Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Whisper#2' timestamp='1339671554' post='59003']
AVB bi mogao biti jako uspesan sportski direktor... Al ozbiljno, pokazao je da ima dobar njuh za transfere.
[/quote]

[b]Vracajte lajk![/b]

Slazem se, samo sto je AVB premlad i ne vjerujem da bi pristao da izvrsava takav posao. Ipak zeli graditi trenersku karijeru, ali ima njuh.
jovetić jednostavno nije klasa da igra u chelseajeu.. :P
trebamo zamjenu za lamparda, igrača kao modrić, pjanić, ili naš mceachran koji će kroz godiinu dvije doć na visok nivo.
ii treba nam zamjena za legendu terrya jer cahill također nije igrač koji ga može dostojno mjenjati.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2159122/Hatem-Ben-Arfa-Chelsea-target.html#ixzz1xkyK6ogm Meni sasvim solidan igrac, ali da li je vrijedan 18 mil. ? Šta mislite ?
A mozda bi dosta dosta napredovao kada bi igrao sa Matom i Hazardom... Ovakvi igrači meni gode, momak je solidan i kada igra sa jos jacim momcima dosta napreduje i dobije na samopouzdanju... E sad ne znam kako razmislja uprava i da li bilo mjesta za njega u timu, jer njegovim dolaskom jedan mladi igrač gubi mjesto u timu...
Pa znamo li mi uzeti nekog drugog igraca osim lijevog krila i poluspica ? X(
Na tim pozicijama imamo tovar igraca.
Daj Romane Modrica i Wiela/Azpilicuetu pa da haramo. B-)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339675563' post='59015']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2159122/Hatem-Ben-Arfa-Chelsea-target.html#ixzz1xkyK6ogm"]http://www.dailymail...l#ixzz1xkyK6ogm[/url] Meni sasvim solidan igrac, ali da li je vrijedan 18 mil. ? Šta mislite ?
[/quote]
Po meni on vrijedi tu negdje, ali je pitanje treba li nam, moramo prodat neke igrače i vidjet šta mi imamo, onda se napravi lista igrača koje bi trebali dovest odnosno gdje nemamo igrača dovoljno dobrih ili gdje nam treba zamjena za nekog
[url="http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/sao-paulo-reject-324m-bid-from-chelsea-for-brazil-midfielder-lucas-moura-7782246.html"]Sao Paulo reject £32.4m bid from Chelsea for Brazil midfielder Lucas Moura[/url]
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1339682459' post='59037']
[url="http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/sao-paulo-reject-324m-bid-from-chelsea-for-brazil-midfielder-lucas-moura-7782246.html"]Sao Paulo reject £32.4m bid from Chelsea for Brazil midfielder Lucas Moura[/url]
[/quote]

Ovo je stara vest.....
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339675563' post='59015']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2159122/Hatem-Ben-Arfa-Chelsea-target.html#ixzz1xkyK6ogm"]http://www.dailymail...l#ixzz1xkyK6ogm[/url] Meni sasvim solidan igrac, ali da li je vrijedan 18 mil. ? Šta mislite ?
[/quote]

Vrijedi itekako tih para.
[quote name='vukycfc' timestamp='1339697567' post='59075']
Triba dovest Mandžukića !!!!! :D
[/quote]
I mene,zabio sam gol danas na tjelesnom odgoju :D
Po svemu sudeci ideja kod dovodjenja igraca je da u tom redu iza spica da se svi mogu odgovoriti na svim pozicijama. Te rotacije u igri i jesu najopasnije za protivnika.
Jovetic, hm, mislim da bi se mogao fino uklopiti u Chelsea, jedino sto brinem zbog njegove povrede kolena. Jbg, onaj ko povredi ligamente, taj se vise ne naigra fudbala. Zelim mu sve najbolje, ali tako je.
Ben Arfa, mislim da bi mogao biti zamena za Maludu, tj igrac sa klupe. Ali i on je igrac koji je imao tesku povredu.
Jedno pitanje za sve. Na sportske.net objavili u ovoj prici za Jovetica da je sa Hulkom sve zavrseno i da je kao doveden, pa sad koja je zadnja vest za njega. Neko zatisije?
[quote name='cobinho' timestamp='1339705862' post='59106']
Po svemu sudeci ideja kod dovodjenja igraca je da u tom redu iza spica da se svi mogu odgovoriti na svim pozicijama. Te rotacije u igri i jesu najopasnije za protivnika.
Jovetic, hm, mislim da bi se mogao fino uklopiti u Chelsea, jedino sto brinem zbog njegove povrede kolena. Jbg, onaj ko povredi ligamente, taj se vise ne naigra fudbala. Zelim mu sve najbolje, ali tako je.
Ben Arfa, mislim da bi mogao biti zamena za Maludu, tj igrac sa klupe. Ali i on je igrac koji je imao tesku povredu.
Jedno pitanje za sve. Na sportske.net objavili u ovoj prici za Jovetica da je sa Hulkom sve zavrseno i da je kao doveden, pa sad koja je zadnja vest za njega. Neko zatisije?
[/quote]

Nije samo na sportske.net,gomila sajtova vec izbacuje tekstove na koje sve načine može Hulk da se uklopi u našu ekipu,isti ti sajtovi sad puštaju drugu priču :-@ :-@ imaš svašta od naslova "zašto je Hulk bolja kupovina od Hazarda" do "kupovina Hulka ipak nije toliko sigurna"....

