8. maj 2013.13 god. comment_120725 Voleo bih da nam se vrati UMBRO. Hahaha, svašta ću ja ovdje pročitati :D Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120886 zašto je na stranici oglas od "moj dres" kada ste rekli da ne valjaju i da nisu dobre kopije??? relo jel ti plaćaju za reklamu :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121005 Voleo bih da nam se vrati UMBRO. Teško da će se to dogodit jer Umbro je dio Nike korporacije koji je nike prodao a sve "velike" ugovore prebacio pod sebe. Engleska reprezentacija,Man City,Bilbao itd. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121033 zašto je na stranici oglas od "moj dres" kada ste rekli da ne valjaju i da nisu dobre kopije??? relo jel ti plaćaju za reklamu :D Placaju mu, i nije da ne valjaju, vec su preskupi za fake, iako isto izgledaju kao origi ;) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121065 Ne plaćaju MU, nego plaćaju NAM. Nije ova stranica moja privatna svojina već svih nas.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121076 Ne plaćaju MU, nego plaćaju NAM. Nije ova stranica moja privatna svojina već svih nas. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Zato informacije na sunce HAHAH :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121092 Placaju mu, i nije da ne valjaju, vec su preskupi za fake, iako isto izgledaju kao origi ;) dresovi su dobra replika, al daleko su opet od kvalitete kao original, da se razumijemo, kupio sam od njih dres od Torresa i evo ga pazim kad igram s njim, da me ko ne zakaci i podere, takav je nekako slab Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121096 Neko će dati 150, a neko 70 KM za dres.Svako ima pravo da bira i ne možete nekome zabraniti da radi šta želi.Ispade da se treba gledati kakav je proizvod koji reklamiras. Hoće npr. Sky cola da se reklamira na FTV-u, i dobiju odbijenicu uz razlog da su fake coca cola.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121097 Ne plaćaju MU, nego plaćaju NAM. Nije ova stranica moja privatna svojina već svih nas. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Ma isto je to moj relo, ti si svi mi, tako i back to you :DNego koliko NAM placaju :D hoce li biti barem za kafe? :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121098 Ma dajte, ljudi ovdje nas drže kao profesionalni sajt koji polaže račune nekom. Ako vam se ne sviđa reklama OD KOJE ĆEMO SVI MI IMATI KORISTI, onda bujrum kritikujte koliko hoćete. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121107 Pa šta i da plaćaju samo ReLi, dosad nitko nije imao novčane koristi, neka bar 1 ima takve koristi od sajta, snašao se čovjek, treba mu čestitat Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121136 Velicina i posecenost stranice/foruma diktira interesovanje drugih za reklame i za visinu placanja, bilo kako bilo onaj ko je napravio forum i onaj ko ga odrzava zasluzuje naknadu za svoj trud i za svoj neplaceni posao, Dao Bog pa imali jos 15 banera. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121146 Nije uopće problem kome ide lova, ako bude dovoljno za održavanje, može admin sve slobodno sebi uzimati. Ipak je on najzaslužniji, a i najodgovorniji. Polemika je što su dresovi kopije, čini mi se da jesam negdje vidio da je napisao čovjek da su kopije, da nisu originali, ali evo sad sam tražio pola sata po stranici njegovoj i ne mogu naći. Na oglednom mjestu nije sigurno, znači da dobar dio kupaca, ako ne i velika većina misle da kupuju originalne dresove. A to je prevara. Sky cola nema na sebi znakić od Coca Cole, a dres ima znakić adidas. ;) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121149 Nije uopće problem kome ide lova, ako bude dovoljno za održavanje, može admin sve slobodno sebi uzimati. Ipak je on najzaslužniji, a i najodgovorniji. Polemika je što su dresovi kopije, čini mi se da jesam negdje vidio da je napisao čovjek da su kopije, da nisu originali, ali evo sad sam tražio pola sata po stranici njegovoj i ne mogu naći. Na oglednom mjestu nije sigurno, znači da dobar dio kupaca, ako ne i velika većina misle da kupuju originalne dresove. A to je prevara. Sky cola nema na sebi znakić od Coca Cole, a dres ima znakić adidas. ;) I to nema apsolutne nikakve veze s nama. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121279 Ma dajte, ljudi ovdje nas drže kao profesionalni sajt koji polaže račune nekom. Ako vam se ne sviđa reklama OD KOJE ĆEMO SVI MI IMATI KORISTI, onda bujrum kritikujte koliko hoćete. to niko ne osporava, ja sam se gore samo nadovezao za kvalitet dresa, daleko od toga da se meni ne svidja reklama, cak stovise ja bih volio da bude i vise reklama i da imamo vece prihode od istih Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121552 Ne bi znao, ali vidim da Bayern već igra u novim dresovima Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121577 Ja mislim da će igrati, jer stalno zadnju tekmu igraju u novim.. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121615 Jel igramo protiv Evertona u novom domacem dresu ? To je tradicija do koje drži Adidas, mislim da hoće. Zadnja utakmica u prvenstvu = dresovi za sljedeću sezonu. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121823 Onda i mi moramo igrati u novima :)) Schalke-ov dres mi je bomba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.