Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ponavljam, Dimitrov nije ozbiljna prijetnja Đokoviću, ne znam koji dio nije jasan. Mogu Dimitrova zvati i Baby Jesus, meni to ništa ne znači.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Sta radi Robredo ove godine na Roland Garrosu  ^:)^  
3 puta je gubio sa 2:0 u setova i 3 puta se vracao i na kraju pobjedjivao . 
Odigrao je 15 setova u samo 5 dana , i to u , moze se reci , poznim teniskim godinama . 

Nakon meca sa Almagrom nije mogao sakriti emocije . Standing ovation cijelog stadiona je trajao par minuta , kao da je Francuz . 
U narednoj rundi ce igrati sa Fererom , jos jedan duel spanaca na RG.u :)

Federer po planu 3 seta.... 

A sto se izmedju toga zajebavao, pa izgubio 2, to je vec druga prica.

Simon G.          2 1 6 6 2 3    

Federer R.      3 6 4 2 6 6    

Nadal sebi za 27 rodjendan poklonio poklon . 
Najlaksi i najkraci mec za njega na ovo godisnjem RG-u . 

Sljedeci protivnik Wawrinka koji se vratio poslije 2:0 protiv Gasque-a . 

Gledao sam Wawrinku 4. i 5. set...odličan meč, svaka čast Wawrinki, ali neće mu biti lako protiv majstora. VAMOS RAFA!

Šteta za Azarenku danas, da nije bilo one šugave kiše, prošla bi dalje garant, Šarapova se počela raspadat krajem drugog seta. Čudan meč, hrpa break prilika, siledžijska igra obje tenisačice, bilo je odličnih poteza tu i tamo. Sutra Đoković vs. Nadal, kladionice podcjenjuju Đokovića. Đoković jako malo griješi u igri ove godine i ima šanse sutra, garantiram da Nadal neće dobiti u 3 seta. Vjerujem da ga Nole može dobit sutra.

Ma Serena će dobit Šarapovu na žmirećki. Šarapova je overrated tenisačica, uvijek igra istu igru, duboke lopte i sve na snagu. Serena je kompletnija i raznovrsnija, bolja serviserka, bolja u izmjenama, fizički moćnija i psihički jača. All time best po meni kod žena.

Ovaj Rafa je posebno antipatican, ne volim Novaka ali sam danas bio citavim srcem uz njega.

Tsonga ima sanse dok protiv Ferrera ne bi imao nikakvih problema

Još da Nole izbaci onog Nadala i ja najsretniji.

Nacekat ces se da se to desi ;) . 

Kao sto sam ti i rekao :) . 

Spansko finale u Parisu . 

VAMOS RAFA . Po 8-mi RG . 

Nisam imao nikakvih osjećaja prema Rafi jer ga da budem iskren prije nisam baš nešto pogledao, tj. nisam niti jedan njegov meč do kraja pogledao, ali danas me je baš oduševio, prekrasno igra

• 2 sedmice kasnije...

Wimbeldon

Nadal-Darcis 6:7 6:7 4:6

i prosli put je Nadal u prvom kolu ispao,na ostalim mecevima nije bilo preveliki iznenadjenja svi favoriti su dobili svoje meceve.

Rafa odigrao prvi i poslednji mec na travi ove sezone, toliko o tome da je najbolji. Nije mu ovo sljaka da stane 5 metara iza i udara spinove.

I nakon svega neki i dalje tvrde da je Nadal veci igrac od Federera :D

Usput Federer danas dobio Hanescua 6:3 6:2 6:0 za sat i 10 minuta ( u 3. setu mu je Hanescu uzeo 4 poena)

Wimbeldon

Nadal-Darcis 6:7 6:7 4:6

i prosli put je Nadal u prvom kolu ispao,na ostalim mecevima nije bilo preveliki iznenadjenja svi favoriti su dobili svoje meceve.

Prosle godine u 2. kolu je ispao . 

I Sara Errani je isto izgubila to je preveliko iznenadjenje . 

Steta za Rafu , sada cu dosta manje pratiti Wimbledon .

Iako mi je Nadal jedan od najdražih tenisača, mora se priznati da mu ne paše travnata podloga nikako, on je majsor zemlje, tako da nisam ni očekivao da će se dugo zadržati. U ovom turniru pikiram na Federera kao osvajača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.