Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Jao, koliko je srpski narod retardiran.

Kad Novak ne igra za reprezentaciju pljuju ga zato što „nije pravi Srbin, igra za pare i ne plaća porez u Srbiji”. Sada kada se povredio igrajući za istu pričaju: „ma boli njega za Srbiju, namerno se povredio kako bi imao izgovor da se ne blamira protiv Federera i Nadala.” 8-}

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Danas u 14.00.h superfinale Đoković-Nadal.Ne znam šta da očekujem,nisu igrali još od RG prošle godine.Rafa je grandemajstor ovoga turnira,a Nole je jedini koji može da mu parira na šljaci.Moja prognoza je da su šanse malo veće na strani Nadala,možda 55% na prema 45%.Ali,ako Novaka bude služio servis,Rafa nema tu šta da traži.

Polako selim u dnevni , točnije na kauč . Svejedno mi je tko pobjedi , samo neka budu 3 seta . 

Nole na kraju uzima u u dva seta 6-2 7-6(7-1).

Svaka cast majstore velika pobjeda,velika.

Cestitke Rafi,polako se vraca i ocekujem vecu borbu na Rolan Garosu.

Jos jedan poraz brace Brayan. I to ko drugi, nego Nenad Zimonjic. 

U paru sa Francuskim teniserom Julienom Bennetau-om osvojio turnir u Monte Carlu. 

2:1(4:6 7:6 14:12)

No1e :) kralj

21277_547396311979891_28954557_n.jpg

No Pierre, be nice. This trophy is here to stay :)

Pjeru se bas nesto ne svidja pehar, ali morace da se navikne. :)

• 3 sedmice kasnije...

Zašto se igrač Atletico Madrida slikao s deklariranim navijačem Real Madrida? ako je to normalno onda stvarno....ccc :/

Zato sto su jedni od najboljih u svojim sportovima . 
I zato sto su profesionalci . 

Novak Djokovic danas izgubio od Thomasa Berdycha 6:2  5:7  4:6 . 

Nadal bio bolji od Ferrera  6:4  4:6  6:2 .  

Paire bio bolji od Granollers-Pujol  sad 6:1 6:0

1. Polufinale Rima Nadal vs Berdych . 

2. Polufinale Paire vs Federrer/Janowicz . 

• 2 sedmice kasnije...

Sta je, ne komentirate Roland Garros ? 

Zao mi je sto je Monfils ispao, bio mi je favorit .. 

Danas Đoković, i u zadnje vrijeme, odlicni Dimitrov.. cak je pobjedio u njihovom zadnjem međusobnom ogledu u Madridu .. bit ce zanimljiv meč , siguran sam .. 

btw. Ajmo Tsonga profesore !! :hljeb:

Naravno da pratim , ali nije jos ni 1/8 finala nema se sta komentarisati . :D 
Naravno navijam kao i uvijek za Nadala , iznenadjujuce je izgubi "vec" 2 seta . Kazem vec jer je 2 puta osvojio RG bez izgubljenog seta . Danas igra protiv Foginia . VAMOS .

Ja se nadam da Đoković tuče Dimitrova u 3 seta. Pustio mu je zadnji meč, preočito bilo, još Dimitrov istegnuo nogu u tom meču bio. Dimitrov nije ozbiljan tenisač, ni blizu, Nole to na žmirećki može dobit danas. Ne bih rekao da je Nadal glavni favorit ove godine.

Ja se nadam da Đoković tuče Dimitrova u 3 seta. Pustio mu je zadnji meč, preočito bilo, još Dimitrov istegnuo nogu u tom meču bio. Dimitrov nije ozbiljan tenisač, ni blizu, Nole to na žmirećki može dobit danas. Ne bih rekao da je Nadal glavni favorit ove godine.

Jesi bio pian ili nadrogiran dok si ovo pisao? To te covjek jedino moze pitati nakon ovakvog posta.

Navijaj za Novaka ali ne nipodastavaj druge tenisere, bez obzira na sve.

Pustio ga, pa sta ti mislis koji je ovo sport? Dimitrov je prethono u Indian Welsu vodio 5  2 protiv tvog Noleta i servirao za set, kada je to propustio raspao se izgubio a onda ga je sledeci turnir dobio iako povrijedjen. Slicno je bilo i protiv Nadala kada je pao psiholoski i izgubio ali je opet uzeo set. Sjajan je, samo da ojaca malo psiholoski i bice u top deset sigurno.

Dimitrov je nevjerovatno talentovan, ne zovu ga dzaba Baby Federer, zapamti da ce u buducnosti biti odlican i da ce se Novak imati jos vecih problema sa njim nego sto ima sada.

Sta je rekao Novak posle poraza od Dimitrova? Nisam igrao 10 dana zato sam izgubio. To je tako jadno za jednog sportistu i tenisera i da jeste tacno a svi znaju da nije moguce za jednog profesionalca, nije sportski prema protivniku da to kaze.

Ja ne volim Djokovica zbog takvih stvari kojih ima jos ali necu o njima sada, kada Fedex izgubi od njega ili bilo koga ne kazem da ga je pustio nego da je bio bolji.

Nauci se tome i ne udaraj glavom u zid.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.