Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

"najmanji problem" da se napravi novi stadion na drugoj lokaciji ali pitanje je onda da li bi CPO dozvolio Romanu da se klub isto zove, i to pitanje se postavljalo

samo ja zbilja ne razumem te likove koji se sad diče kakvom pobedom, pa čekaj malo, taj Roman sam finansira stadion, znači klub ne ulazi u kredite neke, ne razvlače se kakvi dugovi kao što je to kod Arsenala bilo i ti u takvoj situaciji ponovo ističeš neku svoju pobedu

malo je to nezahvalno

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Evo vam malo slika, ja sve kako gledam vise se zaljubljujem u ovaj projekat.. Ako bude kako se cini dobit cemo strasan novi Bridge, ljepoticu kojom cemo se ponositi ko i dosad.

http://www.getwestlondon.co.uk/sport/gallery/3d-renderings-new-stamford-bridge-10772561

http://www.standard.co.uk/sport/football/chelseas-new-500m-stadium-will-be-one-of-world-s-best-football-arenas-say-council-leaders-a3438496.html#gallery

reko ti već za to da nije problem do našeg kluba, prosto mora da se postigne saglasnost svih klubova plus da vlast podrži tu priču

ono, da me ne shvati neko pogrešno ali stvarno ne razumem zašto se porodice žrtava bune protiv toga, pa neće ceo stadion otvarata za stajanje nego jedan mali sektor

ne možeš ti da uporedjuješ situaciju od pre 20-30 godina i sad kad imaš kamera na svakom koraku, sad ispada da zbog propust u prošlosti treba svi da ispaštaju

ja čak i policiju ne krivim tolko, prosto ne mogu da verujem kako tim ljudima nije palo na pamet da nešto može otići u kurac ako toliko ljudi naguras na jednom mestu

i ajde da je to bio redovan slučaj, nego više od pola veka ljudi odlazili na stadione ko bagra sa pijace pa nije bilo većih incidenata, normalno da nekad do nesreće mora prosto da dodje

Organizovaćemo nešto, samo je pitanje koliko će biti zainteresovanih jer je skup sport otić u London.

Viza za UK nije toliko skupa, košta oko 100 evra, a letove se takođe mogu povoljno naći, tako da problem nije toliki samo otići, više šta i kako tamo.

Ja sam pred novu godinu stupio u kontakt sa ambasadom britanskom u Beču. Kao državljanin BIH sa boravkom u Austriji za vizu mogu samo online predati preko neke aplikacije i čeka se u prosjeku 3 sedmice a košta tačno 173 eura.
+najmanje 150 za utakmicu npr.protiv Watforda u martu, + za smještaj najmanje 150 i što je najgore sve to puta 2 jer bi i ženu morao povesti 😅

+najmanje 150 za utakmicu npr.protiv Watforda u martu, + za smještaj najmanje 150 i što je najgore sve to puta 2 jer bi i ženu morao povesti

Da li se zapitas koliko bi te prcali sto ti moras spavat a mi se lešimo u nekom pabu i pjevao Arsenalovcima

YOU'LL NEVER SING THAAT YOU'LL NEVER SING THAAAAAAAAAAT CHAMPIONS OF EUROPE YOU'LL NEVER SING THAAT

Kune ukrao bi se kad zaspe,i našo vas barabe u pubu ;)

Diablo care neznam jel mi pričamo o istom klubu i istom Londonu kad vidim koje cijene pišeš il me čisto zajebavaš

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.