Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Po svemu sudeći, ovaj današnji Stamford Bridge će se srušiti do temelja. Znači to nije nadogradnja nego je to izgradnja novog objekta.
Zato je projekat i skuplji nego što bi koštala sama izgradnja stadiona.
Meni ipak nije nešto.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/9/2/9247759/our-future-revealed-from-our-past

​

Ono sto sam ja procitoa da ce novi stadion biti po uzoru na Enfild i Old Traford da se oseca taj pritisak,paklena atmosfera sa tribina..Stadion je odlican zato sto je atipican u odnosu na standardni izgled.

Ne moze nikakav Battersea biti unikatniji od Bridgea.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

+1.
Šmek otočkog fudbala, simple as that. 

• Autor

Samo da vas razočaram, komentari na internetu na ovu maketu su uglavnom NEGATIVNI. Stadion je glomazno uguran u mal prostor i ne uklapa se, baca na ciganluk. Eto takvi su uglavnom komentari.

• Autor

Mnogi west hamovi navijaci gotive sto ima vise mjesta, zbog finansija, ali to bi bilo to od pozitive.

Kakve veze sada ima West Ham s cijelom ovom pričom da su negativni komentari na novi SB zbog njegovog neuklapanja?

Samo da vas razočaram, komentari na internetu na ovu maketu su uglavnom NEGATIVNI. Stadion je glomazno uguran u mal prostor i ne uklapa se, baca na ciganluk. Eto takvi su uglavnom komentari.

ni Parižani nisu volili Eiffelov toranj pa je danas najveća atrakcija Pariza...

Zasto sve mora da bude u staklariji i da izgleda ultra moderno? Svidja mi se novi stadion jer je drugaciji od ostalih novih stadiona. Cigle su sexy!

• Autor

Ama četiri komentara s jednog foruma na ovu sliku:

L8b1i2g.jpg

Z8YYpUe.jpg

H7fsAu4.jpg

Al ne stvarno, ljudi nisu navijači CFC-a pa mogu biti objektivni. Jeste stvarno nakaradno u smislu gdje se gradi. Pa sve zbijeno ko u kurcu među onim kućama, toliko je zbijeno da će i željeznička pruga morati ići ispod tribine. I slažem se s tim. A i ovaj krov što upada prema unutra je meni užasan.

Ne znam, naši konzervativni navijači su kreteni što nisu dopustili Battersea Park project. Pa jebemu ni prvi ni zadnji koji smo promjenili lokaciju pomjerivši se za 500ak metara.

meni to lici na zatvor :D â€‹ hahahh,iako mi nije lose, bilo bi fora da se krov moze zatvoriti...

Što se tiče krova to nije nikakav problem. 
Navuče se najlon preko stadiona i ne pada kiša. Sad je to lakše za izvest nego što bi to bilo na Stamfordu. 

Kako problem mogu biti kuce, sta treba, da dodje ruska mafija da im poruci da je bolje da se odsele? :D

Problem je sto arhitektonski neodgovaraju sa tim kucama i onda izgleda ruzno 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.