Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1340122768' post='59883']
Smiri dozivljaj i nemoj pisati u prozi nego bar u jednom postu neka ti 10 rijeci bude u istom redu, a ne nakon svake pete rijeci prelazit u novi red, pisat s ukljucenim Caps Lockom i nakon svake recenice stavljat tisucu usklicnika. Ponasas se kao dijete.

Natrag na temu, u slucaju da Danny ovog ljeta ode ( sto nije nemoguće, sve više se piše o tome kako će prijeći u drugi klub ) onda nam ostaje upravo Lukaku kao drugi napadač koji će bit u rotaciji s Torresom. U par utakmica koje je dobio prošle sezone pokazao je da zna i može, samo mu kontinuitet treba. Ne mogu reći da sam siguran u ovakav rasplet situacije, ali on definitivno nije nemoguć.

Sve zavisi o želji kluba za eventualno novim napadačem ( spominjalo se nekoliko centarfora, ali realno, nijedna ozbiljnija opcija se nije pojavila ) i Lukakuovoj izvedbi na pripremama koje počinju u 7. mjesecu. Ako zadovolji i pokaze da je spreman za izazove koje nosi Premiership, morat ces ga gledati u plavom dresu, svidjelo se to tebi ili ne.
[/quote]

Da da,bas tako!!!
Taj moze u Belgiju ili Holandiju!!
Za Celzi nije,da valja igrao bi,toliko o njemu,nebitan igrac u Celziju totalno!!!
Stalno,kuka,place..treba ga najuriti iz Celzija!!! NE-cvile,ni mnogo veci igraci od njega!!!
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340125611' post='59892']
Da da,bas tako!!!
Taj moze u Belgiju ili Holandiju!!
Za Celzi nije,da valja igrao bi,toliko o njemu,nebitan igrac u Celziju totalno!!!
Stalno,kuka,place..treba ga najuriti iz Celzija!!! NE-cvile,ni mnogo veci igraci od njega!!!
[/quote]
Ovo sto si napisao je jedna velika glupost ( da se ne izrazim grubo). Molim te da se od pisanja ovako glupih postova suzdrzis u buducnosti.
Naravno da se momak razocarao, placen je 20 miliona i doveden je kao jedan od najvecih talenata u Evropi. Siguran sam da je ocekivao vecu minutazu, a s obzirom da je sad u godinama kada treba konstantno igrati nije ni malo neobicno da zeli na posudbu.
To sto nije htio uzeti trofej LP pokazuje njegovu velicinu, nije igrao nije ga ni zasluzio( a ne ko Bosingwa koji je nas najgori igrac a od njega se ne vide Drogba i Lampard).
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/odusevio-di-mattea-na-euru-chelsea-zeli-vedrana-corluku-270743"]http://www.24sata.hr/nogomet/odusevio-di-mattea-na-euru-chelsea-zeli-vedrana-corluku-270743[/url]

Vrlo interesantna vijest... Kao prvo... Corluka je izrazito kvalitetan igrac... Moze odlicno odigrat i na beku i kao stoper... a sada o njegovom potencijalnom transferu... posto u ovo samo 24 sata i posto ne izjavljuju od kud im to onda ne znam koliko je ta informacija tocna, ali ukoliko chelsea stvarno bude interesirao za Corluku i ako posalje ponudu ja sam protiv njegovog dolaksa u Chelsea... jer nebi imao zavidnu minutazu... Istina da bi se rotirao sa Banetom i uskakao tu i tamo na pozicije stopera... Ali za dobrobit njega i nase repke radje bi da otidje negdje u manji klub di bi odigrao svaku tekmu... ;)
24 sata i nije nešto pouzdan, tako da je pitanje ima li istine u ovome. Ja bih volio vidjet Hrvata u Chelseau, ali nekog dobrog kao npr. Luku Modrića, Čorluka nema brzinu iako je jako snažan igrač i defanzivno dosta dobar, što i govori činjenica da je Hrvatska primila samo 1 pogodak iz igre na ovom Euru. Prema naprijed je solidan, ne ide previše prema naprijed, a kada ode onda uputi centaršut najčešće i vraća se nazad.
Čarli ide Biliću u Lokomotiv iz Moskve po svemu sudeći tako da ga od njegova igranja u Chelseajevu dresu nema ništa.
Da se hrvatski mediji pitaju Modrić bi bio u Unitedu, Mandžukić u Barceloni, Srna i Ćorluka u Chelseaju, Jelavić u Liverpoolu... Kretenluk, sjetite se kad je Srna 'jednom nogom' bio kod nas. :-j
[quote name='Whisper#2' timestamp='1340191208' post='60058']
Corluka medju Plavcima :huh:

Wtf ?!
[/quote]

