16. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237934 Znači ovako stvari stoje: http://chelseabalkan.com/index.php/201510155511/vijesti/zanimljivosti/chelsea-zakupljuje-wembley-na-cetiri-sezone.html - Rekonstrukcija Stamford Bridgea počinje na ljeto 2017. godine. - Rekonstrukcija će trajati 3 sezone: 2017/18, 2018/19, 2019/20 - Chelsea će na novom Stamford Bridgeu svoje utakmice zaigrati početkom sezone 2020/21. - U sezonama rekonstrukcije Chelsea će svoje utakmice igrati na Wembleyju najverojatnije, ali će unajmit stadion ne na 3 sezone, nego na 4 sezone. To rade da se osiguraju ako šta kod rekonstrukcije pođe po zlu pa se probiju rokovi, ali to rade i da ponuda za FA koja bi 4 godine iznajmljivana inkasirao 60 mil funti, bude primamljivija od ponude Tottenhama. - GLAVNI ZAKLJUČAK: Rekonstrukcija Stamford Bridgea završava za 5 godina (pola desetljeća) od ovog trenutka što nije tako kratak period. I kako te vijesti dolaze sve mi se više čini da smo trebali Battersea izgraditi :-( Šta vi velite, dragi forumaši i forumašice na sve ovo? Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237935 Battersea bi bio perverzija, al' jbg kad nismo dobili zemljište. Biće i ovaj novi stadion super, pet godina prođe dok kažeš keks. Evo možda čak i diplomiram za 5 godina, nikad se ne zna :D Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237944 Battersea bi izgledao fenomenalno ali u demokratskom drustvu pita se vecina, i ona je odlucila da igramo na SB a sa cim se i ja vecinski slazem. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237950 Battersea nikad nije bio ni izbliza toliko realan projekat kako ga vi predstavljate. Vi mislite da je naša odluka bila Battersea novi stadion ili rekonstrukcija Stamford Bridgea. Kao što reLo kaže, grad je odlučio da ne želi fudbalski stadion tu i prodao zemlju drugom ponuđaču. Priča završena. Poslije toga se vidjelo da nema više opcija gdje graditi novi stadion a da se klub zadrži u tom dijelu Londona (što je normalno, jer niko ne želi promijeniti identitet kluba i preseliti ga recimo u južni London). Onda je počela studija o izvodivosti rekonstrukcije i došlo se do prilike za proširenje koju je klub odlučio prihvatiti. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237955 Batersi je lokacijski bio mnogo bolje rešenje. Bilo je dovoljno prostora da prave stadion kako god žele. Ovo proširenje je iznuđeno rešenje... Srećom pa Roman dovoljno želi povećanje kapaciteta, pa nije odustao. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237988 Jebo stadion, daj transferaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237989 Baš, da igraju na Lijevče polju okruženi kukuruzima isto bih posmatrao. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237990 Normala, mogu i u Cobhamu boli ih tukiPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238020 Čuj nije bio realan projekat. Chelsea je imao plan da tu napravi stadion a to je sasvim realno. Samo što je trebalo prvo dobiti na tenderu ali očito je bilo boljih ponuđača. Ljudi su mislim ponudili više novca. Bio je to konkurs kao i svaki drugi. Ukupno je bilo 15 ponuda za kupnju i pobijedio je onaj ko je ponudio najviše. Samo njihov dug je iznosio nekoliko stotina miliona funti. "Battersea Power Station is as iconic as the Chrysler Building in New York or the Eiffel Tower, and familiar to people who may have never even been to London." Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
3. decembar 2015.10 god. comment_243046 Novi stadio ce imati tunel kao Alianc Arsena,otvarace se ispod zemlje. Prijavi
30. april 2016.10 god. comment_255915 Do kad ce biti zavrsen novi stadion? Barem do 2020 godine. Prijavi
