3. septembar 2021.5 god. comment_318932 Sve i da se ne dopisuje sa ocem (što je teško za povjerovati), nije u redu da praviš pauze od 7-8 minuta jer se protivnik u tom trenutku ohladi. Prijavi
3. septembar 2021.5 god. comment_318934 Trebaju u pravilima regulisati kolike pauze smiju biti. Ako probiješ vremenski okvir upišu da si predao. Ja ovaj sport nikad nisam mogao da gledam od početka do kraja. Predugo traje. Prijavi
3. septembar 2021.5 god. comment_318935 Predugo traje i vise sjede i pripremaju poene nego sto igraju. Prijavi
11. septembar 2021.5 god. comment_319108 Ide Nole po jos jednu titulu GS cime ce i zvanicno i statisticki postati GOAT tenisa. Naravno sacekat cemo i tu potvrdu pobjedom protiv Medvedeva u nedjelju pa cemo napisati malo opsirniji post zasto je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena. Prijavi
11. septembar 2021.5 god. comment_319111 Odličan je mali Zverev zaista. I on i Medvedev i dodao bih Tsitsipasa kao nasljednici Nadala, Federera i Noleta. Također ima još zanimljivih momaka. Thiem, Rublev, Shapovalov, Berettini... U glavnom biće tenis dobar i kad ovi bogovi završe sa igrom. Nadam se i ja da Nole ide po titulu pa da se ta rasprava završi... Prijavi
12. septembar 2021.5 god. comment_319182 Cekam ipak drugu priliku da proglasim Noleta za GOAT tenisa. Prijavi
13. septembar 2021.5 god. comment_319185 Mozda ga vec proglasis na Australia Openu. Razbio ga sinoc Medo, u svakom segmentu igre. Bukvalno ga pocistio. Bio bi licemjer kad bi rekao da mi nije bilo drago, uzivao sam u mecu. Prijavi
13. septembar 2021.5 god. comment_319187 Mozda ga vec proglasis na Australia Openu. Razbio ga sinoc Medo, u svakom segmentu igre. Bukvalno ga pocistio. Bio bi licemjer kad bi rekao da mi nije bilo drago, uzivao sam u mecu. Al moram priznati da ipak nece biti bas toliko postignuce kao da je osvojio US opet i krunisao sa 4 GS u sezoni. To bi bilo ono bas bas za historiju. Ovako ce vjerovatno uzeti jos neki GS i postati ce igrac sa najvise GS titula ali moglo je biti mnogo vise od toga, moglo je biti filmski. Medvedev mi je inace bas drag igrac i ako je iko trebao onda neka to bude on. Prijavi
14. septembar 2021.5 god. comment_319205 Ono sto je odigrao Medvedev je bilo bukvalno nerealno, nemoguće kako je igrao momak. Zasluzen prvi GS! Slatka je ona mala Raducanu sto je kod zena osvojila :D Prijavi
15. septembar 2021.5 god. comment_319246 Oko tenisa i Djokovica se stvara takva atmosfera koja dostize neke razmere koju osetim samo kod tenzije izmedju Zvezde i Partizana, jedino je razlika u tome sto o ovoj drugoj temi pise i mlati se po ulici "sirotinja", dok je tenis cini mi se postao neka "popularna tema" za srednju i visoku klasu. Bice to verujem kao rukom odneseno, kad Novak ode u penziju, pa samo ja znam ljude koji nikad nisu isli na fizicko ali su sad eksperti za tenis i vatreni navijaci na tviteru Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324067 35godisnji Rafael Nadal je danas ispisao historiju! RAFAEL NADAL OSVAJA AUSTRALIAN OPEN NAKON SPEKTAKLA U PET SETOVA!! Rafael Nadal je nakon poraza od Đokovića u finalu Roland Garrosa (11.06.2021.) odigrao još dva meča do kraja sezone. Početkom septembra operirao je stopalo. Bila je to operacija poslije koje se nije moglo sa sigurnošću tvrditi hoće li Španjolac ikad više ozbiljno igrati tenis. Krajem prosinca Rafa izlazi na teren i gubi dva pripremna meča, ali i prilično ohrabrujuće najavljuje nastup na Australian Openu. Po tko zna koji put ranjen, "nedovoljno spreman" i na pragu 36. godine, nevjerojatni Nadal prošao