Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1336603537' post='47418']
Čistka u Cityu se najavljuje. Nadam se nečemu sličnom i kod nas, pa možda da ugrabimo nekog od njihovih igrača koji su na prodaju za male pare. A tu su Johnson, Kolo Toure, Savić, Džeko, De Jong...
[/quote]

Aguero... :D
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1336603537' post='47418']
Čistka u Cityu se najavljuje. Nadam se nečemu sličnom i kod nas, pa možda da ugrabimo nekog od njihovih igrača koji su na prodaju za male pare. A tu su Johnson, Kolo Toure, Savić, Džeko, De Jong...
[/quote]

Niko osim De Jonga ne dolazi u obzir :D :P

Iz ove gomile samo Dzeko....
Eh, ovako. Nešto kontam, ako ne pobjedimo Bayerna (nedaj Bože), idemo u EL. Dakle ništa od LP i samim tim nećemo biti toliko privlačni, trenutno najjačim igračima na tržištu. Ja sam malo iz dosade tražio kakvih bi se igrača moglo dovesti, talentovanih, trenutno bar solidnih igrača, koji nisu velike zvijezde. Igrači kojima nebi smetala EL, već bi im bilo važno da igraju za Chelsea. Za veći klub.

Iako, moram napomenuti, ima i ovih jakih igrača, kojima možda nebi smetala (još)jedna sezona u drugorazrednom evropskom takmičenju.

Tražio sam samo krila i veznjake, te pokojeg napadača iz lige 5-ice. I ovi igrači koje budem naveo, su igrači koje sam više puta gledao, dakle smatram da bi mogli igrati u našem timu. Ne glavnu ulogu, ali bi mogli dosta pomoći. ;)

I što je najvažnije, nisu skupi, što po svemu sudeći, naši samo i traže. Opametili se. :P

Eh da kobejagi počnem. :D

Krila:[b] Adam Johnson[/b] i [b]Milner[/b] (Manchester City),[b] Aaron Lennon[/b] (Tottenham), [b]Hatem Ben Arfa[/b] (Newcastle), [b]Marc Albrighton[/b] (A. Villa), [b]Vitor Moses[/b] (Wigan), [b]David Hoilett[/b] (Blackburn), [b]Nathan Dyer[/b] (Swansea), [b]Sidney Sam[/b] i [b]Andre Schurrle[/b] (Bay. Leverkusen), [b]Patrick Herrmann[/b] (Borrusia M.), [b]Ibrahim Afellay[/b] i [b]Cristian Tello[/b] (Barcelona), [b]Pablo Hernandez[/b] i [b]Pablo Piatti[/b] (Valencia), [b]Diego Perotti i Jesus Navas[/b] (Sevilla), [b]Pedro Leon[/b] (Getafe), [b]Eljero Elia[/b] (Juventus), [b]Sebastian Giovinco[/b] (Parma), [b]James Rodriguez [/b](Porto), [b]Mathieu Valbuena i Andre Ayew[/b] (Marseille)...

Vezni: [b]Barry Bannan i Stephen Ireland[/b] (A. Villa), [b]Sebastian Larsson[/b] (Sunderland), [b]Joe Allen[/b] (Swansea), [b]James McCarthy[/b] (Wigan), [b]Nuri Sahin[/b] (Real Madrid), [b]Ever Banega[/b] (Valencia), [b]Borja Valero[/b] (Villareal), [b]Ilkay Gundogan[/b] (Borrusia D.), [b]Riccardo Montolivo[/b] (Fiorentina), [b]Matias Fernandez[/b] (Sporting), [b]Bruno Cesar[/b] (Benfica)....

Dakle ne extra klasa, ali dovoljno dobri za Chelsea u kojem mogu još napredovati. ;)

Napad, ma nije ni potreban.. B)

To bi bilo to, ali samo u slučaju da ne možemo dovesti extra kvalitetu i te malo skuplje igrače. Mada kad se i ovaj spisak pogleda itekako materijala ima za našu ekipu. ;)
Johnson i Milner su igrači koji itekako valjaju i vjerojatno ih se može ubost za 10-ak milki, što nebi bilo nimalo loše pošto smo za Milnera ne tako davno nudili i do 20 pa i više....
[quote name='Wisey' timestamp='1336603537' post='47418']Čistka u Cityu se najavljuje. Nadam se nečemu sličnom i kod nas, pa možda da ugrabimo nekog od njihovih igrača koji su na prodaju za male pare. A tu su Johnson, Kolo Toure, Savić, Džeko, De Jong...[/quote]Ugrabit Savića bit će od njega nesto ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1336603647' post='47420'] Aguero... :D[/quote]E kad bi njega uzeli :wub:
[quote name='Caeruleus' timestamp='1329940502' post='29104']
Sastavio sam svoju listu želja za ljeto :)

[img]http://i41.tinypic.com/21jcdc0.jpg[/img]
[/quote]
[center][center][b]I sada stojim na ovim riječima, samo mislim pošto se Roberto Di Matteo snašao da nam Mourinho ne treba.[/b][/center][/center]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1336649692' post='47471']
Moja lista zelja su:

Falcao+Hulk+Modric+[b]desni bocni[/b] neka bude njihov izbor :D
[/quote]
kao prva postava ili?
[quote name='Luiz' timestamp='1336650365' post='47475']
kao prva postava ili?
[/quote]

Falcao, Hulk i Modric da kao prva postava... a za desnog bocnog bi uzeo neko ne tako zvucno ime ali opet koje bi moglo dostojno uskocit umjesto Ivanovica u slucaju kartona, ozljeda ili odmaranja... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1336649692' post='47471']
Moja lista zelja su:

Falcao+Hulk+Modric+desni bocni neka bude njihov izbor :D
[/quote]

Sumnjam ja da ce i jedan od njih doc u Chelsea ovo ljeto : :mellow:
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2142789/Gregory-van-der-Wiel-set-Chelsea.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2142789/Gregory-van-der-Wiel-set-Chelsea.html[/url]

Evo i Van Der Wiela u priči ponovo.
[quote name='Wisey' timestamp='1336748036' post='47752']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2142789/Gregory-van-der-Wiel-set-Chelsea.html"]http://www.dailymail...et-Chelsea.html[/url]

Evo i Van Der Wiela u priči ponovo.
[/quote]
Zar on nije dogovorio transfer u Valenciju?
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336748339' post='47756']
Zar on nije dogovorio transfer u Valenciju?
[/quote]

Zajebi dogovor. :P
Kad bismo njega uspjeli dovesti to bi bio strasan potez. Svejedno nam treba desni bek.
Ovaj momak je velika 0 u defanzivi. Haman pa novi Bosingwa. Recimo, meni je kompletniji, puno bolji Azpilicueta od ovog. Dosta jači u defanzivi, a bgm i naprijed nije sekunde slabiji, da ne kažem da je bolji...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.