Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Iskreno, dobio sam ga na poklon od brata juce,iznenadio me i odusevio bas.Kaze da je kupio u Sport vision-u,eto,bas gde je i taj dres koji gledas  ^_^ 

E sto se tice sajta,gledao sam neke juce,neki strani sajt,ako ga nadjem opet-stavicu ovde.Tu sam video za 40 evra,na nekom 75 evra...

Ma ja sam mislio neki nas sajt sa balkana :) a pogledacu u Sport vision u ns,mozda imaju :D

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

čuj nije loša, majcu s manje ukusa nisam vidio, uopće mi nije ljepa. Da mi je netko na ulici ponudi za sitniš uzeo bi je, al da nevalja nevalja što jest jest

Easter Weekend Offer - Free Standard Worldwide Delivery

Da obavijestim one koji možda ne znaju, u Chelsea Megastoreu je besplatna dostava širom svijeta za vrijeme Uskrsnih blagdana, tj. Nedjelja i ponedjeljak vjerojatno ili je bilo subota i nedjelja, uglavnom, stignete još naručit u svakom slučaju.

Delta City, Beograd, Adidas Shop:

6624_chelsea-anthem-jacket---reflex-blue                 Camisetas1214.jpg     cfc-101149.jpg?width=400&height=400&qual      chelsea-w43912-ball.jpg

adidas-chelsea-training-.jpg

Znam cenu samo ove donje trenerke, a cena je 40 Eura. Idem opet u subotu tako da ce se nesto kupiti. Ako neko nesto oce da kupi odo ovog ja mu mogu kupiti i poslati i reci cenu

Sto znaci da hoces da preprodas za vecu cijenu? Haj ti meni reci cijenu ovog duxa/jakne

Ne znam sad cenu, ali mogu videti u subotu verovatno cu sebi kupiti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.