29. septembar 2022.4 god. comment_334633 1 hour ago, Kun Aguer0 said: to je kao kad si Christensenom zamijenio Terrya Alvarez i Sinner su bas talenti, jedan k'o Nadal, jedan k'o Djoka, vidjet cemo za Federera Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334959 Iskreno, na osnovu onoga što čujem iz priče sa ljudima, kolko god je učinio na popularnosti kod nas, čini mi se da je izostala neka organizacija koja bi omogućila i "sirotinji" da se bavi ovim sportom. uzelo maha to da se većinom svodi na angažovanje nekih privatnih trenera, za 10 godina nije uspostavljena neka baza u smislu da ti imaš neku mrežu klubova koji će da skupe klince sa ulice bez obzira na to da li otac ima da finansira 300 evra iz svog dzepa za treninge tri puta nedeljno. Pitam se samo, da li ćemo mi praviti Novaka od blata, ili njegove roditelje Prijavi
9. oktobar 2022.3 god. comment_334970 Tenis je uvijek bio sport isključivo za bogate. I tako će i ostati. Prijavi
16. novembar 2022.3 god. comment_336594 On 10/9/2022 at 8:57 AM, reLo said: Tenis je uvijek bio sport isključivo za bogate. I tako će i ostati. Ja kad sam bio klinac, negdje na početku srednje škole jedan privatni čas tenisa mi je bio 20 evra i to na Palama... tako da Prijavi
16. novembar 2022.3 god. comment_336596 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Ja kad sam bio klinac, negdje na početku srednje škole jedan privatni čas tenisa mi je bio 20 evra i to na Palama... tako da Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis Prijavi
16. novembar 2022.3 god. comment_336600 2 hours ago, hamco said: Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis Ma nisu moji tako glupi, nov reket dobio, španovan odmah po tom i teniski tereni tek izgrađeni bili tad bajo moj Prijavi
17. novembar 2022.3 god. comment_336613 22 hours ago, Kun Aguer0 said: Ma nisu moji tako glupi, nov reket dobio, španovan odmah po tom i teniski tereni tek izgrađeni bili tad bajo moj kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku Prijavi
17. novembar 2022.3 god. comment_336616 1 hour ago, Spaha said: kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku Hvala kurcu pa sam odustao, zamisli da te voda (jer je ona vodala malog Damira) plastikanerka koja se guzila u velikom bratu i još uz to i grdna... Neka hvala a tek dijete sa njom Prijavi
24. januar 2023.3 god. comment_338829 Nije Nole zaboravio kako je mali govnarko komentirao, naslađivao se i smijao na račun njegove situacije i izbacivanja sa AO, pa je stiglo vrijeme da mu pokaže gdje mu je mjesto. Nadam se da će proći i Rubleva, pa i nekog od amera u polufinalu a onda po meni okršaj sad Tsitsipasom i ako Bog da osvajanje 22.grand slama u karijeri. Sretno najvećem! Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339025 Najveci svih vremena, opet dokazano. Poslije zabrana i najveceg medijskog pritiska u istoriji pokazuje kako izgleda sportista sa najjacim mentalnim sklopom u istoriji. Novaku kapa dolje, legenda sporta! Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339026 Al majke mi, evo najiskrenije i najobjektivnije, Djokovic je najbolji teniser u historiji. Sto je najjace, i statisticki je najbolji. Nadal se raspada upravo zbog svog stila tenisa, uzet ce Novak do kraja karijere i preko 25 GS titula i preko 100 titula sveukupno(vec je na 93). Kad skontas da ima i najbolji medjusobni duel protiv bilo kog tenisera, nema mu ravnog. Ne volim Djokovica jer je seljacina, danas opet psuje svima mater u picku pred kamerama, djeca gledaju, stariji, ono ti si uzor teniski i idol mnogima, ne mozes se tako ponasati. Ali je najbolji igrac, bez premca. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339030 Najveci ikad u tenisu, ali stvarno je glup i neodgojen van sporta. Cestitke na jos jednoj tituli. Ne moze mu do penzije vjerovatno niko prismrditi da osvoji jos nekoliko GSova. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339048 Hahahah cuj moralnih vertikala, kao da ne znaju sta je sve i kako bilo Naklon najvecem ikada Lp Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339065 13 hours ago, drogba 11 said: Hahahah cuj moralnih vertikala, kao da ne znaju sta je sve i kako bilo Al kad mu diablo kaže nešto za ponašanje, tačno se userem Što se psovanja na terenu tiče, psuje na srpskom, malo ko razumije osim nas. Opet kad pogledaš današnje najplaćenije sportiste ono kako se Novak ponaša na terenu i van njega je gospodski u najmanju ruku. Volio bi da uzme još koji GS, ne bi me iznenadilo da vječno povređeni Nadal opet dođe spreman samo u Francusku i opet osvoji. Budući da u Americi ne može igrati volio bi da uzme Wimbledon, da se izjednači sa Fedexom Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339072 U svetu tenisa se na tome potencira, mislim na te izjave i ostalo. Zašto je to tako, ne