6. oktobar 2012.14 god. comment_82214 [quote name='AnuBis.' timestamp='1349535109' post='82204'] Jos jedna sam na golmana akcija, opet mjesto da puca on komplikuje, i na kraju ..ere sve. [/quote] Jeste qrac bio 1 na 1 s golmanom.... Covek otisao malo vise desno nego sto je trebalo i probao da zalomi, da otvori sebi bolju poziciju. Ispravio se on vrlo brzo, al njemu se ovde samo promasaji broje... Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82215 [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/480934_498232046862757_668559560_n.jpg[/img] Ajde Torres živ bio trpaj jos ! Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82216 [img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/155665_498233173529311_1104993703_n.jpg[/img] Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82217 [quote name='AnuBis.' timestamp='1349535109' post='82204'] Jos jedna sam na golmana akcija, opet mjesto da puca on komplikuje, i na kraju ..ere sve. [/quote] a nekazes da je pogodio... Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82220 Solidna partija, gol zabio mada je mogao jos barem jedan, valjda ovako nastavi. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82224 Mozda mi se samo cini, ali kod gola Lamparda, mislim da se lopta nije odbila od igraca Norvicha, vec da je dosla njemu direktno od Torresove noge. Ako sam u pravu, to je onda i asistencija za njega Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82235 E to sam i ja upravo pomislio na prvu, ali mi se nekako kosi sa zakonima fizike, al ko ce znati kad je Torres u pitanju Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82237 Ide mi na zivce u zadnje vrijeme ali moram ga pohvaliti danasnjom predsatvom.Odlican je bio,trcao,borio se i najvaznije zabio.Mogao je bolje kod one situacije u drugom dijelu kada mu je Ruddy odranio al' nema veze.[quote name='Whisper#2' timestamp='1349538937' post='82224'] Mozda mi se samo cini, ali kod gola Lamparda, mislim da se lopta nije odbila od igraca Norvicha, vec da je dosla njemu direktno od Torresove noge. Ako sam u pravu, to je onda i asistencija za njega [/quote] Mislim da je napucala igraca Norwicha u ledja i zavrsila na Lampsovoj desnjici. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82241 Odbila se od Norwichevog štopera ja mislim, ma 100posto Inače solidna partija, jest izgubio par lopti al eto dao je gol pa ko ga jebe Wrong Brane nije bilo 7/20 ništa od toga Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82243 imao dosta dobri poteza dao gol ali se i izmasao,kod Lampardovog pogotka je on najzasluzniji jer se lopta odbila od njega. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82247 Nije se lopta odbila od Torresa nego od igraca Norwicha !!! Sto se tice igre samog Torres nije bila losa , ucestvovao je u mnogo akcija , trazio , dobijao lopte , na kraju krajeva dao i taj gol . Ono sto popraviti je zavrsnica jer je i danas ima 2-3 dobra sanse ali nije ih iskoristio . Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82251 [quote name='Blues_95' timestamp='1349539465' post='82247'] [b][u]Nije se lopta odbila od Torresa nego od igraca Norwicha !!![/u][/b] Sto se tice igre samog Torres nije bila losa , ucestvovao je u mnogo akcija , trazio , dobijao lopte , na kraju krajeva dao i taj gol . Ono sto popraviti je zavrsnica jer je i danas ima 2-3 dobra sanse ali nije ih iskoristio . [/quote] E da nam ti nisi objasnio, ne bi smo znali nikako... Smiri malo Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82257 [quote name='Whisper#2' timestamp='1349539620' post='82251'] E da nam ti nisi objasnio, ne bi smo znali nikako... Smiri malo [/quote] Pogledaj stranicu prije , 4-5 ljudi pricaju da se lopta odbila od Torresa , sto je gotovo nemoguce u onoj situaciji . Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82258 [quote name='Whisper#2' timestamp='1349535698' post='82214'] Jeste qrac bio 1 na 1 s golmanom.... Covek otisao malo vise desno nego sto je trebalo i probao da zalomi, da otvori sebi bolju poziciju. Ispravio se on vrlo brzo, al njemu se ovde samo promasaji broje... [/quote] Bilo je 1 na 1 ne znam samo kako ti okarakterises trk na golmana a ispred sebe nemas protivnickih igraca, e sada sto mu je za petama bio igrac Norwicha i sto ga je on posao okrenuli a ne sutirati odma to je Torres kriv. [quote name='Torresinho_9' timestamp='1349536055' post='82217'] a nekazes da je pogodio... [/quote] Pitanje je bilo kako je promasio, tako da.......... E sada da kazem svoje misljenje kao prvo ne znam koji vam je sta ste svi agresivni. Iako ga inace kritikujem danas je odigrao dosta dobro ne zato sto je pogodio nego sto nije imao nekih viska poteza kao sto zna (osim te sanse iz 4 minute) u kojoj mjesto da suta on pokusava driblati, onaj promasaj u drugom mu ne mogu okarakterisati kao gresku uradio je sve kako treba tu je golman imao srece. Sve u svemu po meni jedna od boljih partija Torresa ove sezone ( da napomenem ne zbog pogotka nego zbog igre ). Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82271 [quote name='AnuBis.' timestamp='1349539837' post='82258'] E sada da kazem svoje misljenje kao prvo ne znam koji vam je sta ste svi agresivni. Iako ga inace kritikujem danas je odigrao dosta dobro ne zato sto je pogodio nego sto nije imao nekih viska poteza kao sto zna (osim te sanse iz 4 minute) u kojoj mjesto da suta on pokusava driblati, onaj promasaj u drugom mu ne mogu okarakterisati kao gresku uradio je sve kako treba tu je golman imao srece. Sve u svemu po meni jedna od boljih partija Torresa ove sezone ( da napomenem ne zbog pogotka nego zbog igre ). [/quote] e slažem se s tobom solidna partija, bila bi i bolja da je bolje završnice i malo više hladnokrvnosti odličan gol glavom (baš ono što od Torresa ne možeš očekivati ) zamjeram mu jedino na onoj prvoj situaciji kada je oklijevao i onda pokušao lažnjak(uglavnom potez viška), to ne smije radit, nek opizdi loptu pa šta bude, u svakom slučaju bude bolje nego da izgubi loptu kod one druge situacije kad je išao 1 na 1 bila je izvrsna reakcija golmana i mislim da baš nije bilo ni vremena za neki bolji udarac, tako da mu tu ništa ne zamjeram Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82285 Ko što sam i očekiva opet se Torresu traži šta je loše uradio umjesto da ga se pohvali zbog onog dobrog danas.. Pa do kada će Torres bit dežurni krivac za sve? Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82292 Opet promasio? Nisam gledao al jarane ni messi svaki priliku ne iskoristi.. Dao je gol, pametnome dosta. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82300 [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbhax9xrQp1rs5ol2o2_250.gif[/img] Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82318 [quote name='Whisper#2' timestamp='1349535698' post='82214'] Jeste qrac bio 1 na 1 s golmanom.... Covek otisao malo vise desno nego sto je trebalo i probao da zalomi, da otvori sebi bolju poziciju. Ispravio se on vrlo brzo, al njemu se ovde samo promasaji broje... [/quote] To što je on otišao previše udesno si je sam kriv i to što je oklijevao si je sam kriv i to što uopće nije zapucao si je najviše sam kriv. Pa ono je izgledalo ko da je 3 metra u zaleđu koliko je dobro utrčao, pa onda samo solidno primio što ga je i koštalo toga da ode tako udesno ali i odatle je mogao komotno pucati. Gledam igrača koji sam sebi radi štetu. Mislim, boli me, opet je dao više dobroga nego lošega pa je ok i ne ljutim se, pobjeda je tu ali najviše za njegovo dobro bi bilo super da onakve stvari zabija, jer igrat će se protiv Cityja, Tottenhama, ne znam ni ja koga i tada će to malo biti presudno. Zamislite vi npr. Terryja da napravi par kardinalnih pogrešaka u obrani koje koštaju momčad primljenih pogodaka i onda ode u napad i da asistenciju, bi li to bilo dovoljno da se iskupi za pogreške? Ne bih rekao, njegov zadatak je obraniti gol... Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82320 Počeo je zabijati i glavom, što je odlično. Partija solidna. 4. gol u premiershipu Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82321 Sreća pa je BHT kasnio s prijenosom i poštedio me sekirancije oko tog Torresovog promašaja i primljenog gola. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82334 [quote name='Wisey' timestamp='1349548224' post='82321'] Sreća pa je BHT kasnio s prijenosom i poštedio me sekirancije oko tog Torresovog promašaja i primljenog gola. [/quote] Kasnili zbog derbija Travnik - Sarajevo OMG ! AGAIN: Ako neko nadje tu situaciju neka postavi zivo me interesuje , Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82337 [quote name='Tinmar' timestamp='1349548078' post='82318'] To što je on otišao previše udesno si je sam kriv i to što je oklijevao si je sam kriv i to što uopće nije zapucao si je najviše sam kriv. Pa ono je izgledalo ko da je 3 metra u zaleđu koliko je dobro utrčao, pa onda samo solidno primio što ga je i koštalo toga da ode tako udesno ali i odatle je mogao komotno pucati. Gledam igrača koji sam sebi radi štetu. Mislim, boli me, opet je dao više dobroga nego lošega pa je ok i ne ljutim se, pobjeda je tu ali najviše za njegovo dobro bi bilo super da onakve stvari zabija, jer igrat će se protiv Cityja, Tottenhama, ne znam ni ja koga i tada će to malo biti presudno. Zamislite vi npr. Terryja da napravi par kardinalnih pogrešaka u obrani koje koštaju momčad primljenih pogodaka i onda ode u napad i da asistenciju, bi li to bilo dovoljno da se iskupi za pogreške? Ne bih rekao, njegov zadatak je obraniti gol... [/quote] Ti da cutis i pises Banetu 8icu tamo Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82372 da pohvalimo torresa malo,lip gol ,donia nam brzo izjednacenje, fula priliku koju san vec naucia da fulaje inace u drugon pol mu je ruddy fenomenalno obrania kao i mati tako daa neka nastavi ovako Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82377 Tek sad vidjeh onu šansu na samom početku utakmice, ondje samo Bog dragi zna što je nije opalio kad je imao na nozi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.