Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Ova trenerka u kojoj su do nedavno izlazili ja sam ju kupio u adidas shopu za 300 tinjak kuna na sniženju.

Bijeli dres imam s dugim rukavima 09/10, a htio sam uzet i gostujući iz te sezone no frend me krivo skužio pa mi donio plavi.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

554584_476022859135697_1675150963_n.jpg

Odem ti ja danas u diskont u Banja Luku i na izlogu ova trenerka - 44 marke (22eura) i pošto je zadnja ostala ima sniženje 20% još, znači još jeftinija... Ja reko danas je moj sretan dan.. Kad kurac veličina XL ostala samo i to zadnja..... Velika mi malo u pičku materinu ne mogu prežaliti to..

Zato ako neko nosi XL a blizu Banja Luke nek ode u diskont i za 30 i nešto maraka uzme ovu trenerku, extra je.

Zanima me je li skupo dati 55 KM (29€) za ovu polo majicu:

428984_315587291886693_1633135829_n.jpg

I da li ima negdje jeftinije uzeti?

Po meni nije, i ja je mislim kupiti . 

Zanima me je li skupo dati 55 KM (29€) za ovu polo majicu:

428984_315587291886693_1633135829_n.jpg

I da li ima negdje jeftinije uzeti?

S obzirom od kuda uzimaš mislim da je kopija.Ako jest kopija onda je to puno love za takvu majicu jer se na službenom storu prodaje po 33 eura slična no ne u toj boji.

http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c9766=adidas&category%7ccat_9766%7c10721=Mens%20Training&category%7ccat_10721%7c12932=T-Shirts

U adidasu u Ri ti je 269 kn tamnoplava,ako ti je to ok dogovorimo se ja ti kupim i pošaljem

Ako će ti ih čovjek naručivati za tebe, vjerojatno ima nekoga gore što može napisati na paket da je poklon vrijednosti 10 eura koji se neće cariniti.

MOJ DRES su kopije, napisao sam gore post o njima, tako da je 30 i nešto eura previše sigurno. Izgleda dobro, ali kvaliteta nikakva. 

Ako će ti ih čovjek naručivati za tebe, vjerojatno ima nekoga gore što može napisati na paket da je poklon vrijednosti 10 eura koji se neće cariniti.

MOJ DRES su kopije, napisao sam gore post o njima, tako da je 30 i nešto eura previše sigurno. Izgleda dobro, ali kvaliteta nikakva. 

Tačno bi valjao neko iz Londona preko koga bi se ovako kupovali rekviziti... Al' nemam nikoga... Imam npr. samo ovih 35 eura za majicu, ako mi je ocarini moraću dati još minimalno 10-15 eura... A to mi se ne isplati.

Ja imam druga u Londonu pa zato i pišem. Sve stvari iz Engleske mogu da se nabave po jeftinijoj ceni nego kad neko naručuje sam. Ako vas stvarno zanimaju neke stvari, napišite šta konkretno pa ću da kažem drugu da se raspita i vidi za koliko bi to moglo da se nađe tamo.

Ova trenerka u kojoj su do nedavno izlazili ja sam ju kupio u adidas shopu za 300 tinjak kuna na sniženju.

Bijeli dres imam s dugim rukavima 09/10, a htio sam uzet i gostujući iz te sezone no frend me krivo skužio pa mi donio plavi.

di si to kupio na snizenju?

di si to kupio na snizenju?

Što trenerku sam kupio u adidas Shopu a ovaj tjedan je 30 % na ovu puna cijena joj je 559 kn (ili 529) nisam siguran 

http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_details.aspx?pid=116403&cid=12927

Koliko znam kad Hrvatska udje u EU nece biti carine na robu ako narucimo iz Londona. Yeaa men

i ja isto čekam da vidim kako će onda bit to usaglašeno 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.