Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Whisper#2' timestamp='1337062013' post='48698']Ja licno ne verujem u ovo, mada je sve moguce.... http://www.footballfriendsonline.com/short-stories/2012/5/14/chelsea-defender-waits-on-barca-call.html[/quote]

jeza me hvata pri takvim mislima...
tako sam isto čitao da je Bane dogovorio s Mourinhom da prelazi u Real

to bi bio čisto nož u leđa od njih dvojice :S

ali ja vjerujem da nas oni nikad nebi napustili
[quote name='Ercov' timestamp='1337094235' post='48833']
Kad bi bio na prodaju,Fabregas bi bio idealno pojacanje.
[/quote]
Šta bi bill kad bi bilo .)
[url="http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-chase-fiorentina-forward?"]http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-chase-fiorentina-forward?[/url] Navodno smo bacili oko na Jovetica
Jovetić ne bi bio loše pojačanje za nekih 15-20 miliona. Dobar igrač. :)
I onda imamo krilne pozicije popunjene, pa bismo u SAD na predsezonu poveli sljedeće igrače:
Sturridge, Ramires, Jovetić, Marin, De Bruyne, Kakuta
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337072910' post='48742']
ako nam Hulk dodje nam ce bit dovoljno jos samo jedan kreator igre i to je onda to... sto se obrane tice... imamo na poziciji lijevi bocni cola i bertranda, na stoperskim pozicijama luiza, terry-a, cahill-a a na desnom bocnom imamo ivanovica i trebalo bi polagano uvodit hutchinsona na tu poziciju... a bosingwa out... sto se tice zadnjih veznih... mislim da se tu treba rijesit obavezno meirelesa i essiena... pustit mikela i ramiresa i dovest tog kreatora koji ce moc dic nasu razinu igre na neki visi nivo (po meni najbolji izbor Modric jer se je on itekako dokazao kolko god da ga pojedinci omalovazavali)... i u mikelu, modricu i ramiresu imali bi odlicno popunjenu tu liniju i mogli bi super rotirat te igrace na toj poziciji sto bi nam puno pomoglo u odrzavanju svjezine... znajuci jos da tu moze odigrat lampard a i ostavit u klubu mladog McEachrona i polako mu davat prilike... ;) sto se tice krilnih pozicija trebamo se cim prije rijesit kalou-a i maloude... a i tu smo vec solidno popunjeni... na desnoj strani treba dovest jos hulka koji bi se rotirao sa sturridge-om a na lijevoj strani rotirat de bruyne-a i marina koji nam dolaze ovo ljeto... :) sto se tice AMF pozicije tu imamo Matu koji se moze rotirat s Lampardom... i na kraju napad... Mislim da bi bilo najbolje da nam ostanu i Drogba i Torres i da ne dovodimo nikog vise... i uz to da polako sve vise davamo priliku Lukaku-u...

evo na kraju zakljucak... Modric+Hulk i to je to... :)

-----------------------------------Torres(Drogba)-------------------------------------------

--De Bruyne(Marin)-----------Mata(Lampard)----------------Hulk(Sturridge)-------

-----------------------Ramires(McEarthon)---Modric(Mikel)----------------------------

Cole(Bertrand)-------Terry---------Luiz(Cahill)---------------Ivanovic(Hutchinson)

------------------------------------------Cech------------------------------------------------
[/quote]

Skoro se slazem sa tobom, s tim sto mislim da su ramires i mcearthon dva razlicita tipa igraca kao i Mikel i Modric, De bruyune i Marin takodje razliciti. Hulk je dobar jer moze da se rotira i levo i desno, s tim sto mislim da je u Portou vise ove sezone igrao levo. Mozda ce ideja trenera biti da Ramires ode desno pa da trazimo jos jednod MC a, a mozda ce i Mata biti prvi izbor na levoj strani pa tu nece nista dirati. Moje misljenje je da odbranu ne treba dirati sem out Bosingwi. A sredina : Ramiz , Mikel i ADD( Modric ili Ganso, pre modric zbog lakse uklapanja i prilagodjavanja)
napad: Mata, Tores i ADD ( Hulk ili Azar). Sa klupe sansu dati MC Earthon-u, Kakuti, De bruyne-u, Marinu, Staridzu. Lukaku-u. De bruyne je zbog ne velike brzine i dobrog pasa pre za centralnog veznog, bar po meni.

