Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Ma dres su vrh - jednostavan a prelijep , samo je golmanov preruzan hahha :D

btw. vidi Oscara koda je tek u srednju pošo .. 

offtopic:Trebao bi Oscar nesto uradit sa ovom svojom frizurom,i onako ima tijelo 15-godisnjaka jos mu ova njegova jednostavna frizura daje potpuni  izgled nekog klinca...zamislite samo Oscara sa frizurom kao kod Mosesa ili Luiza :D.

ontopic:dresovi su odlicni jos jednom se dokazalo da je jednostavnost u isto vrijeme i savrsenstvo.

Meni nisu ništa posebno i iako mi se ni ovi sadašnji ne sviđaju nešto previše, ljepši su mi od novih.

I po meni, iskreno rečeno, Chelsea već par godina nema neki dres koji bih dizao u nebesa, a što se Adidasa tiče, mišljenja sam da trenutno Puma ima daleko ljepše dresove, mada mi je u globalu daleko najljepše dresove ikad pravio Umbro.

Puma ima odlične dresove - pogotovo za afričke reprezentacije stavlja ponos ili neku značajni simbol te zemlje

kit13.jpg

Što bi dao za ovaj senegalski bijeli s baobabom (lijevo dolje)- ali umjesto sivog baobaba naš lav plavkaste boje + detalji kraj vrata crveno + plavo (umjesto zelene)

A što se tiče ovogodišnjih dresova - jedan trenutak mi izgledaju lijepo u smislu retro i jednostavnosti, a drugi trenutak kao jeftini dres s placa s našim znakom. A golmanski dres - bolji mi je ovogodišnji

Dresovi su odlicni, zadovoljan sam. Naravno, ovi trenutni su perverzija i zato se nadam da ce nam ovi buduci donijeti mnogo vise trofeja.

Malo je puno, ili ti ga jednostavnost je umjetnost. Tako da dizajn dresa nipošto nije razočarao nakon sjajno odrađene marketinške kampanje.

Eto, jedino ostaje da se nadamo da će i u nogometnoj sferi to biti puno bolje.

Rekao bih čak nikad bolji.

Ukusi su različiti. Ja jednostavno ne vidim što je to toliko savršeno u njemu. Običan plavi dres - ništa posebno.

Navijam za Chelsea od 1996. i do danas je IMHO bilo bar 10, ako ne i više ljepših dresova od ovog.

Evo recimo, isti proizvođač, ista plava boja, a bilo koji plavi Bayernov dres u zadnjih 10 godina mi je ljepši od bilo kojeg našeg u istom tom periodu.

Bas,kao sto kaze Gandalf-ukusi su razliciti.Plavi dres iskreno,tesko da moze da bude ruzan  :smile: Lepa boja,lep grb,u kombinaciji sa belim detaljima kao sto su ime sponozora i crte sa strane deluje ok.

Medjutim,za mene,ovogodisnji dresovi su neprevazidjeni do sada,jednostavno odisu posebnoscu i stilom da se tako izrazim.Ali jbg,nisu nam bili srecni do sada...

Ukusi su različiti. Ja jednostavno ne vidim što je to toliko savršeno u njemu. Običan plavi dres - ništa posebno.

Navijam za Chelsea od 1996. i do danas je IMHO bilo bar 10, ako ne i više ljepših dresova od ovog.

Evo recimo, isti proizvođač, ista plava boja, a bilo koji plavi Bayernov dres u zadnjih 10 godina mi je ljepši od bilo kojeg našeg u istom tom periodu.

Baš zato je dobar. Jednostavnost je umjetnost, pogotovo kad uzmemo u obzir neke pokušaje dizajna naših rivala. Chelseaju ni ne trebaju neke karafeke. Ko što kaže kampanja: it's blue, what else matters ? :D

Vrhunski! Oduševljen sam. 

Ja ne bih rekao da su najbolji, ali svako ima svoje mišljenje, meni su osobno bolji 2009-2010, 2001-2003, 2005-2006

Vrhunski! Oduševljen sam. 

Slažem se. Čak sam spreman da ga stavim na prvo mjesto rame uz rame s onim što je imao kragnu (sezona 2008-09), ali to ću učiniti tek kada vidim kvalitet uživo.

Što ga više gledam, dopadljiviji postaje. :D

A i bolje nego Barselonini tutti frutti dresovi, ili Junajtedovi stonjaci...

Ne znam jeste li znali, ali nitko od ovih prodavača na internetu tipa MOJ DRES, dreszg.blogspot itd. ne prodaje originalne dresove i opremu. Roba nije kineska, ali je najčešće turska. Inače je puno bolja kvaliteta turskih kopija nego kineskih, ali svejedno, originalna kvaliteta nije sigurno.

Dresovi-kopije koje se prodaju za cirka 45-50€ dobro izgledaju zato jer se oni najviše i prodaju pa im je kvaliteta najbolja, ali da vam da čovjek u ruku jedan originalni i jedan naručen od ovakvih prodavača, razlika se osjeti "pod rukama", na materijalu najviše, a poslije toga na naljepnicama imena, broja, bedža na ruci, sve se to lijepi i ne izgleda prirodno s dresom. Govorim iz svog iskustva, nedavno smo baš prijatelju naručivali Zenitov dres. A osim već navedenog, majstor nam je uspio i krivo otisnuti ime, odnosno broj i ime nisu bili točno na sredini leđa nego par cm u desno. :/

Koga ne brinu najmanji detalji i bitno mu je da izgleda kao original, samo naprijed, ali ne nasjedajte na priče da su dresovi i roba originalni.

Dresovi na stranu, ovo što je MOJ DRES danas objavio, duksericu Chelseaja koju naplaćuje 46 eura, ja sam ostao bez riječi, kopija koja se vidi iz svemira.

Ovo je znači originalni model:

149276_352861338159288_1371308013_n.jpg

A ovo je što on zbilja prodaje:

553004_358899540888801_1959042301_n.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.