Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

RM1_zps92daf636.jpg

ovakav je slican i od bayerna, sto znaci da ce otprilike i ovakav nas domaci biti, dakle nista specijalno, trenutni domaci ljepsi ipak

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

pa i ne vidim potrebu za mjenjanjem dresova, al pare cine svoje, mogu jos jednu sezonu, pa mozda iduce osvojiti ligu sampiona, premier ligu sa njima, kad ove sezone gotovo pa nista nije osvojeno

Ova 3 momka igraju za klub odakle sam ja ( Buna, mjesto pokraj Mostara ) , 4 BiH liga .. igraju vise iz zajebanicije kao i ostale ekipe u ligi ali nebitno to .. obratite pozornost na štucne. Imam i ja jedne ovake, jedna legenda kluba mi ih poklonila ( hahaha ) . Premocne su ! :DIMG_6217.JPG

Svaka čast, ali nije li se moglo naći šta da paše uz all-red izgled ekipe ? :P Grijeh je oblačiti Chelseajeve štucne i crveno na sebe.

Mala digresija, nedavno mi mati donijela čarape. Ja ih krenuo otpakovati, kad imam šta na njima vidjet - Barcelonin grb. Od tog trenutka, pa evo već skoro nekoliko mjeseci one stoje zapakovane u ćošku ormara. Neću ih obući, pa makar bos morao hodati. :D

Svaka čast, ali nije li se moglo naći šta da paše uz all-red izgled ekipe ? :P Grijeh je oblačiti Chelseajeve štucne i crveno na sebe.

Haha , a imaju i bijele dresove sto im idu uz ove , neznam zasto nisu u njima igrali . A sad, vec bi bio luksuz da i za crvenu kombinaciju posebne stucne imaju :P

Ma dres su vrh - jednostavan a prelijep , samo je golmanov preruzan hahha :D

btw. vidi Oscara koda je tek u srednju pošo .. 

Cak je i Oriol i HIlario u reklami a nema Lampsa ? ? ? 

Koja je ovo nepravda jbt .  

Inace dresovi su jednostavni a i dalje veoma lijepi . 

Fantastični dresovi.   Jednostavno adidas ;)

Što se tiče Lampsa i toga kako ga nema, pa možda on sam nije htio reklamirat.  Šta znamo šta se dešava tamo, niko nije cvjećka pa nije ni Lampard sigurno..  Možda i on petlja nešto (što nije ok)..  

Nek je on legenda, najbolji igrač i šta sve ne, ali ipak nije svetac jbg..

Nego jesul vam bolji ovosezonski ili novi dresovi??  Ja bih se ususdio reć, da su ovi novi ipak bolji (jer nema zlatne boje na njemu)...

Fantastični dresovi.   Jednostavno adidas ;)

Nego jesul vam bolji ovosezonski ili novi dresovi??  

Meni nisu ništa posebno i iako mi se ni ovi sadašnji ne sviđaju nešto previše, ljepši su mi od novih.

I po meni, iskreno rečeno, Chelsea već par godina nema neki dres koji bih dizao u nebesa, a što se Adidasa tiče, mišljenja sam da trenutno Puma ima daleko ljepše dresove, mada mi je u globalu daleko najljepše dresove ikad pravio Umbro.

zar ovakvi nisu trenutno kod Reala? vala ja sam ocekivao nesto veliko, s obzirom na reklame, bilo bi dobro da se ubacila malo i crvena, onda bit tek old school dosao do izrazaja Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.