12. juni 2012.14 god. comment_58734 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339539217' post='58731'] osjećam neku dozu sarkazma [/quote] znaci nasjeo sam na foru? xD Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58746 Ovo za Arshavina je očito sprdnja, jer on ne dolazi u obzir da igra za nas i mislim da to svi znamo Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58759 Chelsea expected to confirm permanent appointment of Roberto Di Matteo as their manager later this week. ~ [i][u][url="http://twitter.com/BBCSport/status/211915504397463552"]BBC[/url][/u][/i] Poslednjih par dana nije se pojavila nijedna vest vredna pomena,osim ove za RDM,čak su naše želje sa foruma čini mi se realnije nego neke nebuloze na koje sam naišao. Nadam se da će se do kraja nedelje desiti nešto zanimljivo. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58761 Nama je dovoljno da kupimo jos desnog beka i mozda nekog tipa Dzagoev ali to bi tek znao reci kada bi pogledao neku utakmicu Chelsea... Sto dzaba da gomilamo igrace to je nepotrebno... Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58762 Desni bek i desno krilo pod obavezno,posle nek prave konbinacije kolko hoce Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58763 [quote name='chibabachi' timestamp='1339568265' post='58762'] Desni bek i desno krilo pod obavezno,posle nek prave konbinacije kolko hoce [/quote]ja sam racunao Hulka kao naseg igraca Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58765 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1339569078' post='58763'] ja sam racunao Hulka kao naseg igraca [/quote] ma kakvi,pa gde će taj da igra ako ne u čelziju,prestajem da pratim fudbal momentalno ako on ne potpiše za čelzi Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58777 Ma i da ne dovedemo nikog (u šta veoma sumnjam) s odlaskom još Maloude to je win-win situacija za mene jer će sigurno neko od mladića dobiti više šanse za igru. Prijavi
13. juni 2012.14 god. Autor comment_58815 Ma kakav Arsavin to je zelio da vam pokaze da svakakve igrace zelite vidjeti u plavom dresu . Vezni igrac nam je najpotrebniji . Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58826 Ne bi me čudilo da Dzagoev predje u Čelzi,čak šta više može da se desi da odustanu od Hulka i dovedu njega ...sad čitam .... A right-back will also join, with Lille's Mathieu Debuchy – impressing with France at Euro 2012 – and César Azpilicueta of Marseille under consideration. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58884 Iz sutrašnjeg Guardiana: [color=#333333][font=arial, sans-serif] Chelsea's recruitment department, led by the technical director, Michael Emenalo, have moved to add the much coveted Eden Hazard from Lille for £32m and Marko Marin from Werder Bremen for £7m, counterbalancing the loss of Didier Drogba, Salomon Kalou and José Bosingwa, who have left under freedom of contract. [i]Further movement is expected in and out of the club, with Michael Essien and Florent Malouda effectively available for transfer and strong interest retained in the Porto forward Hulk.[/i][/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif] [i]A right-back will also join, with Lille's Mathieu Debuchy – impressing with France at Euro 2012 – and César Azpilicueta of Marseille under consideration. There is tentative interest, too, in the Newcastle winger Hatem Ben Arfa.[/i] The playing staff are due to start returning for pre-season training at Cobham from 4 July, with the squad travelling to Seattle for a two-week tour on 14 July, by which time Di Matteo would hope to have his new recruits integrated into the club.[/font][/color] Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58893 to sam bas ja malo pre čitao mnogo smo dobro započeli ovaj prelazni rok,marin i hazard plus mata,neznas odakle biju,mogu da se rotiraju u toku utakmice,ako tores sad ne proradi onda neznam kad ce,poste se zalio da imamo spor vezni red.jeste da je to sad sve jos uvek na papiru ali mislim da nikad nisam pre sa tolikim nestrpljenjem očekivao početak sezone. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58899 [quote name='Wisey' timestamp='1339621340' post='58884'] Iz sutrašnjeg Guardiana: [color=#333333][font=arial, sans-serif]Chelsea's recruitment department, led by the technical director, Michael Emenalo, have moved to add the much coveted Eden Hazard from Lille for £32m and Marko Marin from Werder Bremen for £7m, counterbalancing the loss of Didier Drogba, Salomon Kalou and José Bosingwa, who have left under freedom of contract. [i]Further movement is expected in and out of the club, with Michael Essien and Florent Malouda effectively available for transfer and strong interest retained in the Porto forward Hulk.[/i][/font][/color] [color=#333333][font=arial, sans-serif][i]A right-back will also join, with Lille's Mathieu Debuchy – impressing with France at Euro 2012 – and César Azpilicueta of Marseille under consideration. There is tentative interest, too, in the Newcastle winger Hatem Ben Arfa.[/i] The playing staff are due to start returning for pre-season training at Cobham from 4 July, with the squad travelling to Seattle for a two-week tour on 14 July, by which time Di Matteo would hope to have his new recruits integrated into the club.