[quote name='Wisey' timestamp='1337107676' post='48899']
Jovetić ne bi bio loše pojačanje za nekih 15-20 miliona. Dobar igrač. :)
I onda imamo krilne pozicije popunjene, pa bismo u SAD na predsezonu poveli sljedeće igrače:
Sturridge, Ramires, Jovetić, Marin, De Bruyne, Kakuta
[/quote]
Jovetic moze biti koristan jako, jer igra na mnogo pozicija ali je rizik zbog teske povrede kolena. Ako bi dosao mislim da bi se bolje uklopio u sistem sa dva spica. Toresa bi sateretio skroz i ako mu se ulije samopouzdanje, resetali bi u tandemu. Al sistem igre sa 2 spica menja i koncepciju potrage za pojacanjima.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337120117' post='49040']
Pa gdje ti ovo izvučeš moj Wisey?
[/quote]
Šta mu fali ? Mlad, dobar, nije skup, nije napuhan igrač. Šteta što nismo zainteresovani.
Ovako, ja ću biti nešto realniji i pisati u okvirima onoga što je moguće napraviti, nikakve totalne rošade momčadi kako su neki pisali:

VAN: [b]Malouda[/b], [b]Kalou[/b], [b]Benayoun[/b], [b]Lukaku[/b] (na posudbu), [b]Delač [/b](njega mi je jako žao, neće on nikad biti na golu Chelseaja, neka sreću traži drugdje), [b]Courtois [/b](posudba), [b]Van Aanholt[/b] (posudba), [b]Kalas[/b] (posudba), [b]Bruma[/b] (posudba), ostali manje poznati klinci isto posudba

MOŽE VAN A I NE MORA: [b]Meireles[/b] (potpuno sam subjektivan, ne zaslužuje otići ali ga ne mogu smislit baš), [b]Bosingwa[/b]

UNUTRA:[list]
[*]bilo kak'i mladi napadač, dakle -26 godina koji će se s Torresom hrvat za mjesto (ne mora biti neki megauberskupi tipa Falcao ili Cavani, mislim na nekog jeftinijeg, nedokazanog tipa [b]Demba Ba[/b] a može proći i[b] Llorente[/b] jer vjerujem Torresu)
[*]ili kreativac tipa [b]Modrić[/b], [b]Hamsik[/b], znači netko više za centralnu rolu, ili neko opako krilo tipa [b]Hulk[/b], jedno od tog dvoje
[*]dati i [b]McEachranu[/b] šansu ili ga poslat na još jednu posudbu ako mu se ne misli dati šansa
[*][b]Kakuta[/b] i [b]Marin[/b] će automatski imati više šanse ako ode Kalouda, [b]De Bruyne[/b] koliko vidim sve više igra "desetku" pa će dobro doći kao zamjena za Matu nekad
[/list]
Formacija definitivno [b]4-2-3-1[/b], to je po meni formacija budućnosti. Na krilu može igrati i Ramires a u centru i Malouda, kao što smo vidjeli ove sezone, jako je zahvalna i može se svakako kombinirati. Igrali bi:[list]
[*][b]Čech[/b] (Turnbull/Hilario po potrebi)
[*][b]Cole[/b] 60% / Bertrand 40% (sve više Bertranda gurat)
[*][b]Luiz[/b] 35% / Terry 30% / [b]Cahill[/b] 35% (što manje Terryja opterećivat)
[*][b]Ivanović[/b] (Bosingwa / Hutchinson / Ferreira po potrebi)
[*][b]Mikel[/b], [b]Ramires[/b] (Lampard / Essien / Romeu po potrebi)
[*][b]Hulk* [/b]desno (Sturridge po potrebi)
[*][b]Mata[/b] desetka (De Bruyne po potrebi)
[*][b]Marin[/b] ili Kakuta ako budu dobri mogu zauzeti poziciju lijevog krila
[*][b]Torres[/b] (Demba Ba* po potrebi)
[/list]
[b]Ostalo[/b]: Mislim da [b]Mata [/b]mora ostati na mjestu desetke i da nema potrebe nekog drugog tamo gurati. AKO se već kupi netko tipa Modrić ili Hamsik to bi automatski značilo da bi Mata išao na lijevo krilo a možda bi on tamo i bio bolji kada ne bi svu kreaciju šansi imao na svojim leđima kako je sada slučaj. [b]Ramires[/b] uvijek može pokriti i poziciju krila ako bude potrebno. Hulk dolazi u obzir jedino uz obzirnu cijenu, dakle ništa preko 40 mil, ta nije jedini, ima i drugih krila.

[b]Drogba[/b]: Ne želim ništa pisati dok se odluka ne donese.

