Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Voleo bih da nam se vrati UMBRO.

Teško da će se to dogodit jer Umbro je dio Nike korporacije koji je nike prodao a sve "velike" ugovore prebacio pod sebe.

Engleska reprezentacija,Man City,Bilbao  itd.

Ne plaćaju MU, nego plaćaju NAM. Nije ova stranica moja privatna svojina već svih nas.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Zato informacije na sunce HAHAH :D

Placaju mu, i nije da ne valjaju, vec su preskupi za fake, iako isto izgledaju kao origi ;)

dresovi su dobra replika, al daleko su opet od kvalitete kao original, da se razumijemo, kupio sam od njih dres od Torresa i evo ga pazim kad igram s njim, da me ko ne zakaci i podere, takav je nekako slab

Neko će dati 150, a neko 70 KM za dres.Svako ima pravo da bira i ne možete nekome zabraniti da radi šta želi.Ispade da se treba gledati kakav je proizvod koji reklamiras. Hoće npr. Sky cola da se reklamira na FTV-u, i dobiju odbijenicu uz razlog da su fake coca cola.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Ma dajte, ljudi ovdje nas drže kao profesionalni sajt koji polaže račune nekom. Ako vam se ne sviđa reklama OD KOJE ĆEMO SVI MI IMATI KORISTI, onda bujrum kritikujte koliko hoćete.

Velicina i posecenost stranice/foruma diktira interesovanje drugih za reklame i za visinu placanja, bilo kako bilo onaj ko je napravio forum i onaj ko ga odrzava zasluzuje naknadu za svoj trud i za svoj neplaceni posao, Dao Bog pa imali jos 15 banera.

Nije uopće problem kome ide lova, ako bude dovoljno za održavanje, može admin sve slobodno sebi uzimati. Ipak je on najzaslužniji, a i najodgovorniji.

Polemika je što su dresovi kopije, čini mi se da jesam negdje vidio da je napisao čovjek da su kopije, da nisu originali, ali evo sad sam tražio pola sata po stranici njegovoj i ne mogu naći. Na oglednom mjestu nije sigurno, znači da dobar dio kupaca, ako ne i velika većina misle da kupuju originalne dresove. A to je prevara. Sky cola nema na sebi znakić od Coca Cole, a dres ima znakić adidas. ;)

Nije uopće problem kome ide lova, ako bude dovoljno za održavanje, može admin sve slobodno sebi uzimati. Ipak je on najzaslužniji, a i najodgovorniji.

Polemika je što su dresovi kopije, čini mi se da jesam negdje vidio da je napisao čovjek da su kopije, da nisu originali, ali evo sad sam tražio pola sata po stranici njegovoj i ne mogu naći. Na oglednom mjestu nije sigurno, znači da dobar dio kupaca, ako ne i velika većina misle da kupuju originalne dresove. A to je prevara. Sky cola nema na sebi znakić od Coca Cole, a dres ima znakić adidas. ;)

I to nema apsolutne nikakve veze s nama. 

Ma dajte, ljudi ovdje nas drže kao profesionalni sajt koji polaže račune nekom. Ako vam se ne sviđa reklama OD KOJE ĆEMO SVI MI IMATI KORISTI, onda bujrum kritikujte koliko hoćete.

to niko ne osporava, ja sam se gore samo nadovezao za kvalitet dresa, daleko od toga da se meni ne svidja reklama, cak stovise ja bih volio da bude i vise reklama i da imamo vece prihode od istih

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.