je sve prepreke u Melbournu, pritom školujući odlične, mlade tenisače, u naponima svojih snaga. I sve to kao da nije bilo dovoljno impresivno, Nadal je uspio pobijediti i najboljeg igrača u ždrijebu, u maratonu od preko 5 sati, usput izgledajući bolje, moćnije i svježije kako meč odmiče. Nadal je, usput rečeno, uspio okrenuti 0-2 u setovima, što je posljednji put napravio prije 15 godina. Nadal je, eto da spomenem i to, uspio ostvariti i "Double Career Slam", odnosno osvojiti sva 4 Grand Slama najmanje dva puta. Ne'š ti stvari, budući da je u Open Eri to još ostvario - samo Đoković. I čisto da ne ostane nespomenuto, Rafael Nadal je ovim naslovom postao tenisač s najviše osvojenih Grand Slamova, odvojivši se od Federera i Đokovića. I to kako, u kojem trenutku, na kakav način i s kakvim šansama uoči natjecanja. 21. GRAND SLAM, HISTORIJA ČOVJEČE!!! NAJVECI IKAD! Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324068 U trenutku kad su djokovica izbacili sa grend slema. Svi znamo da ne bi osvojio da je igrao djokovic Prijavi
30. januar 2022.4 god. Autor comment_324070 Nole da nije budala mimo terena, sigurno bi mogao sustici pa i preci Nadala. Ovako ne znam sta ce se desavatim Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324073 Bari jel to i ti pratis fb stranicu "Vragolasti tenis"? Vidim da je text s njihove stranice. Inace sve pohvale za Nadala. Kakav mec, i kakva psiha prije svega. Djokovic alo ne bude mogao igrati RG mogao bi Nadal i do 22. titule. Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324074 Bari jel to i ti pratis fb stranicu "Vragolasti tenis"? Vidim da je text s njihove stranice. Da, naravno. A fin tekst, bez puno preseravanja. Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324075 Najjaca stranica i lik kada je tenis u pitanju. Uzitak je citati njegove analize i objave. Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324077 Kakav nacin? Pa nije Nadal kriv sto je Djokovic kliconosa i sto lazira dokumente. Na kraju krajeva na US openu nisu igrali Nadal i Federer pa je Djokovic izgubio titulu od Medvedeva. keru nemoj samo onih ofucanih teorijs zavjera protiv Djokovica. Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324078 Sva trojica su najveći ikad. Ili će titula nastaviti da seli kako ko osvoji neki GS? Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324079 Za mene je stvar jasno: trojica najveci svih vremena su ova trojica. Oni kad se oproste tenis ce biti 80% manje gledan i popularan. Eh sad izmedju takve 3 legende tenisa nijanse odlucuju, sve trojica imaju adute koji govore u njihovu korist ali za mene najvece mjerilo jeste broj GS titula. Prijavi
30. januar 2022.4 god. comment_324083 Đoković je bolji u svakom parametru sem GS titulama i sad je samo taj faktor bitan. Jedini faktor po kome su bolji od njega je taj da ne vjeruju u drago kamenje i piramide u Visokom. Mada ko mu je kriv, na kraju su ga piramide, vakcinacija i alternativna medicina koštale karijere. Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324126 Majstorski je odigrao Rafa finale, prvo sam mislio da će biti lagano nakon dva seta Medvedev je igrao strašno. Poslije toga je baš pao kurcu a Rafa ušao u svoj ritam. Šteta je što nisu Đokovića pustili da odigra, strašan bi turnir bio :hail: Prijavi
25. februar 2022.4 god. comment_324774 https://www.youtube.com/watch?v=3Bv-x3BX3kw od srca mu želim da bude daleko daleko na vrhu po broju titula, i čim više odvojen od ostatka liste najveći ikada!!! i svaka mu čast, obožavam ga <3 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.