Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Momci, sa ove stranice sam narucivo ( http://www.narucimajicu.com/ )

Vec sam jednom prije uzeo isto Chelsea majicu, i odlicna je ispala , pa sam morao ponovo :P .

Ugl. ovu majicu nisu imali u ponudi, nego sam im ja poslao sliku sa eBay-a i oni su mi napravili.

Ovi momci sto prave su iz Blagaja pokraj Bune, pa tako da nisam plaćao poštarinu, nego sam osobno otišao po nju. Izašla me smiješnih, 18 km .. 

Vec sam jednom prije uzeo isto Chelsea majicu, i odlicna je ispala , pa sam morao ponovo :P .

Ugl. ovu majicu nisu imali u ponudi, nego sam im ja poslao sliku sa eBay-a i oni su mi napravili.

Ovi momci sto prave su iz Blagaja pokraj Bune, pa tako da nisam plaćao poštarinu, nego sam osobno otišao po nju. Izašla me smiješnih, 18 km .. 

dal salju u Hrvatsku?

cekaj mogu praviti majicu po tvom ukusu? zezaš me?

cekaj mogu praviti majicu po tvom ukusu? zezaš me?

Svaki malo opremljeniji grafički studio to može, kod mene kopirnica na faksu to radi, 60 kn majica, bilo koji natpis.

Ja sam svoju Chelsea majicu uzimao tamo u tisakshopu na raskrižju Tvrtkove i Radićeve u MO, ali su sad zatvorili. Morat ću jednom doletit po tebe da s tom tvojom majicom odemo do GajBla da i meni odrade takvu. Prejaka je.

@Antonius, imas u Hrvatskoj na stotine ovakvih radnja .. 

@Spaha , naravno ...

ma ima ali ni jedna ne moze ponudi ovako nesto, kazu da ne zele raditi.

Jbg druze nisam iz grada , jedno selo kod Zrenjanina !!!

druze interesuje me da li je prodat dres?

ja sam iz okoline sapca...

druze interesuje me da li je prodat dres?ja sam iz okoline sapca...

Vodio sam se mišljenjem 'Ko će u klubu ostati najduže'... I nekako na njega grah pade :D

Valjda ces se voditi na misljenje ko ce najmanje u klubu ostati. Kad ode npr. Lampard ti njegov dres neces moci vise kupiti dok Hazardov mozes kupiti kad oces.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.