29. juni 2013.13 god. comment_132057 Bolje reć nikad prljaviji Wimbledon. najvise zbog predatih meceva i zbog ispadanja favorita a predavanje meceva i nije bas sportski zbog toga sto publika dodje da gleda mec i plati skupe ulaznice. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132211 Danas je 1/8 finala Wimbeldona. Od dva najveca favorita, Dole igra protiv Haasa, a Murray protiv Youzhnog.Obojica bi trebali prilicno lako to proc, makar mi je malo zao Youzhnog, nadam se da si nece glavu opet sa reketom polomit :PDodig ce igrati sa Ferrerom, ali jako tesko da ce pobijedit.Sent from my calculator using Tapatalk Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132281 Serena ispala danas. Ne znam zašto ni kako. Kvitova će uzret Wimbledon sigurno. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132285 Serena ispala danas. Ne znam zašto ni kako. Kvitova će uzret Wimbledon sigurno. Ne zna se sada nista, nije ni Kvitova brijirala, dobra je na travi ali se tu nista ne zna, sada sve igracice vide svoju sansu i veoma je moguce neko veliko iznenadjenje u vidu pobjednice koju niko nije ocekivo. Inace ja sam prestato pratit turnir elimicaijom Rogera, gledam al dosta manje. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132625 Danas na mecu Noleta sa Berdychom Vidara i Fergi,gospoda ! :D Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132691 Jucer se i Murray namucio za prolaz, da je i on ispao to bi stvarno bilo previse :D . Djokovic sigurno prosao Berdycha u polufinalu ide na Del Potra tu ocekujem zanimljiv mec ako Del Potrovo koljeno izdrzi, mislim da Djokovic na kraju ipak dobiva. Drugo musko polufinale Janowicz-Murray ne ocekujem iznenađenje ovdje Murray dobiva janowicz je imao srece sto mu se otvorio zdrijeb na ovom cudnom Wimbledone-u pa je uspio stici do polufinala. Danas se igraju zenska polufinala: Bartoli-Flipkens malu prednost ovdje dajem Bartoli no nebi me zacudilo ni da Flipkens prođe Lisicki-Radwanska ovo mi se polufinale cini puno jacim i mislim da ce pobjednica ovog meca biti i osvajacica turnira Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132752 Čestitke Dodigu i Melu na ulazak u finale Wimbledona. Braća Bryan kontra njih u finalu. Pobjednik se naizgled zna, ali znaju Bryanovci zeznut ponekad. Žensko finale je totalni debakl i prvi put da neću ni minute odgledat, odvratan tenis igraju i Bartoli i Lisicki, nabijanje s osnovne crte i čista snaga i mehanika. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132952 Danas na 70--80% kontra Del Potra. Nije bilo neke prevelike neizvjesnosti, bar ne s moje strane, ovaj je bio ubijen od umora i Nole je taktizirao i mučio ga bezveze. Ovaj je na mahove dobijao poene i to je bilo to. Očekujem da Murraya dobije u 4 seta. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132974 Prodje Murray. Navijam otpocetka za njega. Nadam se da uzima :) Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_132977 Murray osvaja, cijeli turnir je napravljen da osvoji ( na podlogu mislim) a i zdrijeb mu se poklopio, al volio bi da ga Novak iznenadi. U zenskoj konkurenciji mislim da Lisicki dobiva, no Bartoli ima prednost sto joj ovo nije prvo finale. Nadam se i iznenadenju Dodiga i Mela u parovim :) Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133128 Nisam ni mislio da će Nole nešto napraviti, od kako su počeli odustajati igrači znao sam da je Murray pobjednik Wimbledona Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133134 Nisam ni mislio da će Nole nešto napraviti, od kako su počeli odustajati igrači znao sam da je Murray pobjednik Wimbledona Sto ovo mrzim jbt . Sto nisi otisao do kladionice i uplatio sve sto si imao da ce Andy osvojili Wimbledon ??? Ja cim sam vidio da je Aubameyang presao u BVB znao sam da ce Bartoli biti pobjednica Wimbledona . Lako je poslije bitke biti general . Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133137 Uplatio sam jučer na Murraya, bio 2.20, ali jbg, sjebali me jucer Hsieh/Peng u finalu parova, igrao sam da će dobit 2:1, a bilo 2:0 Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133142 Djoković i Murray su kumovi. Nažalost ovo sam saznao nakon uplate u kladi. Dodaj ovom lobiranje William Hilla i dobiješ Wimbledon kao ovaj. Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133159 Bilo je i vrijeme da Endi osvoji ovo. Manite se tih teorija zavjere... Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133160 Marej je danas demolirao Đokovića i sasvim zasluženo osvojio Vimbldon. Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133161 Uh, bravo Murray. Razvalio posteno. Navijao otpocetka :) Jedan od drazih tenisera. Manite se tih zavjera, pustio ga, dogovorili se. Ja najboljem prijatelju nebi pustio da me dobije a kamo li nekom britancu. Murray bio bolji jednostavno. Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133164 Zasluženo, nezasluženo, sasvim svejedno. Prvi put otkad pratim tenis sam sa gnušanjem dočekao drugi tjedan Wimbledona. Ne ponovilo se. Zabraniti klađenje na Grand Slamove. Murray mi je ok tenisač. A i Đoković. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133196 Jučer se igralo finale Wimbledona i Murray je osvojio. Nemoj srat :D Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133210 Ne serem. Dobio sva tri odigrana sestra, a nakon meča je zagrlio i majku. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133231 Djoković i Murray su kumovi. Nažalost ovo sam saznao nakon uplate u kladi. Dodaj ovom lobiranje William Hilla i dobiješ Wimbledon kao ovaj. Tacno, cim omane tiket, krive su kladionice, mafijaski lobiji, masoni... Ma kraljica Elizabeta licno je posetila najpre Nadala, Federera i na kraju Noleta, i pretila da ce im masakrirati porodice ako ne ispadnu sa turnira. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.