[/font][/color] [/quote] Wisey uljepšo si mi dan Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58903 [quote name='chibabachi' timestamp='1339621939' post='58893'] to sam bas ja malo pre čitao mnogo smo dobro započeli ovaj prelazni rok,marin i hazard plus mata,neznas odakle biju,mogu da se rotiraju u toku utakmice,ako tores sad ne proradi onda neznam kad ce,poste se zalio da imamo spor vezni red.[b]jeste da je to sad sve jos uvek na papiru[/b] ali mislim da nikad nisam pre sa tolikim nestrpljenjem očekivao početak sezone. [/quote] Ovo si dobro rekao. Sve je to samo na papiru, ko zna kako će igra izgledati. Nadamo se najboljem. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58907 izgleda da rednap ide iz totenhema,šta li će sad da bude sa bejlom i modrićem Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58912 Treba probati ubaciti neku ponudicu za Modrinja, on je povezan sa Redknappom dosta tako da mu se ovo baš i ne sviđa. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58913 [quote name='Wisey' timestamp='1339623236' post='58912'] Treba probati ubaciti neku ponudicu za Modrinja, on je povezan sa Redknappom dosta tako da mu se ovo baš i ne sviđa. [/quote] Razocaravas me.... Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58915 Ma da se podgrije kaša malo, kad je bal nek je maskenbal. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58925 Odlično bi bilo kad bi još otišao i Malouda,sto se bekova tiče nekako sam više za Aspilicuetu jer je mlađi od Debuchya i taman kad bi Baneta počele stizati godine on bi bio spreman da uskoči Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58953 Trener Ajaksa je izjavio : " Moram tačno znati ko ostaje a ko ide.Moramo videti da li ima klubova koji će doći po VdW." Prilično je očigledno da je Čelzi traži na tržištu odbrambenog igrača i da je pokazao svoj interes za igrače kao što su Van der Wiel, Martin Olsson koji su do sada bili povezani sa Čelzijem. Da li su ovi igrači potrebni Čelziju ili ne,sada sa RDM na čelu,znaćemo odgovor na ovo pitanje vrlo brzo. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58956 [quote name='chibabachi' timestamp='1339621939' post='58893'] to sam bas ja malo pre čitao mnogo smo dobro započeli ovaj prelazni rok,marin i hazard plus mata,neznas odakle biju,mogu da se rotiraju u toku utakmice,ako tores sad ne proradi onda neznam kad ce,poste se zalio da imamo spor vezni red.jeste da je to sad sve jos uvek na papiru ali mislim da nikad nisam pre sa tolikim nestrpljenjem očekivao početak sezone. [/quote] slazem se sa tobom... Dolaskom Marina, De Bruynea i Hazarda mi svi skupa ocekujemo da cemo od pocetka harati... ali nije to tako... prakticki smo dobili potpuno novi ofenzivni dio momcadi... trebat ce vremena da se mi uigramo... a sad je pitanje koliko ce to vremena bit... Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58987 [quote name='Wisey' timestamp='1339621340' post='58884'] [i]Further movement is expected in and out of the club, with Michael Essien and Florent Malouda effectively available for transfer and strong interest retained in the Porto forward Hulk.[/i] [/quote] Iskreno, ovo me najvise obradovalo. Malouda pogotovo. ------ [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2159125/Stevan-Jovetic-20m-Chelsea-target.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2159125/Stevan-Jovetic-20m-Chelsea-target.html[/url] Faily Mail prenosi, a objavljuje izvorno Gazzeta dello Sport kako bi u četvrtak od strane Chelseaja trebala sjest ponuda za Jovetica od 20 milijuna funti, nakon sto su se pregovori s Hulkom oduzili. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58998 Je l' mene ovo neko zajebava ili šta? [url="http://srb.time.mk/read/c30a8dbe57/ffc57fcafa/index.html"]http://srb.time.mk/read/c30a8dbe57/ffc57fcafa/index.html[/url] Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59001 [quote name='Zxenox95' timestamp='1339667883' post='58998'] Je l' mene ovo neko zajebava ili šta? [url="http://srb.time.mk/read/c30a8dbe57/ffc57fcafa/index.html"]http://srb.time.mk/r...cafa/index.html[/url] [/quote] Jovetic je odlican igrac, ali je 30 miliona previse za njega. On ordinira uglavnom po levom krilu, i ponekad kao 10ka, ali obe pozicije su nam sasvim odlicno popunjene. Jedino ako ce Hazarda da sele na desno krilo. Roman je dao Robbieu ugovor "za stalno" i smatram da treba da batali mesanje u transfer politiku. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59002 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339670381' post='59001'] Jovetic je odlican igrac, ali je 30 miliona previse za njega. On ordinira uglavnom po levom krilu, i ponekad kao 10ka, ali obe pozicije su nam sasvim odlicno popunjene. Jedino ako ce Hazarda da sele na desno krilo. Roman je dao Robbieu ugovor "za stalno" i [b]smatram da treba da batali mesanje u transfer politiku.[/b] [/quote] Ih, Roman je to... Al' kad je mogao pustiti AVB-a da dovodi sta hoce i doveo Matu i Cahilla, sto su majstorski transferi, onda treba i Robbieju dati slobodu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.