Ma nema od toga nista,uz duzno postovanje prema Hrvatima, ali na Index .hr kad citam vesti... pola-evrope se
[quote name='Wisey' timestamp='1340187024' post='60046']
Da se hrvatski mediji pitaju Modrić bi bio u Unitedu, Mandžukić u Barceloni, Srna i Ćorluka u Chelseaju, Jelavić u Liverpoolu... Kretenluk, sjetite se kad je Srna 'jednom nogom' bio kod nas. :-j
[/quote]

Brate ja iskreno,kad citam vesti na Index.hr,meni je to komedija sta ljudi odvaljuju.....a Modric veci igrac od Ronalda i Mesija!!! :-
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340192078' post='60065']
Brate ja iskreno,kad citam vesti na Index.hr,meni je to komedija sta ljudi odvaljuju.....[b]a Modric veci igrac od Ronalda i Mesija[/b]!!! :-
[/quote]

ma slažem se, al Index nije ravan onome što ti o Torresu pričaš :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340195783' post='60074']
ma slažem se, al Index nije ravan onome što ti o Torresu pričaš :)
[/quote]]

Nista lose nisam rekao,samo mislim da index.hr preteruje kad citam o'Modricu ko da je Mesi ili Ronaldo
pa jbt sta bi bilo da je napravio karijeru kao Nemanja Vidic??? Kojeg u Srbiji jel mi verujes NE-spomenu 5x godisnje!!
Tako da mi je ova prica za Corluku smesna nije imao mesta u Totenhemu,a u Celzi ce doci sigurno!!!smesno
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340199098' post='60088']
]

Nista lose nisam rekao,samo mislim da index.hr preteruje kad citam o'Modricu ko da je Mesi ili Ronaldo
pa jbt sta bi bilo da je napravio karijeru kao Nemanja Vidic??? Kojeg u Srbiji jel mi verujes NE-spomenu 5x godisnje!!
Tako da mi je ova prica za Corluku smesna nije imao mesta u Totenhemu,a u Celzi ce doci sigurno!!!smesno
[/quote]

vidim da me nisi shvatio, moja poanta je bila da Indexovo hvaljenje naših igrača nije ravno tvom hvaljenju Torresa ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1340187024' post='60046']
[/quote]
Wisey Jelavić je imao ponudu od Liverpoola tako da to i nije nešto nemoguće, kao ni Modrić u United jer ima tu kvalitetu. Što se tiče Mandžukića i ove dvojice to je stvarno smiješno, nije Mandžo loš, ali Messi, Sanchez, Villa, Pedro... nema on tamo mjesta :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340200712' post='60099']
vidim da me nisi shvatio, moja poanta je bila da Indexovo hvaljenje naših igrača nije ravno tvom hvaljenju Torresa ;)
[/quote]

Brate ja hvalim top, igrac dok oni od dobrih igraca hoce da naprave mega-zvezde!!!
a to su Balkanska posla:D
Navodno će naši skauti pratiti večeras na utakmici Češka-Portugal desnog beka Čeha, Gebre-Selassia. Mislim da ću i ja krajičkom oka paziti na njega, da vidim ima li kvalitet. Svakako da će protivnik biti pravi za prosuditi. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1340299708' post='60377']
Navodno će naši skauti pratiti večeras na utakmici Češka-Portugal desnog beka Čeha, Gebre-Selassia. Mislim da ću i ja krajičkom oka paziti na njega, da vidim ima li kvalitet. Svakako da će protivnik biti pravi za prosuditi. :P
[/quote]

Što se tiče dosadašnjih partija na Euru tog Gebrea, mene je oduševio, zaista.

Mada ja čuo, da je blizu prelaska u Werder..
Meni jedan od dražih mladih igraca je Sotrias Ninis ([url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/sotiris-ninis/profil/spieler_46062.html"]http://www.transfermarkt.co.uk/en/sotiris-ninis/profil/spieler_46062.html[/url]) , momak je po meni dobar i volio bi ga vidjeti u nasem dresu a mogli bi ga kupiti za manje od 10 miliona...

[url="http://www.youtube.com/watch?v=rgEsTn8Q11U"]http://www.youtube.com/watch?v=rgEsTn8Q11U[/url]
Domaci sajtovi su toliko nepouzdani da ih zaobilazim u sirem krugu.Provjerene informacije striktno pratim preko naravno oficijalnog website-a i Sky Sportsa,tu nema fule.
Što se Ninisa tiče prije sezonu dvije je bio strašan sad je opao u formi,a inace sam ga gotivio ;)

[quote name='TrueBlue' timestamp='1340404167' post='60609']
Domaci sajtovi su toliko nepouzdani da ih zaobilazim u sirem krugu.Provjerene informacije striktno pratim preko naravno oficijalnog website-a i Sky Sportsa,tu nema fule.
[/quote]Ja dok ga ne vidim na slici kako drži dres u rukama ne vjerujem nikome...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.