znam, valjda je neka ustaljena praksa kod te vrste sporta. Ja generalno, nešto ne pratim šta ko radi privatno od sportista, pa me valjda zato i ne tangira, ali ovde mi se čini da u drugim zemljama, kao da traže kod Djokovića dlaku u jajetu, i da se u milimetar prati sve što radi i kaže, dosta se i izvlači iz konteksta, a o naslovima u novinama da ne pričama. Isto kao što su mi neki ljudi sa strane pričali da je Novak kod nas neko "božanstvo", ovom prilikom pričam u svoje ime, meni lično nije, ne treba generalizovati, ne vole svi Srbi Novaka, kao što ne vole ni svi Jokića (primer pošto je i ovaj popularan dosta) ako moram za nešto da se izjasnim, rekao bih da klubovi, kao što su Zvezda i Partizan verovatno imaju taj neki status koji prevazilazi državni interes, politički, individualni (pričam za sport naravno) pogotovo fudbalski i koraškaški klub, ali ne kao pojedinci nego kao sportsko društvo jedino što je interesantno za Novaka, jeste da u Srbiji ima dosta navijača medju ženama, i po tome se možda jedino izdvaja, kolko sam ja upratio, ali daleko od toga, da sad predstavlja to što se u stranim medijima potencira, ima tu dosta spina i skretanja sa teme Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339078 19 minutes ago, chiba said: Isto kao što su mi neki ljudi sa strane pričali da je Novak kod nas neko "božanstvo", ovom prilikom pričam u svoje ime, meni lično nije, ne treba generalizovati, ne vole svi Srbi Novaka, kao što ne vole ni svi Jokića (primer pošto je i ovaj popularan dosta) Nekako mislim da dosta tih navijača otpada na ove ljude što ne prate toliko tenis ili košarku nego su tu više onako čisto radi reda, da budu in što bi se reklo. Meni je normalno da neko navija ili je navijao za Nadala ili Federera bez obzira na to što je Novak sa naših prostora (naravno ako je to bazirano na nekom sportskom a ne nacionalnom principu). Ja se sjećam još trenutka kad je Novak uzeo prvi GS. Poslednji dan zimskog raspusta, ja mali maturant te godine bio. Finale bilo u Nedelju, sledeće jutro ja ulazim u onaj školski autobu, sav sretan kao da sam ja uzeo. Sjećam se poslije i njegovog napredka, poraza od Fedexa na Wibmledonu i njegovog uspona kao tenisera. U zadnje vrijeme manje pratim, jebi ga manje vremena, više obaveza ali nije sad da sam njegov navijač samo zato jer je srbin Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339080 Pogledao sma tacno 1 mec ove godine na AO i to maratonski Murraya. Cak ni 'svog' Nadala nisam gledao (doduse nije ni bilo prilike rano ispao), kao ni finale. Skroz mi je ohladio taj sport, preko noci. Nauzivao sam se u eri trojice velicanstvenih, sad je tenis u debelom padu. Kad ode i Nole i Rafa moze se staviti katanac na taj sport. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339081 Nisi gledao i ohladilo ti je jer znas da je Nole 99.99% pobjednik i prije nego je poceo turnir. Priznaj bari Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339083 Najnezanimljiviji sport na svijetu. Kladionice to dokazuju. Favorit protiv koga god da igra - kvota mizerna. Novak protiv Nadala: kvota 1,20. Novak protiv 10. na ATP: kvota 1,01. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339084 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Al kad mu diablo kaže nešto za ponašanje, tačno se userem Što se psovanja na terenu tiče, psuje na srpskom, malo ko razumije osim nas. Opet kad pogledaš današnje najplaćenije sportiste ono kako se Novak ponaša na terenu i van njega je gospodski u najmanju ruku. Volio bi da uzme još koji GS, ne bi me iznenadilo da vječno povređeni Nadal opet dođe spreman samo u Francusku i opet osvoji. Budući da u Americi ne može igrati volio bi da uzme Wimbledon, da se izjednači sa Fedexom Ja nisam uzor nikome, barem se nadam da nisam Tenis je gospodski sport, uvijek bio. Tu nema divljanja navijaca, uzorno se mora ponasati na terenu i van njega. Ima doduse tenis i dosta vecu seljacinu, to je onaj australijski grk Kyrgios. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339085 18 minutes ago, hamco said: Nisi gledao i ohladilo ti je jer znas da je Nole 99.99% pobjednik i prije nego je poceo turnir. Priznaj bari Hahah ma nema to veze s Novakom ali cestitam mu na 22. slamu. To sto mi nije drag teniser ne znaci da ne smijem gledati 😝 Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339095 Ja sam nekada to stalno gledao, kad je tek sport klub krenuo i najviše tenis prenosio, ali nikad ni za kog nisam navijao. Bio mi je Florent Serra favorit zbog prezimena. Prijavi
11. juni 2023.3 god. comment_345727 Najbolji ikada, po svemu je bolji od Federera i Nadala. Najvise GS, najvise mastersa, najbolji medjusobni omjer i najduze kao broj 1. Ne volim ga kao covjeka ali ne najbolji teniser u historiji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.