[b]Di Matteo[/b] je jedini čovjek kojeg želim na klupi. On je netko naš, nisam vidio bolju atmosferu dugo u klubu. ALI od toga nema ništa, ne znam koga bi drugog htio, osim Zole ali ni to nema šanse vjerojatno. Znam da Guardiolu ne želim.
Temu "Lista želja" sam stopio sa ovom temom, jer se malte ne priča o istim stvarima što sam primjetio. Sve vaše želje oko transfera i svu tu diskusiju možemo voditi na ovoj temi. Ljeto je na vratima.
Po meni Abrakadabra ovo ljeto mora ozbiljnije uložiti i samim time promisliti dobro o treneru koji nam je sada nebitan, sada na prijestolju Chelsea sjedi Roberto koji je izuzetno pametan i dobar taktičar. Što se tiče igrača oni su nam prijeko potrebni, pored toga trebamo razmišljati i na stariji kadar igrača kao što su Ferreira, tulavi Maluda, Kalou itd... dok treba dovesti eventualno dva dobra vezna igrača tipa Modrić, Gotze, [b]Hazard (po meni jedan od najdražih i najboljih mladih igrača, momak je stvarno institucija)[/b], Muniain igrač koji me jako iznenadio sa svojih 19 godina on trga i baca oko sebe igrače od 26-27 godina, mala životinja, sve što tražim po meni je dva dobra kreatora igre... krila imamo odlaskom Maloude dolazi De Broyne i eventualno dati sve snage na dovođenje Hulka, ako ne Hulk onda pokušati dovesti Di Mariu (to je u drugom planu), napadač nam netrebe, ako bude kakva zamjena Torres - Falcao - Cavani da, ali msm da nam ne treba, jer dovođenjem dva kreativca veza ce biti idealno ispunjena i tehnički potkovana, što bi dodatno olakšalo špicu... Toliko od mene i mojih želja...

Po meni bolje je prijelazni rok započeti ozbiljno i bez kojekakvih za*ebancija, jer će nam se to vrlo lako obiti o glavu !
Ako propustimo Hazarda propustili smo jednog veoma dobrog igrača i najviše bi mi bilo žao on kao moj najdraži igrač da ode u Manchester, ali eto ...
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1337349886' post='49632']
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4323731/Chelsea-and-Man-City-both-want-to-sign-20million-Napoli-striker-Ezequiel-Lavezzi.html"]http://www.thesun.co...el-Lavezzi.html[/url]
[/quote]

jel to mozda znak da smo odustali od Hulk-a?!?!

ili nasi imaju u planu za krilne pozicije dovest i Hulka i Lavezzia... pa da jedan igra lijevo drugi desno... a s time ce marin i de bruyne definitivno bit u rotaciji
http://www.sportske.net/vest/transferi/prvo-oven-za-njim-nani-79711.html

Pojavila se vijest da bi Nani trebaonapustiti klub sa Old Trafforda, po meni je stvarno dobar igrač i mislim da bi nam dobro poslužio jer mi smo tim koji igramo na kontre a on je brz, dobar dribller i jak šuter tako da po meni izvrstan igrač...

Volio bi ga vijdeti kod nas, pa bez obzira gdje je on prije igrao...
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337424243' post='49814']
[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/prvo-oven-za-njim-nani-79711.html"]http://www.sportske....nani-79711.html[/url]

Pojavila se vijest da bi Nani trebaonapustiti klub sa Old Trafforda, po meni je stvarno dobar igrač i mislim da bi nam dobro poslužio jer mi smo tim koji igramo na kontre a on je brz, dobar dribller i jak šuter tako da po meni izvrstan igrač...

Volio bi ga vijdeti kod nas, pa bez obzira gdje je on prije igrao...
[/quote]

Ne... ;)
Moramo biti realni, on je veoma dobar igrač koji zna dobro zaprijetiti, to smo osjetili već u nekoliko navrata, odličan dribler brz, stvorena za kontre. Nikad nije pljuvao klub kao što je Chelsea, igrao je za mančester kao što sad igra Mata ili bilo neki drugi igrač za nas. Momak nema crne mrlje i samo je obavljao posao u Mančesteru.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337424990' post='49818']
Moramo biti realni, on je veoma dobar igrač koji zna dobro zaprijetiti, to smo osjetili već u nekoliko navrata, odličan dribler brz, stvorena za kontre. Nikad nije pljuvao klub kao što je Chelsea, igrao je za mančester kao što sad igra Mata ili bilo neki drugi igrač za nas. Momak nema crne mrlje i samo je obavljao posao u Mančesteru.
[/quote]

solidan igrač i ništa više od toga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.