Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ma ajde da je poceo da se drogira ili nesto,pa da ga razumijem.Ali lik pri zdravom razumu,na vrhuncu svoje karijere odlluci da se zajebava sa sobom i da sjebe sve.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

I dođe i pokenja se po Rafi opet :D

To sto se igralo svo vrijeme na zatvorenom,to nikom nista :)

Da to sam zaboravio, Noletova ishrana zahtjeva više kiseonika, dakle duplo kenjanje

Nadal najveci gospodin u svijetu tenisaa.I ako mu je direktno islo na stetu sto se igra na zatvorenom ni jednom se nije pobunio

• 10 mjeseci kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Rafael Nadal je u finalu Roland-Garrosa bio bolji od Thiema sa 6:3 5:7 6:1 6:1 i tako uzeo svoj 12 RG a ukupno 18ti Grand slam 🏆. Maestralan je bio u finalu, Thiem nije ozbiljnije zaprijetio (cestitke na uzetom setu). Kroz cijeli turnir je bio dominantan, pri cemu je prepustio samo 2 seta protivnicima (Gofan i Thiem).
Nadam se da u njemu ima snage za jos najmanje 3 GS-a i da tako prestigne Federera po broju GSa.

Nadal dominantan?

Da, kad mu protivnici igraju svaki dan zaredom jer je organizacija odlučila da je normlano da neko ima 2 dana pauze, a neko igra bez pauze uopšte.

Naravno da je dominantan, Thiem da je odmarao 4 dana opet ne bi dobio Rafu na Philip Satrieru.

Juce' Nadal trenirao dok je Thiem igrao svoj mec s Noletom, danas takodjer za vrijeme trajanja dubl finala trenirao nekih 120 minuta. Naravno nije isti intenzitet na treningu i na mecu but still...

Nadam se da ce doci krov i na RG vec 2020 a najdalje 2021.

• 2 mjeseca kasnije...
Nadal osvaja US open i dolazi do 19 grand slamova, jedan manje od federera. Hoce li ga prestici i potvrditi da je najveci ikad, ja bih rekao kako hoce. Vamos Rafa

Nadal osvaja US open i dolazi do 19 grand slamova, jedan manje od federera. Hoce li ga prestici i potvrditi da je najveci ikad, ja bih rekao kako hoce. Vamos Rafa

Stize ga vec sljedece godine na Roland Garrosu (uz uslov da uzme US Open).
Vamos Rafaaa
kakvo finale, kakav Medvedev, odlicno odigrao. Ali ipak Rafa ga rjesava, zato i je najveci ikad. Savrseno rafa, svaka cast
  • Autor
Koliko su ocajno losi ti ostali teniseri kad ih Federer i Nadal u ovim godinama preslisavaju ko amatere.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

KAKAV MEC LJUDI MOJI! Fantazija od tenisa, zaista.

Poslije prva dva seta sam mislio da ce to biti rutinski u korist Nadala. Na kraju se ispostavi epski mec i epsko finale.

Svaka cast Medvedevu, nevjerovatna borba, nerealna mentalna snaga. Nemam rijeci zaista. U trenutku izgleda kao da ne moze hodati a vec u drugom ispaljuje projektile. Jak kao beton. ne odustaje, ne posustaje, ne grijesi.

Na kraju Nadal moze se reci zasluzeno uzeo finale, 19 GS u karijeri, na - 1 u odnosu na Federera. Ocekujem u Parisu vec da se izjednace po broju GS-ova. #vamosRafa

Medvedev je opasan konkurent velikoj trojci. Ovakvu mentalnu stagu dugo nisam vidio. Sigurno ce biti GS sampion prije Titsipasa, Zvereva, Kachanova i drustva. Postirana slika
  • 11 mjesec kasnije...
Novak Djokovic has been defaulted from the US Open after being defaulted for striking ball at line judge.

https://twitter.com/aksh_lcfc/status/1302705318523219971?s=19

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.