6. maj 2016.10 god. Autor comment_256182 Tottenham i Chelsea će dijeliti Wembley u sezonama 2017/18 i 2018/19 Fudbalski klub Tottenham Hotspur je blizu postizanja dogovora prema kojem bi u sezoni 2017/18 domaće utakmice igrao na Wembleyu, ovo je za britanske medije izjavio Greg Dyke, predsjednik Fudbalskog saveza Engleske (FA). "Pijetlovi“, koji planiraju gradnju potpuno novog stadiona, vrijednog 400 miliona funti (oko 507 miliona eura), odmah pored svog sadašnjeg doma White Harte Lanea, na Wembleyju bi mogli igrati i utakmice Lige šampiona naredne sezone. Zbog gradnje novog stadiona, čije je otvorenje planirano u sezoni 2018/19, Tottenham će svoj sadašnji dom morati napustiti po završetku naredne sezone. "Prešli smo veliki put ka konačnom postizanju sporazuma. Postoje priče da će Tottenham svoje utakmice Lige šampiona sljedeće sezone igrati na Wembleyju, ali o tome ne znam puno“, kazao je Dyke. Prvi čovjek FA-a kaže da postoji mogućnost da na nacionalni stadion dođe i još jedan londonski klub Chelsea. "Chelsea bi mogao doći na Wembley na duži vremenski period. Oni imaju veoma uzbudljive planove sa svojim stadionom. Planiraju potpuno srušiti Stamford Bridge i izgraditi novi stadion. Tako da ako budu došli na Wembley, onda će to biti na period od tri godine“, jasan je Dyke. Na Wembleyju je već igrao jedan londonski klub svoje utakmice Lige šampiona. Riječ je o Arsenalu koji je bio domaćin evropskih utakmica u sezonama 1998/99 i 1999/00. Prijavi
9. maj 2016.10 god. comment_256295 https://www.youtube.com/watch?v=d1_rqdgOQIs Kakvo sranje. Jedinstven jeste ali ništa više od toga. Ne znam sa čime bi ga uporedio. Prijavi
9. maj 2016.10 god. comment_256306 Pa ovde i nije cilj da se s necim poredi, vec da bude unikat. Prve slike mi se nisu dopadale nimalo. Kasnije kad su izasli 3D modeli sve je to izgledalo dosta bolje, posebno sto su stubovi od neke vrste cigle, kamena ili sta je vec ono.. Ne dopada mi se jedino sto je ono iznad krova pravilan krug, smatram da bi bilo lepse da je elipsastog oblika. Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256319 Zelja je zavrsit faks i otic na otvaranje novog Bridgea. Bolje od seksa :D Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256322 Zelja je zavrsit faks i otic na otvaranje novog Bridgea. Bolje od seksa :D Zvuči kao nešto što bi ReLo rekao... Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256323 Zelja je zavrsit faks i otic na otvaranje novog Bridgea. Bolje od seksa :D S obzirom da ću tad već biti oženjen akobogda, a ako mi žena bude ova trenutna cura, plašim se da zaista neće biti sexa godinama kad bih pare na to putovanje potrošio hehe Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256330 S obzirom da ću tad već biti oženjen akobogda, a ako mi žena bude ova trenutna cura, plašim se da zaista neće biti sexa godinama kad bih pare na to putovanje potrošio hehe Relo, ti znaš da je tehnički nemoguće imati sex sa Desankom? Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256335 Zvuči kao nešto što bi ReLo rekao... To je prije bio dobar podjeb, al kako je Führer ocistio taj zajebani ispit sad je postalo realnost :P Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256337 To je prije bio dobar podjeb, al kako je Führer ocistio taj zajebani ispit sad je postalo realnost :P Vidiš da kaže čovek da nije :D Taj dok ne postavi sliku okrvavljene bele posteljine kao dokaz, ništa.. Prijavi
10. maj 2016.10 god. Autor comment_256341 Meni nists spektalularno. Jeste on poseban ali ni w od wow efekta. Koliko je samo ljepsi bio projekt Battersea. Ne shvatam nase navijace. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.