Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Opaa neki FANBOY toresa  aaa??

STa je ?Smeta ti Torres nesto aaa ? Kad ti budes uspjesan kao on javi se bre .

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Mislim da svakom istinskom navijacu smeta od kad je dosao realno , a gotive ga uglavnom ovi fanboy-i koji su navijali za liverpool do 2011, a onda magicno pocinju navijati za Chelsea

A sto bi ikome smetalo, je li covjek pricao ista ruzno o nama a ? Uvjek srce na teren ostavi. LEGENDA CELSIJA 

Mislim da svakom istinskom navijacu smeta od kad je dosao realno , a gotive ga uglavnom ovi fanboy-i koji su navijali za liverpool do 2011, a onda magicno pocinju navijati za Chelsea

Trolla te ivanovic2 :D
Nema na našem forumu osobe koja voli Torresa. Torresoljupci su samo na fejsu, jer su toliko glupi da se ne znaju registrovati ovdje :D

.Torresoljupci su samo na fejsu, jer su toliko glupi da se ne znaju registrovati ovdje :D

Skinuo sam ti ban nakon što je Cae zaboravio i ti mi vraćaš spamanjem. Pa dokle više jebote? Odrasti malo.

:D jbg , morao sam necu vise :D 

Idi dok si mlad. Dok ima vremena za more promena, za let i za pad. Ma idi dok si mlad.

Milan are willing to pay Chelsea's asking price for Torres but have no agreement with the player and would expect a pay-off to leave. (Mail)

According to GdS, Milan are waiting for the green light from Torres.

Di Marzio:

Milan have given Torres and his agent Antonio Sanz 24 hours to accept their 1 year loan proposal. Player prefers 3 year deal.

Chelsea will have to make a decision in the coming hours for Fernando Torres.

Sutra može biti sudnji dan...

Ma pun mi je kurac vise njegovog bezobrazluka treba ga namerno ostaviti i prebaciti u rezerve platiti tih 16 miliona za njegov ugovor i nek propadne nakon toga.Moze samo da ode u Kinu i Emirate.

Ako Tores ode na posudbu u Milan, to ce, marketinski gledano, za nasu FB stranicu biti lose. Nekoliko hiljada Toresovih navijaca ce unlajkovati stranicu i lajkovat ce milanske stranice.

Ako Tores ode na posudbu u Milan, to ce, marketinski gledano, za nasu FB stranicu biti lose. Nekoliko hiljada Toresovih navijaca ce unlajkovati stranicu i lajkovat ce milanske stranice.

Jos bolje. Ne mogu vise da gledam one komentare "Torres <3" , "A gol Farsi,to ste zaboravili" itd....

I 15 miliona dislajkova za oficijalnu stranicu Celsija i znatan pad prodaje dresova, a on ce i dalje uzimat pare Celsiju.

Kada se sjetim zadnji dan prelaznog roka 2011 godine, kada me je obradovala vijest da je Tores napustio trening Liverpula i usao u helihopter na putu za London... Koliko sam samo bio srecan, ocekivao sam ogromne stvari od njega, da bude sa Drogbom najbolji dvojac na svijetu... Totalno pogubljeno djelovao na terenu, iz sezone u sezonu... Da na pocetku sezone jedno 2-3 gola i odmah se pise kako se Tores vratio, kako je opet to onaj stari Tores. Bolji mec za nas nije odigrao bez onaj protiv Mancestera gdje je, eto, promasio prazan gol, ali samo na taj mec je djelovao kao onaj stari. Najbolje za njega, a i za nas da ode na tu pozajmicu, do godine i na jos jednu dok mu ugovor ne istekne... I te kako je bio zasluzan za osvajanje Lige Sampiona, sjeti te se da te sezone nije davao golova koliko je asistirao... Asistirao je Kaluu za pobjedu nad Benfikom, inace tesko da bi i nju presli da je ostalo tamo 0-0.

Tores, idi i hvala ti na svemu...

Idi srce, kupice nama relo lajkove :D

Besana noć iza mene. 

Navodno su Chelsea i Milan dogovorili permanentan transfer - 25m €.

Ako ovo bude istina pravimo roštilj :D

Cuj rostilj, ima da ovaj dan stavimo u kalendar pod crvenim slovom!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.