Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

Meni nists spektalularno. Jeste on poseban ali ni w od wow efekta. Koliko je samo ljepsi bio projekt Battersea. Ne shvatam nase navijace.

Battersea je daleko od realnosti bio. Bridge je hiljadu puta posebniji bio i ostao. Bridge je simbol Chelseaja jos od brace Mears i davne 1905. godine.

I navijaci nikakve veze nemaju s tim. Ne znam kako neko moze i dalje pisati ovo.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Battersea je daleko od realnosti bio. Bridge je hiljadu puta posebniji bio i ostao. Bridge je simbol Chelseaja jos od brace Mears i davne 1905. godine.

I navijaci nikakve veze nemaju s tim. Ne znam kako neko moze i dalje pisati ovo.

Stadion o kome pričaš za par godina neće postojati.
Stamford Bridž kakav ga poznajemo danas odlazi u istoriju. Je l tebi ono gore liči na SB?

Nova moderna verzija naseg starog dobrog Bridgea. Ista lokacija, isti stimung, sa vecim kapacitetom. I abd jedva cekam da se otvori novi Bridge.

Je l ti shvataš da će sadašnji stadion da bude srušen do temelja?
I kako je to onda isto kao ranije?
Zadržaće lokaciju i ime, sve ostalo je potpuno novo.
  • Autor

Mani se patetitke i uberemocija Wisey. I veći klubovi su svoje čuvene stadione mjenjali pa nit su propali niti im išta fali. Navijači Hajduka su bili nenormalno vezani za Stari plac pa napraviše ljepoticu Poljud koja postade simbol. To Battersea ne bi postao ili već nije? Pa ona elektrana je jedan od najvažnijih simbola Londona odmah poslije Big Bena, palače, onog mosta i onog Oka ringišpila. Meni je Battersea bio bolji projekt, a naravno da su se navijači bili pobunili. Da su navijači bili suglasni i naši bi uložili više napora da se dobije ta lokacija. Naši nisu ni inzistirali nešto jer ih je bilo strah navijača. A ja naše navijače ne shvatam. Glume neke emocije, neku tradiciju, nešto se oni kao bune, a kad treba navijati kazališna atmosfera na SB-u. Smješni su i razmaženi.

• Autor

Reče čovjek koji ni na TV-u ne gleda tek a, kakva ironija ;)

Ja da sam na stadionu poderao bih i grlo i dlanove. A ne gledam na TV-u ovu uspavanku, to je samo vid protesta. Naši navijači su oduvijek kazališne pičke. Čak i u sezonama kad smo razvaljivali.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Ništa od širenja stadiona! Ekosustav šišmiša na groblju u blizi bi time bio ugrožen, te je općinska uprava Fulhama odbila izdati građevinsku dozvolu za rekonstrukciju Bridgea.

Uprava Chelseaja traži lokaciju za novi stadion, ali se vjeruje da će opet problem biti konzervativni navijači koji strogo drže do tradicije da se ne mijenja lokacija Chelseajevog doma ni za centimentar.

Ništa od širenja stadiona! Ekosustav šišmiša na groblju u blizi bi time bio ugrožen, te je općinska uprava Fulhama odbila izdati građevinsku dozvolu za rekonstrukciju Bridgea.

Uprava Chelseaja traži lokaciju za novi stadion, ali se vjeruje da će opet problem biti konzervativni navijači koji strogo drže do tradicije da se ne mijenja lokacija Chelseajevog doma ni za centimentar.

Boldirano je apsolutno netačno.

Stadion će se proširiti, samo treba ispitati utjecaj rasvjete na šišmiše... Ako se ispostavi da loše utiče, tražiće se novi pristup da se postavi rasvjeta koja im neće smetati.

Šta imaš protiv šišmiša? Totalno normalan stvar da ako postoji stanište šišmiša se mora vodit računa o njima... 

belgijanac nisu problem pare kod dovodjenja, vec se ne zeli davati 60 miliona za koulibalya, nismo izgorili k'o United, koji bi dao i 80 miliona za igraca koji im treba.

Nisam ni rekao to,nego od kad nas je roman preuzeo sve daje iz svog dzepa jer klub rijetko ostvaruje profit,i dosta je ulozio u klub,red bi bilo da mu se nesto i vrati.
  • 3 mjeseca kasnije...

Imao sam nesto slobodnog vremena pa sam istrazivao malo..

Plan izgradnje novog Stamford Bridgea:

YOjvIHT.jpg.bfb77fe1986f046e690b4898231f

Navodno zadnji mec na stadionu prije radova bi trebao biti u maju 2018.godine. Bar tako citam na Chelseajevim stranicama.

Takodjer razmatra se izgradnja tzv. stojece tribine.

14681854_10207728630522260_1164751293741

A ovako je jedan informaticar rekonstruisao izgradnju novog Bridgea:

https://www.youtube.com/watch?v=KAM-c4grWkI

https://www.youtube.com/watch?v=ujDG22uFtDo

• Autor

Pa bilo je priče cijelo vrijeme da se stadion počinje graditi na ljeto 2017. godine, a da se završava na ljeto 2020. godine. Očito je to bilo malo preambiciozno, ima tu priprema i sve se pomjera za godinu dana.

Pa bilo je priče cijelo vrijeme da se stadion počinje graditi na ljeto 2017. godine, a da se završava na ljeto 2020. godine. Očito je to bilo malo preambiciozno, ima tu priprema i sve se pomjera za godinu dana.

Ne pomjera se. Vidiš da počinje narednog ljeta rušenjem hotela i okolnih građevina.
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.