6. juni 2013.13 god. comment_127714 Gostujući dres kako smo i pretpostavljali. reLo de mi reci kad bi ja sad naručio takav dres, naravno i da izaberem igrača pozadi koliko bi me to koštalo s poštarinom otprilike? Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127715 85KM je dres + postarina 5-10 KM. Pise ti na stranici njihovoj. Ako hoces uzimati 2 dresa npr. sljedeci dres ti je jeftiniji 10 KM. Tri dresa. Opet jeftini 10 km 85+75+75 na taj nacin ide snizenje. :D Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127735 Gostujući dres kako smo i pretpostavljali. Da. Kada sam vidio trening opremu za slijedeću sezonu znao sam da će 100 % biti ovakav i ostao sam razočaran. Još jedan dres koji mi se uopće ne sviđa. =(( Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127740 Meni je dres extra. Baš mi je legao. Nije kompliciran, nema gluposti na njemu. Bolje da je ovakav nego "tetris" kao u Liverpoola. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127744 http://www.youtube.com/watch?v=O-gnPlzAxak&feature=player_embedded Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127773 Nije loš ovaj gostujući, jednostavan je. Makar mi je domaći puno ljepši Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127774 Nije loš ovaj gostujući, jednostavan je. Makar mi je domaći puno ljepši Domaći mi se i sviđa jer je okovratnik u obliku slova V. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127780 Sasvim u redu je ovaj dres. Mada i dalje tvrdim da crveno ni u kom smislu, ni u kom obliku nema mjesta u Chelseaju. Ako je ovaj dres katastrofa, onda šta reći za Liverpoolov ili Unitedov prošlogodišnji domaći dres ? Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127789 Sasvim u redu je ovaj dres. Mada i dalje tvrdim da crveno ni u kom smislu, ni u kom obliku nema mjesta u Chelseaju. Ako je ovaj dres katastrofa, onda šta reći za Liverpoolov ili Unitedov prošlogodišnji domaći dres ? Ja ti opet ponavljam očito da ne znaš CFC-ovu povijest dovoljno čim to tvrdiš. Crvena je sastavni dio našeg kluba. Googlaj brate. Druga stvar što se tebi ne sviđa. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127799 Zanimljivo kolko su navijači ostalih klubova napaljeni na ovaj dres, vidio sam puno komentara navijača Uniteda, Liverpoola i ostalih, a ustvari jedino nama, navijačima Chelsea, dres nije nešto posebno, meni prvom. :) Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127800 Ja ti opet ponavljam očito da ne znaš CFC-ovu povijest dovoljno čim to tvrdiš. Crvena je sastavni dio našeg kluba. Googlaj brate. Druga stvar što se tebi ne sviđa. To što je crvena bila na Chelseajevim dresovima nekoliko puta ne znači da je trebam prihvatiti. Crvena može jedino u obliku Pensionersa: Mi smo Royal Blue i samo to. PS. nije da se meni ne sviđa crvena, nisi u pravu. Na meni čak crvena ponajbolje stoji i volim je nositi, a i moj lokalni klub gdje sam u mlađim kategorijama igrao i bio kapiten ima crvene dresove.. tako da nemam ja problem protiv crvene boje, nego je jednostavno ne želim u Chelseaju Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127806 Ma gostujuci je, kad smo mogli imati prije zute gostujuce mozemo imati sad i bijele sa "crvenom linijom" :D Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127809 moje mišljenje kao nekog ko živi sam je sledeće belo je jako teško za održavanje,treba tu dosta da se vodi računa,nikad ništa u beloj boji nisam kupio baš zbog toga,osim ako mi neko naravno to nije poklonio,tako da i da imam prilike da biram dres,ne bih taj kupio 100% Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127810 Dobar je dres. Jednostavan, ali opet ima to nesto. Naravno ukusi su razliciti i o tome nema rasprave. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127815 Zanimljivo kolko su navijači ostalih klubova napaljeni na ovaj dres, vidio sam puno komentara navijača Uniteda, Liverpoola i ostalih, a ustvari jedino nama, navijačima Chelsea, dres nije nešto posebno, meni prvom. :) Pa kada su im Nike i Warrior krojači, naravno da im je ovaj naš kao i iz raja izašao. Pošto smo mi u Adidasu godinama i pošto su nam oči na to naviknute, ovaj dres nije ništa posebno :D Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127866 Jucer sam u adidasu gledao dres Chelsea za sezonu 2012/13 i mislio sam se da li da ga kupim, cijena 125 TL, to izadje oko 100KM, (50 eura)... Koliko se cijene krecu u Bosni?? Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127870 Jucer sam u adidasu gledao dres Chelsea za sezonu 2012/13 i mislio sam se da li da ga kupim, cijena 125 TL, to izadje oko 100KM, (50 eura)... Koliko se cijene krecu u Bosni?? Bez broja i imena takođe oko 100 KM. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127872 To što je crvena bila na Chelseajevim dresovima nekoliko puta ne znači da je trebam prihvatiti. Crvena može jedino u obliku Pensionersa: Mi smo Royal Blue i samo to. PS. nije da se meni ne sviđa crvena, nisi u pravu. Na meni čak crvena ponajbolje stoji i volim je nositi, a i moj lokalni klub gdje sam u mlađim kategorijama igrao i bio kapiten ima crvene dresove.. tako da nemam ja problem protiv crvene boje, nego je jednostavno ne želim u Chelseaju Slika nije najbolja no eto ovdje su svi povijesni dresovi izuze zadnjih par. Na novom dresu je nijansa crvene stvarno zanemariva. Inače iz moje kolekcije jedan od najvrijednijih eksponata koje posjedujem.Meni osobno i najljepši je ovaj Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.