11. maj 2012.14 god. comment_47852 I ja sam za Azpilicuetu vise nego za VDWa... Strasan desni bek. Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47936 Samo dan posle demantija: U Partizanu proslavili transfer Markovića u Čelsi http://www.smedia.rs/sport/vest/61817/fk-partizan-lazar-markovic-Samo-dan-posle-demantija-U-Partizanu-proslavili-transfer-Markovica-u-Celsi.html Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47964 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1336835381' post='47960'] volio bih kagawu ili falka [/quote] Kagawa je sinak u Unitedu. Ako Atl. Madrid izbori LS, zaboravi na Radamela. Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47979 Ne svidja mi se sto ostaje u Partizanu,mislim da ne moze vise napredovati u domacij ligi.Bolje da je poslat recimo u Vitese Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47981 http://bleacherreport.com/articles/1181188-chelsea-transfer-news-lavezzi-higuain-hulk-and-more-stars-linked-to-blues [quote name='Ercov' timestamp='1336843260' post='47979'] Ne svidja mi se sto ostaje u Partizanu,mislim da ne moze vise napredovati u domacij ligi.Bolje da je poslat recimo u Vitese [/quote] nece imati dovoljnu minutazu,a i PFC ce svakako igratu kvalifikacije za LS i aBd valjda ce zaigrat LS ili LE. Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47990 Sad mi jedan drug, navijac Reala, rece da Mou ne da Higuaina. Nadam se da je tako. Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47992 I Lavezzi bi nam sigurno dobro dosao, uz Hulka takodjer a Higuaina ne bih volio.. Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_48012 Vidim mnogi od vas nevjeruju da bi sledeće sezone Lukaku moga biti zamjena za Torresa(ako Drogba ode) kad je ovaj umoran i tako to. Sta mislite o ovom Lewandowskom iz Borusije zadnje 2 sezone sabija u Borusiji po meni mozda i bolje rjesenje od Toonovog dvojca koji spominjete a uz to i mladji Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_48017 ne znam za njega jer dortmund je savrseno nastiman a izvan nje ne znam kako bi reagira fala bogu da higuain ne dolazi Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_48032 Kagawa je u Unitedu. Vidio sam Alexa Fergusona danas na tribini dok su igrali Borussia i Bayern i oduševljen je Kagawom tako da je to riješeno. Meni je žao što ipak neće kod nas Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_48057 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336856748' post='48019']Ne znam sto vam se ne svidja Higuain meni je predobar [/quote] meni je Higuain isto dobar, ali ipak mi je Benzema bolji nego neznam zašto uopće raspravljamo o njima....Neće Mou njih pustit Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48121 dobar je Gonzalo,ima manju minutažu od Benzeme,a imaju skoro isto golova Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48139 [quote name='El_Nino' timestamp='1336858062' post='48032'] Kagawa je u Unitedu. Vidio sam Alexa Fergusona danas na tribini dok su igrali Borussia i Bayern i oduševljen je Kagawom tako da je to riješeno. Meni je žao što ipak neće kod nas [/quote] to se Sir isao hladiti :), jer dns gubi prvenstvo haha Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48140 1. napustiti Paulo Pherreira Bosingwa Malouda Kalou Essien Benayoun Meireles doci Hulk Hazard Schurrle rado bih vidio i Sergia Ramosa na beku Tiote Prijavi
13. maj 2012.14 god. Autor comment_48197 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336852984' post='48012'] Vidim mnogi od vas nevjeruju da bi sledeće sezone Lukaku moga biti zamjena za Torresa(ako Drogba ode) kad je ovaj umoran i tako to. Sta mislite o ovom Lewandowskom iz Borusije zadnje 2 sezone sabija u Borusiji po meni mozda i bolje rjesenje od Toonovog dvojca koji spominjete a uz to i mladji [/quote] Slicna situacija kao prosle sezone sa Barriosom , i u prvoj djelu sezone Ba . Po meni dobri su oni igraci , ali za Chelsea nisu . To je samo bljesak . Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48337 Neznam po meni je puno kvalitetniji Brane na stoperskom mjestu nego na densom beku, iako po trenutnom roosteru nemamo ni boljeg od njega samoga pritom mislim na ( bosingwu i fereiru) mislim da bi se trebalo dovesti densoga beka ali nisam za tog spanjolca malog, vise bi vidio na tom mjestu npr Dani Alvesa posto se nagadja da bi mogao ca iz barce, on je onako prgav igrac brz i jak pravi desni bek, iako mozda nebi los bio ni izbor neki englez ili britanac opcenito. ekipu definitivno moraju napustiti malouda, kalou, fereira, bosingwa, do nedavno sam mislio i na ramiresa ali u zadnjih par utakmica me razuvjerio u to, sto se tice pojacanja, volio bi vidjeti konacno neku pravu spicu u napadu, covjeka golgetera, nekog fantazistu u veznoj liniji, no ostavimo to da odabere strucan stozer i sam novi trener ko god to bio! Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48474 [url="http://source.ba/clanak/148957291686/sport/Gareth%20Bale%20prelazi%20u%20Barcu%20za%2040%20miliona%20eura/?ref=najcitaniji"]http://source.ba/cla...ref=najcitaniji[/url] [color=#4F4F4F][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Budući trener Barcelone želi da rastereti igrački kadar za nova pojačanja, pa će uz odgovarajuću novčanu nadoknadu klub moći da napuste Cesc Fabregas, [size=4][b]Alexis Sanches, Dani Alves[/b][/size], Pedro, Ibrahim Affelay i Seidu Keita. Vrlo rado bi ih vidjeo u Chelsea,pogotovo prvog [/size][/font][/color] Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48476 Nebi bilo loše ni Ibrahima dovesti. Jest da sezonu cijelu nije igrao zaradi povrede, al kad je u formi, moćan je igrač. A sigurno nebi bio skup. Alexisa i kad bi prodavali, vjerujem da bi ogromne pare tražili, tako da... Iako je i on odličan igrač. Alvesa i Fabregasa ne podnosim, te nek se ne približavaju Stamfordu. Ostali, mršavi.. I sve to, naravno ako je istina, mada prije da nije. Alexis i Fabregas tek jednu sezonu tu, masno plaćeni, dok Alves im jedan od glavnih. A ostale bi i mogli prodati. Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48517 [quote name='how yes no' timestamp='1336995071' post='48476'] Nebi bilo loše ni Ibrahima dovesti. Jest da sezonu cijelu nije igrao zaradi povrede, al kad je u formi, moćan je igrač. A sigurno nebi bio skup. Alexisa i kad bi prodavali, vjerujem da bi ogromne pare tražili, tako da... Iako je i on odličan igrač. Alvesa i Fabregasa ne podnosim, te nek se ne približavaju Stamfordu. Ostali, mršavi.. [u]I sve to, naravno ako je istina, mada prije da nije. Alexis i Fabregas tek jednu sezonu tu, masno plaćeni, dok Alves im jedan od glavnih. A ostale bi i mogli prodati.[/u] [/quote] Citam neki dan, samo Valdez, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta i Messi su sigurni da ostaju ( mislim da sam ih tocno nabrojao ).. ostali mogu ici al uz naravno odgovarajucu cijenu. Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48527 [quote name='Brane' timestamp='1336999311' post='48517'] Citam neki dan, samo Valdez, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta i Messi su sigurni da ostaju ( mislim da sam ih tocno nabrojao ).. ostali mogu ici al uz naravno odgovarajucu cijenu. [/quote] ma tak im je svejedno, ovako ili onako Chelsea će ih karati svake godine u ligi prvaka Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48536 Bas ce ono Sancheza prodati lego im ko kec na deset, Alvesa jedino ako se ne dogovore oko produzenja, Fabregas isto glupost, lik tek stigao i odigrao odlicnu sezonu, ostalo svakako prosjecni ili ispodprosjecni igraci... Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48544 [quote name='Elao' timestamp='1337002324' post='48536']Bas ce ono Sancheza prodati lego im ko kec na deset, Alvesa jedino ako se ne dogovore oko produzenja, Fabregas isto glupost, lik tek stigao i odigrao odlicnu sezonu, ostalo svakako prosjecni ili ispodprosjecni igraci...[/quote] Ja ti kazem ono sto su izjavili ljudi iz Barcelone, ovi navedeni su kao, ajmo rec, sigurni, a ostali mogu ic, [u][b]al uz prihvatljivu cijenu. [/b][/u] Sad je na njima da bubnu broj eura koji žele, al tako su rekli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.