Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Gostujući dres kako smo i pretpostavljali.

reLo de mi reci kad bi ja sad naručio takav dres, naravno i da izaberem igrača pozadi koliko bi me to koštalo s poštarinom otprilike?

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

85KM je dres + postarina 5-10 KM. Pise ti na stranici njihovoj. Ako hoces uzimati 2 dresa npr. sljedeci dres ti je jeftiniji 10 KM. Tri dresa. Opet jeftini 10 km 85+75+75 na taj nacin ide snizenje. :D

Gostujući dres kako smo i pretpostavljali.

Da. Kada sam vidio trening opremu za slijedeću sezonu znao sam da će 100 % biti ovakav i ostao sam razočaran.

Još jedan dres koji mi se uopće ne sviđa.  =((

Meni je dres extra. Baš mi je legao. Nije kompliciran, nema gluposti na njemu. Bolje da je ovakav nego "tetris" kao u Liverpoola. 

Sasvim u redu je ovaj dres. Mada i dalje tvrdim da crveno ni u kom smislu, ni u kom obliku nema mjesta u Chelseaju.

Ako je ovaj dres katastrofa, onda šta reći za Liverpoolov ili Unitedov prošlogodišnji domaći dres ?

Sasvim u redu je ovaj dres. Mada i dalje tvrdim da crveno ni u kom smislu, ni u kom obliku nema mjesta u Chelseaju.

Ako je ovaj dres katastrofa, onda šta reći za Liverpoolov ili Unitedov prošlogodišnji domaći dres ?

Ja ti opet ponavljam očito da ne znaš CFC-ovu povijest dovoljno čim to tvrdiš. Crvena je sastavni dio našeg kluba. Googlaj brate. Druga stvar što se tebi ne sviđa.

Zanimljivo kolko su navijači ostalih klubova napaljeni na ovaj dres, vidio sam puno komentara navijača Uniteda, Liverpoola i ostalih, a ustvari jedino nama, navijačima Chelsea, dres nije nešto posebno, meni prvom. :)

Ja ti opet ponavljam očito da ne znaš CFC-ovu povijest dovoljno čim to tvrdiš. Crvena je sastavni dio našeg kluba. Googlaj brate. Druga stvar što se tebi ne sviđa.

To što je crvena bila na Chelseajevim dresovima nekoliko puta ne znači da je trebam prihvatiti. Crvena može jedino u obliku Pensionersa:

pensioner.jpg

Mi smo Royal Blue i samo to.

PS. nije da se meni ne sviđa crvena, nisi u pravu. Na meni čak crvena ponajbolje stoji i volim je nositi, a i moj lokalni klub gdje sam u mlađim kategorijama igrao i bio kapiten ima crvene dresove.. tako da nemam ja problem protiv crvene boje, nego je jednostavno ne želim u Chelseaju

Zanimljivo kolko su navijači ostalih klubova napaljeni na ovaj dres, vidio sam puno komentara navijača Uniteda, Liverpoola i ostalih, a ustvari jedino nama, navijačima Chelsea, dres nije nešto posebno, meni prvom. :)

Pa kada su im Nike i Warrior krojači, naravno da im je ovaj naš kao i iz raja izašao. Pošto smo mi u Adidasu godinama i pošto su nam oči na to naviknute, ovaj dres nije ništa posebno :D

To što je crvena bila na Chelseajevim dresovima nekoliko puta ne znači da je trebam prihvatiti. Crvena može jedino u obliku Pensionersa:

pensioner.jpg

Mi smo Royal Blue i samo to.

PS. nije da se meni ne sviđa crvena, nisi u pravu. Na meni čak crvena ponajbolje stoji i volim je nositi, a i moj lokalni klub gdje sam u mlađim kategorijama igrao i bio kapiten ima crvene dresove.. tako da nemam ja problem protiv crvene boje, nego je jednostavno ne želim u Chelseaju

Slika nije najbolja no eto ovdje su svi povijesni dresovi izuze zadnjih par.

Na novom dresu je nijansa crvene stvarno zanemariva.

chelsea-2-low-res.jpg

Inače iz moje kolekcije jedan od najvrijednijih eksponata koje posjedujem.Meni osobno i najljepši je ovaj

sam_0270_7_1_1.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.