13. januar 2018.8 god. comment_278029 Ono kad ti grupa vatrenih navijača, za koje je dokazano da nemaju IQ veći od 75, kroji budućnost. Prijavi
13. januar 2018.8 god. comment_278030 Kakvu ste vi stvar uspjeli spinovati prema CPO, znaci ne vjerujem... Ovaj jos se raduje, nek sam ja kae upravu jebes to sto se citav proces novog ikonskog Bridgea zaustavlja. Ali necete razbojnici, novi Bridge je realnost jer ce Council rijesiti ove debile sto smetaju tu. Klub se dogovorio sa 49 ostalih, pa nece ni ta jedna moci. edit: ocekujem da Cae uleti po hiljaditi put sa trollanjem o Battersea projektu Prijavi
13. januar 2018.8 god. comment_278042 Kakvu ste vi stvar uspjeli spinovati prema CPO, znaci ne vjerujem... Ovaj jos se raduje, nek sam ja kae upravu jebes to sto se citav proces novog ikonskog Bridgea zaustavlja.Ali necete razbojnici, novi Bridge je realnost jer ce Council rijesiti ove debile sto smetaju tu. Klub se dogovorio sa 49 ostalih, pa nece ni ta jedna moci. edit: ocekujem da Cae uleti po hiljaditi put sa trollanjem o Battersea projektu Ti si bar upucen u sve, u kakvom stanju je bio klub pre nego ga je Roman preuzeo(sam Brus Bak je priznao da je Celsi "tonuo u blato dugova". Svestan si i svega sto je Roman uradio za Celsi, nivoa na koji je klub doveo, transformacije od epizodiste sa margina do evropskog giganta. Znas koliko covek voli klub, koliko je sebe ugradio u najvece uspehe Celsija, cak si i sam nebrojeno puta to isticao. Takvom coveku, koji dokazano zeli dobro klubu koji vodi treba dati svu nogucu podršku, na svim nivoima, od strane svih instanci. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278050 ovde imamo problem sa izveštavanjem i to nestručno ili pak nedovoljno obavešteno a kako stoje stvari izgleda da je i jedno i drugo u pitanju dobro se sećam tvitova kako su "sve prepreke otklonjene" i kako ništa više "ne stoji na putu" da bi se nakon toga ponovo pojavile vesti da je pokrenut još neki postupak koji može oboriti čitav projekat ali neće tako doveka, mora ovo jednom da se raščisti Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278053 Ali tu ne smeta CPO, vec smeta jedna porodica, koju boli kurac za fudbal, a samim tim i za Chelseajev stadion. Dok njima se ne isplate neke nenormalne pare, nema gradnje, tu je sva politika. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278054 Ali tu ne smeta CPO, vec smeta jedna porodica, koju boli kurac za fudbal, a samim tim i za Chelseajev stadion. Dok njima se ne isplate neke nenormalne pare, nema gradnje, tu je sva politika. Cpo smeta u drugom smislu. Da sam ja Roman ne bih ni gradio stadion. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278055 cpo je whisper valjda pomenuo u kontekstu da su se pobunili oko premeštanja stadiona, da je izabrana druga lokacija onda možda/verovatno ne bi bilo ovakvih problema jasno je da je ova lokacija oko SB dosta zagušena i da je izvodjenje radova na tom prostoru komplikovano ne znam kako je bilo Totenhemu oko toga Prijavi
15. januar 2018.8 god. Autor comment_278112 Ne sviđa se meni kako će sve to izgledati kad se napravi to je sve natrpano jedno na drugom. Trebali smo promjeniti lokaciju i gotovo. I veći klubovi od nas su je mjenjali pa im ništa ne fali. Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278129 Zalijepi i ovo chibahttp://www.skysports.com/football/news/11668Kao sto sam rekao da ce se i desiti. Dizete frku i galamu bez ikakve potrebe.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278131 http://www.espn.co.uk/football/chelsea/story/3349674/chelsea-win-fight-over-land-purchase-for-stamford-bridge-redevelopment?ex_cid=fw_affid234 Da, jebo im hljeb mater i 50 godina zivljenja tu. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278135 http://www.espn.co.uk/football/chelsea/story/3349674/chelsea-win-fight-over-land-purchase-for-stamford-bridge-redevelopment?ex_cid=fw_affid234 Da, jebo im hljeb mater i 50 godina zivljenja tu.Ali pazi nudio im klub sestocifreni iznos i to jos i dalje mogu zivjeti tu, samo nece imati toliko prirodne svjetlosti.. Debili. