odlican play . Prijavi
26. juni 2012.14 god. comment_61238 evo jos nekih glasina vezanih za Čelzi a da nisu u pitanju Hulk ili Modric Naime,Čelzi ima priliku da dovede igrača Fluminezea(klub gde Deko igra),Voles(18),igra desnog beka,navodno Inter planira da ga kupi,s tim sto bi prava na ovog igrača imala i Djenova i sve to za 3 m evra,Čelzi je svestan razvoja ovih dogadjaja te će morati ubrzo da donese odluku da li će izjednačiti ponudu,ako se odluče da dovedu ovog mladog igrača. Druga vest vezana je za igrača Blekburna,Olsona,pominje se neka suma od 7 m funta koliko je Čelzi spreman da izdvoji, za čije je usluge zainteresovan i Juventus,mada je agent ovog igrača izjavio prethodno da će njegov klijent sledeće sezone sigurno igrati u PL. Prijavi
26. juni 2012.14 god. comment_61240 [color=#333333][font=arial][size=4]Its also thought Abramovich is willing to let senior players Yossi Benayoun, Michael Essien, Raul Meireles and Florent Malouda leave should the club receive acceptable offers for the trio.[/size][/font][/color] Prijavi
26. juni 2012.14 god. comment_61245 [quote name='diablo_bih' timestamp='1340716280' post='61243'] trio is four players ? [/quote] da tako pise Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61337 Čudi me da u ovom trenutku,kada pola Evrope ima problem na poziciji desni bek,rb,[b]Kyle Walker[/b] kao da ne postoji,toliko priče o Maikonu koji ima 30 god... Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61435 [url="http://www.metro.co.uk/sport/football/903413-dortmunds-lukasz-piszczek-tops-chelsea-shortlist-in-right-back-hunt"]http://www.metro.co.uk/sport/football/903413-dortmunds-lukasz-piszczek-tops-chelsea-shortlist-in-right-back-hunt[/url] Famozna 'desni bek lista' se sastoji od 4 igrača, redom kako ih je Di Matteo složio: 1. Piszczek 2. Van Der Wiel 3. Debuchy 4. Rafael Da Silva Najbolje ovog prvog dovesti, ali pitanje je da li je Dortmund spreman prodati. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61446 [quote name='Wisey' timestamp='1340797910' post='61435'] [url="http://www.metro.co.uk/sport/football/903413-dortmunds-lukasz-piszczek-tops-chelsea-shortlist-in-right-back-hunt"]http://www.metro.co....right-back-hunt[/url] Famozna 'desni bek lista' se sastoji od 4 igrača, redom kako ih je Di Matteo složio: 1. Piszczek 2. Van Der Wiel 3. Debuchy 4. Rafael Da Silva Najbolje ovog prvog dovesti, ali pitanje je da li je Dortmund spreman prodati. [/quote] van der wiel je prema igrama na euru a ruku na srcu i u ajaxu apsolutno izgubio šansu da obuce plavi dres. ostali igraci su solidni, nista vise od toga. iskreno, po meni nitko od navedenih nema kvalitetu biti u pocetnih IX Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61448 Ni ne tražimo mi world class beka već jednog solidnog igrača koji će rasteretiti Ivanovića i odigrati dobar dio sezone na toj poziciji u rotaciji sa Banetom. Piszczek je idealna opcija. Prijavi
27. juni 2012.14 god. Autor comment_61449 [quote name='MarioM27' timestamp='1340799284' post='61446'] van der wiel je prema igrama na euru a ruku na srcu i u ajaxu apsolutno izgubio šansu da obuce plavi dres. ostali igraci su solidni, nista vise od toga. iskreno, [b]po meni nitko od navedenih nema kvalitetu biti u pocetnih IX[/b] [/quote] HAHAHAHAH . Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61455 [quote name='Wisey' timestamp='1340799564' post='61448'] Ni ne tražimo mi world class beka već jednog solidnog igrača koji će rasteretiti Ivanovića i odigrati dobar dio sezone na toj poziciji u rotaciji sa Banetom. Piszczek je idealna opcija. [/quote] slazem se da bismo trebali dovesti nekoga tko bi se mijenjao sa banetom na toj poziciji. kad pogledas, na toj poziciji nemamo apsolutno nikoga vrijedno spomena sto se tice akademije i rezervi, s izuzetkom Todd Kane mozda, al narednih par godina definitivno ne. Zar ne bi bilo puno bolje se okrenut recimo [b]Azpilicueti? [/b]5 godina mladji od poljaka, jeftiniji cak, te po meni puno perspektivniji. kada bismo njega doveli, mi bismo se rijesili pitanja RB narednih 10 godina, s obzirom na "financijski fair play" mislim da je to bolje rijesenje. i btw novi sam ovdje na forumu, te ne zelim da odmah pomislite da sam protiv nego samo zelim iznjeti svoje misljenje i nadam se da cemo se jos dugo dopisivati ovdje :) KTBFFH![quote name='chibabachi' timestamp='1340756753' post='61337'] Čudi me da u ovom trenutku,kada pola Evrope ima problem na poziciji desni bek,rb,[b]Kyle Walker[/b] kao da ne postoji,toliko priče o Maikonu koji ima 30 god... [/quote] walkera mozemo prekrizit, on nece nikad doci kod nas, barem dok je pod ugovorom, a maicon je nestao/izgubio se odkako je mourinho otisao iz intera. do prije 2 godine najtrazeniji rb na svijetu, dns i da je free agent bi tesko dosao u jaki klub Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61470 Čuj Rafael VDW na ovom EP-u bio očajan i on ne bi bio dostojna zamjena za Baneta ovoj listi je još trebao dodat Azpilicuetu i možda Howedesa...http://www1.skysports.com/football/news/12691/7844823/Lokomotiv-pick-up-Corluka Ćorluka presao u Lokomotiv Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61479 Rafaela ne da United, Van der Wiel je panjina, ostaju nam Debuchy i Piszczek. Kojeg god od njih dvojice dovedemo nećemo pogriješiti. RDM je navodno izjavio kako želi da se pitanje desnog beka riješi ako je moguće čak u ovom tjednu, tako da ćemo ubrzo doznati na koga je pao pick. Poljak je prvi izbor, ali ni Debuchy ne zaostaje previse za njim ( Debuchya nisam previše gledao, govorim ono što sam čuo na forumu od ostalih članova ) tako da sam ja zadovoljan s obojicom ako dođu. Malo mi je čudno samo što Chelsea ne prati i ne pokuša dovesti ( ili to samo novine ne prenose ) Azpilicuetu. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61493 Azpilicueta za mene bi bio prvi izbor, pa tek onda Poljak i Francuz. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.