Ono što je sigurno je to da su oni u završnoj fazi pregovora,dakle 80 % posla je završeno,e sad gde je zapelo i zašto su se ubagovali saznaćemo uskoro. I dalje su velike šanse da predje u Čelzi,reko bih 4/5.....
[quote name='cobinho' timestamp='1339705862' post='59106']
[/quote]

Nije još s Hulkom ništa završeno. Oce vise para Porto pa igracev agent plasira neke price o velikoj potraznji samo da bi izbio koju marku vise. Mišljenja sam da je sve na Romanu. Ali ne, nije još ništa gotovo ;)

CHELSEA have snapped up Swindon’s 13-year-old goalkeeper Jared Thompson, for a fee which could earn Paolo Di Canio’s League Two champions £3m. Eto, još jednog klinca doveli.

Uređeno , autor izmjene: Brane

[quote name='armin_JT26' timestamp='1339674255' post='59011']
jovetić jednostavno nije klasa da igra u chelseajeu.. :P
trebamo zamjenu za lamparda, igrača kao modrić, pjanić, ili naš mceachran koji će kroz godiinu dvije doć na visok nivo.
[b]ii treba nam zamjena za legendu terrya jer cahill također nije igrač koji ga može dostojno mjenjati.[/b]
[/quote]

:-O Samo jedno pitanje... Jel si ti gledao koji puta Cahill-a ili si to zakljucio po velicini imena?!? ( [size=1]molim iskren odgovor[size=3] [size=4])[/size][/size][/size]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339743261' post='59154']
:-O Samo jedno pitanje... Jel si ti gledao koji puta Cahill-a ili si to zakljucio po velicini imena?!? ( [size=1]molim iskren odgovor[size=3] [size=4])[/size][/size][/size]
[/quote]

[url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/gary-cahill/profil/spieler_27511.html"]Cahill[/url] je jadna od boljih kupovina Čelzija,stvarno me je oduševio,biće on još bolji.
A nas voljeni kapiten nam u poslednje vreme vise pravi probleme no što donosi nešto dobro,optužbe za rasizam,nemoguće greške još onaj crveni karton,da nije ostalih igrača koji su odigrali ne kao lavovi nego kao titani,ništa ne bi uradili.
Onakvog kapitena može svaka baba da menja!!
[quote name='chibabachi' timestamp='1339747176' post='59157']
[b][url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/gary-cahill/profil/spieler_27511.html"]Cahill[/url] je jadna od boljih kupovina Čelzija,stvarno me je oduševio,biće on još bolji.[/b]
A nas voljeni kapiten nam u poslednje vreme vise pravi probleme no što donosi nešto dobro,optužbe za rasizam,nemoguće greške još onaj crveni karton,da nije ostalih igrača koji su odigrali ne kao lavovi nego kao titani,ništa ne bi uradili.
Onakvog kapitena može svaka baba da menja!!
[/quote]

Itekako sam ja toga svjestan... i stvarno smo dobili perfektno pojacanje u obrani... cak je ovu polusezonu odigrao na visem nivou od Terry-a...i nije mi jasno kako neko moze napisat onakvu gluposti... (kad se nadju ljudi koji idu komentirat, a najvjerojatnije nisu odgledali 2 pune partije tog igraca)...

Sto se tice naseg kapetana... Ove sezone je imao par kikseava i neobjasnjenih poteza... ali kako bilo da bilo... on jos uvijek moze igrat barem sezonu-dvije na vrhunskom nivou (ako bude sve u redu s koljenom) i mada napravio jos 1000 kikseva za njega mogu samo reci:

[b][i]Captain[/i], [i]Leader[/i], [i]Legend[/i][/b]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339743261' post='59154']
[/quote]

gledo sam ja cahilla, ii nisam reko da je on slab igrač. ali jednostavno nije, i nikad neće biti na nivou najvećih.
[quote name='armin_JT26' timestamp='1339765746' post='59191']
gledo sam ja cahilla, ii nisam reko da je on slab igrač. ali jednostavno nije, i nikad neće biti na nivou najvećih.
[/quote]

Još uvjek nije, ali zašto nebi mogao postati?? Frajer vrhunske partije pruža, a tek je par mjeseci u klubu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.