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280826 RIJEŠEN SPOR Chelsea može početi radove na novom stadionu vrijednom milijardu funti https://www.klix.ba/sport/nogomet/chelsea-moze-poceti-radove-na-novom-stadionu-vrijednom-milijardu-funti/180315025 Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280827 RIJEŠEN SPOR Chelsea može početi radove na novom stadionu vrijednom milijardu funti https://www.klix.ba/sport/nogomet/chelsea-moze-poceti-radove-na-novom-stadionu-vrijednom-milijardu-funti/180315025 Vijest stara nekoliko mjeseci. Imas na prijasnjim stranicama ovo. Prijavi
15. mart 2018.8 god. Autor comment_280829 RIJEŠEN SPOR Chelsea može početi radove na novom stadionu vrijednom milijardu funti https://www.klix.ba/sport/nogomet/chelsea-moze-poceti-radove-na-novom-stadionu-vrijednom-milijardu-funti/180315025 Eh Adise. ... Hajmo sad pravda :D Zabranjeno je na forum, kao izvore vijesti, kačiti linkove sa sljedećih domaćih portala: Klix, Sportske, SportSport, Index (osim kolumni). Prekršilac ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 48 sati. Prijavi
16. mart 2018.8 god. comment_280836 Eh Adise. ... Hajmo sad pravda :D Zabranjeno je na forum, kao izvore vijesti, kačiti linkove sa sljedećih domaćih portala: Klix, Sportske, SportSport, Index (osim kolumni). Prekršilac ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 48 sati. Ako cemo se voditi pravdom ti si Cae trebao dobiti ban na 48 svjetlosnih godina Prijavi
17. mart 2018.8 god. comment_280841 Ako sam prekršio, izvinjavam se. Ako me mora kazniti, onda neka to bude poslije sutrašnje utakmice. :D Prijavi
18. mart 2018.8 god. Autor comment_280847 Ako sam prekršio, izvinjavam se. Ako me mora kazniti, onda neka to bude poslije sutrašnje utakmice. :D Ma zajebajem se bola ja haha. Treba ukinut reLina pravila, glupa su. A i forum je na samrti Prijavi
24. maj 2018.8 god. Autor comment_281615 Mi nećemo igrati na Stamford Bridge u sezoni koja dolazi logično jer se stadion počinje radit. Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281726 https://www.chelseafc.com/en/news/2018/5/31/stadium-plans-on-hold?utm_source=t.co&utm_medium=referral Klub stavio planove za izgradnju novog stadiona "na cekanje". Ne znam sta im to znaci i zasto su to uradili, kao razlog je navedena "nepovoljna klima za ulaganje". Chelsea Football Club announces today that it has put its new stadium project on hold. No further pre-construction design and planning work will occur. The club does not have a time frame set for reconsideration of its decision. The decision was made due to the current unfavourable investment climate. MORE FROM CHELSEA Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281728 To sam i ja odmah pomislio, ali je vec poprilicna suma potrosena u samo planiranje, studije izvodivosti, projektne planove, dobivanja raznoraznih dozvola i slicne pripremne radove. Tako da vjerujem da nije samo do toga. Cini se da je klub u neredu, ne samo na sportskom planu. Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281730 Evo sta je u pitanju Roman Abramovich has personally taken the decision to put #Cfc stadium on hold after being denied a UK Visa. Unwilling to invest over £1billion into a country where he is not permitted to work. Matt Hughes, The Times Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281734 Kada pogledamo sta se desava na raznim poljima u klubu, vrlo moguce da cemo se vratit na ono sto smo bili prije 2005. Nema se vise para ocigledno je, propao je i Abramovic mnogo, ok znam tezak je on i dalje nekoliko milijardi, ali ni blizu to nije kao nekad, utice to i na klub ocigledno je. Rukovodstvo u kurcu, ekipa u kurcu, od stadiona nista, srozali smo se posteno i ne vidim kako ce se ubrzo sta promjenit, ali dobro. Bili smo i u vecim problemima pa smo isplivali kao klub, opet cemo sigurno. Takodjer smatram da ce se prije nego smo mislili dogoditi prodaja kluba od strane Romana, nekome milijarderu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.