Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Ljudi, ja nisam talent za loptačke sportove. Jednostavno me Bog nije dao za toga. Tako da se slabo i razumijem u nabavku ove opreme za nogomet. Pa me zanima - šta vi mislite tko proizvodi najbolje kopačke u globalu gledano - jel to Nike, Adidas ili netko treći? Iako je Adidas jači od Nikea, meni se čini da na polju prodaje kopački Nike prednjači. Jel griješim?

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Mislim kako Adidas nema premca po meni najbolji sto se tice sportske opreme.Nike mi djeluje pre sminkerski :D

Najbolje kopacke ikada napravljene su Adidas World Cup . :-h Bez zezanja! ;) 

Adidas%20World%20Cup_kopacke_crne.jpg

Ni Mesi se ne bi zalio da igra u njima,nego je danas i to sa kopackama veliki biznis a nema neke velike filozofije po pitanju kvaliteta.Samo eto,taj dizajn...

Za loptu je vec druga prica.

Ljudi, ja nisam talent za loptačke sportove. Jednostavno me Bog nije dao za toga. Tako da se slabo i razumijem u nabavku ove opreme za nogomet. Pa me zanima - šta vi mislite tko proizvodi najbolje kopačke u globalu gledano - jel to Nike, Adidas ili netko treći? Iako je Adidas jači od Nikea, meni se čini da na polju prodaje kopački Nike prednjači. Jel griješim?

Po meni sto se tice dresova , trenerki , dukseva i ostalih sranja ADIDAS . 
Medjutim kada je rijec o kopackama Nike je mama , nema jace marke . ;)

Najbolje kopacke ikada napravljene su Adidas World Cup . :-h Bez zezanja! ;) 

Adidas%20World%20Cup_kopacke_crne.jpg

Ni Mesi se ne bi zalio da igra u njima,nego je danas i to sa kopackama veliki biznis a nema neke velike filozofije po pitanju kvaliteta.Samo eto,taj dizajn...

Za loptu je vec druga prica.

ove kope su najbolje ikada!!! igrao sam u njima i extra su. kad obučeš one nikeove isto šlape. ona plastika ili šta već sranje. 

Adidas bez konkurencije ;)

Meni su nikeove lepse na izgled, a sada koje su kvalitetnije nisam dugo u fudbalu pa ne mogu reći nista o tome.<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

To ti je individualno i svatko će ti reć drugačije.

Nike i Adidas imaju ogroman marketinški utjecaj i zato su toliko razvikani.

No  nedavno sam čitao studiju jednu gdje su uzeli 5 nogometaša(nisu vezanu ugovorom za niti jednu kuću od navedenih) iz različitih dijelova Europe i sa kopački su bile poskidane oznake čije su.

Najbolje utiske ostavile su Mizuno i Joma.

Nedavno bio kod ortopeda i budući da radi sa sportašima kaže da mu je teže izraditi uložak za Nike kopačku nego za Adidas (te mu se najčešće pojavljuju)jer su poprilično uske u dijelu ispred pete.
Ja imam i jedne i druge (adidas i nike) za umjetnu travu no jedamputa sam igrao u Joma i bile su ekstra udobne.

Nedavno sam ih vidio na nekom sniženju no nisam se odlučio za njih jer sam malo bio kratak s lovom trebao kupiti neke stvari od Chelsea.

Adidas Predator za vezni red (CM,DMF,AMF). 

Nike Mercurial ( Wing, AMR(L))

Umbro (Stoperi)

Puma, Nike Total 90 (napadaci)

Svi oni koji su do sada nosili predhodni model (Torres , Mata , Azpi , Oscar itd )

zavisi, ako su ove nasljednik ovih, onda ce nosati

adidas-predator-lethal-zones-soccer-clea

Eto došlo je do obnove garderobe ovo su neke nove stvari u ormaru.

[URL=http://picturepush.com/public/13113419]13113419.jpg[/URL]

[URL=http://picturepush.com/public/13113430]13113430.jpg[/URL]

[URL=http://picturepush.com/public/13113439]13113439.jpg[/URL]

[URL=http://picturepush.com/public/13113449]13113449.jpg[/URL]

[URL=http://picturepush.com/public/13113464]13113464.jpg[/URL]

Ove kapice su mi skroz kul i dojajne.

Eto došlo je do obnove garderobe ovo su neke nove stvari u ormaru.

13113439.jpg

Koliko si platio ( u BAM ili € , ne razumijem se u dinare ili kune ) 

400673_593287444022899_2107936822_n.jpg
Lijepo , lijepo :) 

Postoje li negde podaci vezanii za prodaju dresova nasih igraca u Engleskoj i svetu,ove sezone ili poslednjih godina?

Ciji su dresovi najprodavaniji od nasih igraca,koji igrac je najpopularniji gledajuci to,koliko klub dobija od prodaje dresove itd.Bas me zanima,a ne umem da nadjem na netu.

Hvala

Dres od Chelsea 34 funte i 4 funte su ti patchevi od Premieerlige na rukavima.Da sam uzeo od Europa lige bili su besplatno + ime.

Došle nove stvari na site uglavno trening stuff

A meni je izuzetno lijep ovaj dres s plavom lentom. Pravi ljetni. Šteta što ih češće nisu nosili.

Meni je onako što da ti kažem razočaranje su mi adidas crte koje nisu ušivene već su najljepljene i lenta bi bila fora da ide do kraja dresa

Meni je onako što da ti kažem razočaranje su mi adidas crte koje nisu ušivene već su najljepljene i lenta bi bila fora da ide do kraja dresa

To ti je sve radi jeftinije proizvodnje. Vidiš kako kraj lente prati kroj sa strane dresa. A što se tiče adidasovih crta na rukavima, to je zbog toga što su samo na taj način mogli najjednostavnije izvesti ovaj efekt prelijevanja boja. Na domaćem dresu je to uvijek najbolje izvedeno sa ušivenim crtama.

I moram pohvaliti ovu novu trening opremu (Oscar slika). Zanimljivo kako će trening oprema pratiti dizajn gostujućeg dresa.

To ti je sve radi jeftinije proizvodnje. Vidiš kako kraj lente prati kroj sa strane dresa. A što se tiče adidasovih crta na rukavima, to je zbog toga što su samo na taj način mogli najjednostavnije izvesti ovaj efekt prelijevanja boja. Na domaćem dresu je to uvijek najbolje izvedeno sa ušivenim crtama.

I moram pohvaliti ovu novu trening opremu (Oscar slika). Zanimljivo kako će trening oprema pratiti dizajn gostujućeg dresa.

Gle jebe mi se rađe ću dant 10 ili čak 20 funti više al da to izgleda kako spada recimo Umbro i Engleska (pogledaj što im je Nike sad složio za iduću sezonu) nego ovako napola završen dres ispada.Efekat sa linijama se postigao no moglo se to izvest i sa matrijalom osim toga danas postoji milion boja za materijale.

Gle jebe mi se rađe ću dant 10 ili čak 20 funti više al da to izgleda kako spada recimo Umbro i Engleska (pogledaj što im je Nike sad složio za iduću sezonu) nego ovako napola završen dres ispada.Efekat sa linijama se postigao no moglo se to izvest i sa matrijalom osim toga danas postoji milion boja za materijale.

Sve to stoji, ali turbokapitalizam je učinio svoje. Al nije valjda da si mišljenja da je Nike ispred Adidas? Adidas je bog otac za Nike što se tiče dresova. Kad vidim njihov dizajn pogotovo na Barci muka mi. Druga je stvar engleska repka, to se radi posebno, jer je to nogometni brand iznad svih drugih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.