Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• 3 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Zaista impresivno i vjerovatno se nikad nece nista ni slicno ponoviti u tenisu, nevezano koja podloga u pitanju. Mogao bi on hladno stici Federera po broj GS  ako ovako nastavi, pod uslovom da ovaj ne bude opet igrao kao na pocetku godinu.

Odigrao je ovaj turnir kao i najboljim danima, rutinski, sigurno, dominantno, siguran u svoj forhend, bez ikakve šanse je ostavio protivnike. Na kraju krajeva nije izgubio niti set. Nadam se da uzeti i 11 RG i tako stići Margaret Court koja ima 11 Australian Opena.

tumblr_orehnxy2121rpqu91o1_500.gif

tumblr_orehnxy2121rpqu91o2_400.gif

• 2 mjeseca kasnije...
Jeste li znali da Roger i Rafa nikada nisu odigrali mrc na US Openu? To se nece desiti ni ove godine jer je Roger izgubio u cetvrtfinalu od Del Potra 3:1 u setovima, dok je Nadal slavio 3:0 protiv mladog Rubleva.
Steta zaista, radovao sam se jos jednom teniskom klasiku izmedju dvojice najboljih svih vremena.
  • 2 sedmice kasnije...
Na Laver Kupu prvi put na istim stranama ugrali dvojica najveci svih vremena.jeste da je egzibicija al svejedno, nocas je ispisana teniska povijest.
#FedalUtdPostirana slika
  • 9 mjeseci kasnije...

Steta za Nadala odavno ovako nije igrao dobro na travi, samo mu je malo srece falilo protiv Djokovica i danas bi ga gledali sa peharom

Samo mu je falilo to što mu je Nole silovao pičku malenu.

Aleksa kurac si ti od Srbina sereš na Noleta je je navijao za Hrvatsku :D

Ja brate za Djokovica nikada navijao nisam.Ne mogu ga podnijeti.Od malena Vamos RAFA !!! A dje ga silovao Novak,Nadal imao u petom setu pobjedu,samo da Bog nije pogledao ovu nesrecuu

Ja brate za Djokovica nikada navijao nisam.Ne mogu ga podnijeti.Od malena Vamos RAFA !!! A dje ga silovao Novak,Nadal imao u petom setu pobjedu,samo da Bog nije pogledao ovu nesrecuu

kakva si ti sramota za svoj narod i ovaj forum

kakva si ti sramota za svoj narod i ovaj forum

Otkrio sam ti Danicu i ovako mi vraćaš?

Bilo je pitanje vremena kada će Nole napraviti opet nešto veliko isto to je važilo za Rafu kad je upao u krizu, jednostavno oni i naravno grand master Fedex su out of this world kada je tenis u pitanju.

Treba naglasiti Aleksi da je Đoković bolji u međusobnim omjerima od obojice :P

razocarao si me kao ljudsko bice

Hvalaa,puno mi znaci :D 

Treba naglasiti Aleksi da je Đoković bolji u međusobnim omjerima od obojice :P

Boljii u perioduu kad je Nadal svako malo sa terena odsustvovaoo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.