14. januar 2017.9 god. comment_265488 "najmanji problem" da se napravi novi stadion na drugoj lokaciji ali pitanje je onda da li bi CPO dozvolio Romanu da se klub isto zove, i to pitanje se postavljalo samo ja zbilja ne razumem te likove koji se sad diče kakvom pobedom, pa čekaj malo, taj Roman sam finansira stadion, znači klub ne ulazi u kredite neke, ne razvlače se kakvi dugovi kao što je to kod Arsenala bilo i ti u takvoj situaciji ponovo ističeš neku svoju pobedu malo je to nezahvalno Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265696 šta bi na kraju sa onim šišmišima? sad je sve u redu, jesu li se doticali toga. jebeni london Prijavi
19. januar 2017.9 god. comment_265846 Da jbte treba pod hitno poubijat te šišmiše ako su još tu, da se ne bi opet sjetili pa da nas jebu zbog toga ;) Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_266004 Evo vam malo slika, ja sve kako gledam vise se zaljubljujem u ovaj projekat.. Ako bude kako se cini dobit cemo strasan novi Bridge, ljepoticu kojom cemo se ponositi ko i dosad. http://www.getwestlondon.co.uk/sport/gallery/3d-renderings-new-stamford-bridge-10772561 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelseas-new-500m-stadium-will-be-one-of-world-s-best-football-arenas-say-council-leaders-a3438496.html#gallery Prijavi
23. januar 2017.9 god. comment_266126 kaže cohen da Roman plaća svoju ložu milionče, sad dal je tolka cena stvarno, nemam pojma, znam samo da plan za novi stadion ima u vidu povećanje takvih mesta tzv hospitality seats/VIP sa 4600 na 9200 Prijavi
23. januar 2017.9 god. comment_266135 Nek' nam da tribinu gdje se može skakati i navijati 90' minuta ne mora biti ogromna eto nek bude 9200 mjesta, nek stave niske cijene ulaznica da dolazi raja koja će pjevati 90' minuta Prijavi
24. januar 2017.9 god. comment_266156 reko ti već za to da nije problem do našeg kluba, prosto mora da se postigne saglasnost svih klubova plus da vlast podrži tu priču ono, da me ne shvati neko pogrešno ali stvarno ne razumem zašto se porodice žrtava bune protiv toga, pa neće ceo stadion otvarata za stajanje nego jedan mali sektor ne možeš ti da uporedjuješ situaciju od pre 20-30 godina i sad kad imaš kamera na svakom koraku, sad ispada da zbog propust u prošlosti treba svi da ispaštaju ja čak i policiju ne krivim tolko, prosto ne mogu da verujem kako tim ljudima nije palo na pamet da nešto može otići u kurac ako toliko ljudi naguras na jednom mestu i ajde da je to bio redovan slučaj, nego više od pola veka ljudi odlazili na stadione ko bagra sa pijace pa nije bilo većih incidenata, normalno da nekad do nesreće mora prosto da dodje Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267074 CPO izglasao...gradonačelnik odobrio, formalno ispunili sad definitivno sve uslove, sad samo mistriju u ruke i neka krenu grubi radovi :D Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267086 Znači još sezonu i kusur vremena da se posjeti stari Bridž. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267156 Da je reLo neki vođa kao što nije poslao bi nas tamo hahaahhaha Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267255 Daj da vam relo plati karte, da vas potrpa u kombi i da vas odvede direktno pred stadion :D Organizovaćemo nešto, samo je pitanje koliko će biti zainteresovanih jer je skup sport otić u London. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267256 Nabavi nam kasice prasice, ono chelseajev grb, pa da mozemo skupljati pare, jer ja nemam taj smisao da mi pare stoje na stolu, a da ih ja ne trosim :D Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267257 Organizovaćemo nešto, samo je pitanje koliko će biti zainteresovanih jer je skup sport otić u London. Viza za UK nije toliko skupa, košta oko 100 evra, a letove se takođe mogu povoljno naći, tako da problem nije toliki samo otići, više šta i kako tamo. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267258 Viza za UK nije toliko skupa, košta oko 100 evra, a letove se takođe mogu povoljno naći, tako da problem nije toliki samo otići, više šta i kako tamo. Viza za UK iz Bosne je oko 150 eura. To i jeste najveći problem, jer za te pare se možda može prevoz pokriti. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267259 treba ti 500 eura za sve otprilike, da mozes dahnuti tamo naravno :D Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267260 imamo dakle godinu da skupimo po 500 evra i da odemo :D Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267262 ili da zajedno skupljamo, pa da stavimo na kvotu 3 i okusamo srecu? Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267264 Ja sam pred novu godinu stupio u kontakt sa ambasadom britanskom u Beču. Kao državljanin BIH sa boravkom u Austriji za vizu mogu samo online predati preko neke aplikacije i čeka se u prosjeku 3 sedmice a košta tačno 173 eura. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267273 +najmanje 150 za utakmicu npr.protiv Watforda u martu, + za smještaj najmanje 150 i što je najgore sve to puta 2 jer bi i ženu morao povesti 😅 Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267276 +najmanje 150 za utakmicu npr.protiv Watforda u martu, + za smještaj najmanje 150 i što je najgore sve to puta 2 jer bi i ženu morao povesti Da li se zapitas koliko bi te prcali sto ti moras spavat a mi se lešimo u nekom pabu i pjevao Arsenalovcima YOU'LL NEVER SING THAAT YOU'LL NEVER SING THAAAAAAAAAAT CHAMPIONS OF EUROPE YOU'LL NEVER SING THAAT Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267279 Kune ukrao bi se kad zaspe,i našo vas barabe u pubu ;) Diablo care neznam jel mi pričamo o istom klubu i istom Londonu kad vidim koje cijene pišeš il me čisto zajebavaš Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.