25. februar 2022.4 god. comment_324778 Sad je ispao na ovom turniru u Dubaiju od Veselog, Å¡to je malo spustilo na zemlju njegovu fanbazu. Sa druge strane, taj kiks nije neoÄekivan jer se teÅ¡ko fokusirati nakon svega Å¡to je proÅ¡ao. Prijavi
25. februar 2022.4 god. comment_324781 Sad je ispao na ovom turniru u Dubaiju od Veselog, Å¡to je malo spustilo na zemlju njegovu fanbazu. Sa druge strane, taj kiks nije neoÄekivan jer se teÅ¡ko fokusirati nakon svega Å¡to je proÅ¡ao. apsolutno je problem i fokus, ali može se reći i da je Jiri ulovio neki zalet, neku formu nakon teÅ¡kog perioda, i prometne itd..jer ipak je izbacio naÅ¡eg ÄŒilića i Aguta, a složit ćemo se da su obojica bili priliÄni favoriti naspram 123.igraÄa svijeta Veselog. Uglavnom sve okolnosti zajedno u zbroju za rezultat eto imaju ispadanje Noleta, ali vjerujem da će već sljedeći turnir biti onaj pravi ;) Prijavi
25. februar 2022.4 god. comment_324788 Kako je smijesan Vesely bio, oznojio se nenormalno, sve na njemu mokro, lik legao na teren, ostala fleka ogromna :D Prijavi
6. juni 2022.4 god. comment_329057 Sta je ovo niko da spomene Rafin 14ti RG i 22 Grand Slam? Za mene najveci ikad. Nazalost mislim da je ovo posljednji slam za njega, stopalo je nikad gore. Ako ovo bio oprostaj nije moglo na bolji nacin. Vamos Rafa Prijavi
6. juni 2022.4 god. comment_329058 39 minutes ago, Bari said: Sta je ovo niko da spomene Rafin 14ti RG i 22 Grand Slam? Za mene najveci ikad. Nazalost mislim da je ovo posljednji slam za njega, stopalo je nikad gore. Ako ovo bio oprostaj nije moglo na bolji nacin. Vamos Rafa To je tvoj zadatak, nismo htjeli bez tebe Prijavi
6. juni 2022.4 god. comment_329059 17 minutes ago, Adi said: To je tvoj zadatak, nismo htjeli bez tebe Hahah hvala ti. Vikend sam proveo na jadranskoj obali pa zbog toga kasnjenje, inace bi bilo u roku. Prijavi
6. juni 2022.4 god. comment_329063 Nevjerovatan je Nadal, malo ga sreca pomazila zbog Zvereve povrede, ali ipak nekako zasluzeno. Prijavi
7. juni 2022.4 god. comment_329067 Pa nevjerovatan kad je vakcinisan i sve mu podredjeno. Neka proba biti zatvoren u Australiji mjesec dana uz torturu hotelskog osoblja, australijskih politicara i pri tome ne trenirati nikako? Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329088 Nadal će narednih 5 godina osvajati ovaj RG, nerealno je koliko je dominantan tu, protiv bilo koga da igra. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330257 neka mu je sa srećom do kraja i do nove titule!! u inat svima! Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330359 Jedino Srbi i Nololjupci misle da covjek lazira ozljede. Steta, imao je sanse uzeti i 3 GS ove godine, tinjala je nada za zlatni slam. Nema veze, oporavi se majstore i brzo nam se vrati. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330492 Pošto niko nije spominjao. Najveći ikad ponovo pokazao zašto je najveći. I nakon svega što se desilo opet titula! Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330494 On 7/7/2022 at 10:53 PM, Bari said: Jedino Srbi i Nololjupci misle da covjek lazira ozljede. Steta, imao je sanse uzeti i 3 GS ove godine, tinjala je nada za zlatni slam. Nema veze, oporavi se majstore i brzo nam se vrati. Vratilo se Noletu za Australiju. Ove god na Wimbledonu nije imao nekog jaceg protivnika, a tome je doprineo nadal ovom povredom. Realno nije zasluzio zlatni slem u trenucima kad djokovic ne moze da igra dva grend slema Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330495 Eno Nadala na jetskiju voza se laganini Bukvalno glumi povrede vjecito. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330498 Svaki put nesto drugo, zamisljam Nadala u invalidskim kolicima koliko je "imao" povreda. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330503 Taman kad sam pomislio da je Đoković GOAT desi se sve ovo, pojavi se Nadal i uzme 2 Grand slama. Onda pomislim da je Nadal GOAT i pojavi se Đoković i uzme Wimbledon. Ovome nema kraja, čeka se povratak Federera. Prijavi
12. juli 2022.4 god. Autor comment_330509 Meni je fascinantno koliko su losi ovi novi teniseri da njima i dalje Djokovic i Nadal dominiraju a donedavno i djed Federer. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330511 To što sam srbin ne znači da ne volim Rafu, draži mi je od Federrera i Murraya (iz onog vremena kada su oni bili top 4 i kada sam više počeo pratiti tenis) ali istina je da sigurno nekih 10ak godina unazad se prožima priča o povredama i lošim koljenima ha-hu, znam da je bio samo jedan duzi period gdje ga nikako nije bilo ali pored toga kad god se pojavio uvijek je bio više nego spreman tako da mi je nerealno da ta slaba koljena od prije 10 godina ovako lete i kidaju na terenu. Opet isto tako je nerealno da će kako stvari stoje Fedex ostati "tek" treći po broju GSova dok će ova dvojica voditi neku mrtvu trku. Naravno da ću u borbi između njih dvojice podržavati Novaka, što mi je sasvim normalno. Zamisli da momak sa naših prostora bude GOAT jednog sporta kao što je Jordan u basketu ili Pele, Rona, Messi (baš se ne možeš za jednog odlučiti) u fudbalu, mislim da je to baš velika stvar Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330520 Tenis propao, Đoković i Nadal će se još 10 godina ganjati po Grand slemovima za titule. Niko od ove omladine im nije ni do koljena. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330534 9 hours ago, reLo said: Tenis propao, Đoković i Nadal će se još 10 godina ganjati po Grand slemovima za titule. Niko od ove omladine im nije ni do koljena. Ne pratis tenis. Pojavio se Alkaraz tako a mogao bi i Sinner, ali uglavnom tu je sad Alkaraz sa 18 god zbog kojeg ovi vise nece moci da dominiraju Prijavi
24. septembar 2022.4 god. comment_334550 Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi... Jos kad odu Nole i Nadal, ovaj tenis necd niko gledat. Prijavi
24. septembar 2022.4 god. comment_334551 Koja emocija covjeke. Veliki rivali jos veci prijatelji. Pisali su pojedini da je njihovo prijateljstvo lazno, da glume medjutim emocije su nesto se ne moze odglumiti. Dovidjenja maestro, dovidjenja gospodine tenis. Bila je privilegija i cast uzivati u njihovim mecevima. Kad se oproste (a brzo ce) Nole i Rafa tenis ce spasti na niske grane, nesto kao rukomet sto je propao. Prijavi
29. septembar 2022.4 god. comment_334628 On 9/24/2022 at 11:20 AM, diablo_bih said: Ne znam bas, Sinner, Alvarez, Ruud su veoma dobri. to je kao kad si Christensenom zamijenio Terrya Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.