Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Autor

A našao sam Tottenhamov budući stadion. Nije baš tema, ali čisto da usporedimo s našim.

Koji vam je ljepši? I njihov će imati oko 60.000.

1298_THFC_PRESS_AERIAL_VIEW-03B_NIGHT_RE

1219_TOTTENHAM_UPDATES_VIEW_01_UPPER_SEA

http://populous.com/wp-content/uploads/1298_THFC_PRESS_AERIAL_VIEW-03B_REV_F3.jpg

http://populous.com/wp-content/uploads/1284_THFC_EXTERNAL_VIEW_03_REV_I.jpg

http://populous.com/wp-content/uploads/1219_TOTTENHAM_UPDATES_VIEW_04_6220X7374_REV_K.jpg

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Totenhemov  spolja izgleda modernije dosta stakla ima,ali Celzijev je gotika fazon vise izgleda kao remk-delo.

Meni je ovo sasvim prosjek, al et

Druze kao te nije sramota covek ulozi 500 miliona funti,uzeo najjace arhitekte koje su radili Alijanc arenu...I ti nadjes zameru,ne kaze se dzabe ljudi su nezahvalan stoka!

bile bi vam kurac cigle vrh, da vas je akon (član foruma, inače glupan) ko malog (5,6 godina) pogodio ciglom u glavu. od tad nmg očima vidjet ciglu

Ono što bi valjalo uraditi je čim počne izgradnja napraviti neku mega prezentaciju, i otvoriti licitaciju za pravo na ime stadiona. Sve vodeće svetske kompanije će želeti svoje ime na ovom čudu arhitekture.
Za nekih 5-6 godina bi verovatno i otplatili stadion, a klub bi mogao da se posveti ulaganjima u druge važne faktore.
S obzirom koliko objektivnih poteskoca i prepreka postoji oko Stamford Bridgea za prosirenje stadiona, moram priznati da ovi prikazi djeluju fenomenalno. Nije to livada pa da arhitekte imaju potpunu slobodu, a uradili su vrhunski posao.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ono što bi valjalo uraditi je čim počne izgradnja napraviti neku mega prezentaciju, i otvoriti licitaciju za pravo na ime stadiona. Sve vodeće svetske kompanije će želeti svoje ime na ovom čudu arhitekture.
Za nekih 5-6 godina bi verovatno i otplatili stadion, a klub bi mogao da se posveti ulaganjima u druge važne faktore.

Jest da se nešto ne pita i CPO :D

Totenhemov  spolja izgleda modernije dosta stakla ima,ali Celzijev je gotika fazon vise izgleda kao remk-delo.

Druze kao te nije sramota covek ulozi 500 miliona funti,uzeo najjace arhitekte koje su radili Alijanc arenu...I ti nadjes zameru,ne kaze se dzabe ljudi su nezahvalan stoka!

mrš balavac jedan, ćaća ti mogu biti i tako se obraćaš

Očigledno je da Roman cijeni i voli umjetnost. Meni se ne sviđa taj krov, te padine, posebno dio krova u krugu koji pada ka unutrašnjosti. Sviđa mi se stil, ali krov mi kvari dojam. Battersea projekat je isto urađen sa dosta stila a i meni je ljepši od ovog gotskog stamford bridgea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.