Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Još jedan zanimljiv komentar s iste stranice :D
Da si jedanput u životu kročio na nogometni teren, znao bi da je promašiti prazan gol najlakša stvar na svijetu.
Nogometaši promašuju prazne golove, ulagači ulažu u tvrtke koje propadnu. Ljudi griješe, a umjesto da ste vrijeđali čovjeka koji jednom gestom u životu nije dao naslutiti nešto protiv Chelseaja te se trgao koliko god mu njegove mogućnosti dopuštale, imate dva smeća od čovjeka u vidu Juana Mate i Romelua Lukakua što su izigrali i Chelsea i njegove navijače i što su mali miševi za Fernanda Torresa.
Filip
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Joj al ga nasra, ko da gledam da je ovo File il tako neki tenkre pisao

Kako pogodi iz prve ? hahaha, mora da si vidio na njihovoj stranici :D 

giphy.gif

Jedva čekam da vidim šta reći moroni kad Tores demantuje one što misle da će EL NINJO PRORADITI I DA MU NE ODGOVARA STIL U ČELSIJU JER JE ON KLASIČNA DEVETKA

Mada će verovatno okriviti opet "stil" Čelsija, kao predugo je bio tamo.

Nadam se da je ovo troll. Ako nije, onda te stvarno žalim.

odma si me skužia :) tia sam malo trollat al se niko nije uvatia za moj post...

Evo jedan tekst sto je napisao neki lik 

Jadno.

Riječ koja opisuje ponašanje velikog broja Chelseajevih nazovi "navijača" večeras, a neke i puno puno duže.

Istina, daleko je bio od igrača kakvog smo mislili da smo dobili. Daleko od onog "stroja za golove" iz Atletica i iz Liverpoola.

No je li Fernando Torres prisilio Abramoviča da plati £50 milijuna za njega? Je li Fernando Torres sam sa sobom potpisao ugovor na 5 i pol godina prema kojem će dobivati 200 tisuća eura tjedno? Je li se Fernando Torres sam stavljao u prvu postavu?

Ne! I u svakom trenutku svog boravka u Chelseaju, Fernando Torres je davao sve od sebe što je mogao.

Bilo radi ozljede i hendikepa s fizičke strane ili ogromnog manjka samopouzdanja i hendikepa s psihičke strane, jednostavno nije išlo, i nitko na ovom svijetu ne bi bio sretniji od Fernanda Torresa da je mogao zabiti 50 golova svake sezone i pomoći Chelseaju osvojiti baš sve.

No nije uspio. Ni približno.

Lako je biti najbolji i na vrhu, a teško je biti na dnu i trpiti kada te svi pljuju.

Ako netko treba znati kakav je to osjećaj, trebao bi jedan Chelseajev navijač.

Kad pljujete Fernanda Torresa, pljujete sami sebe i klub za koji navijate.

Hvala ti na svemu Fernando, na svakom pogotku za kojeg smo se nadali da je početak velikog povratka, i na svakom promašaju, jer nas je naučio kako treba stajati uz svoje i u dobrom i u lošem.

Sve najbolje u Milanu i sretno!

MALO JADNO OD OVOG LIKA STO PISE :D

tumblr_inline_n8l0ao8eTW1sqnwf2.gif

10662020_1150069145033300_35271484422045

hahhahahahah sta sve sada nece izvuci jbt :D

Evo ti Relo materijala da istrolas malo na fb stranici :D 

30/08/2014 11:38

FERNANDO TORRES EXPECTED AT LINATE FOR 12.56

MILAN – Fernando Torres is expected to arrive at the Milan-Linate Airport at around 12.56 (local time). There are already a hundred or so fans gathered to greet him at the airport.

CEO ADRIANO GALLIANI AT LINATE

MILAN – Club CEO Adriano Galliani is also at the Milan-Linate Airport to welcome Fernando Torres.

30/08/2014 13:15

FERNANDO TORRES ARRIVES IN ITALY

MILAN - Fernando Torres has arrived in Italy. 

His flight landed just before 13:00 (local time) at Milan-Linate Airport where the Spanish striker was welcomed by CEO Adriano Galliani. 

Realno je da je covjek osvojio sve sto se moglo osvojit :D Da je pametan otiso bi u penziju i ne bi se vise brukao :D 

Joj al ga nasra, ko da gledam da je ovo File il tako neki tenkre pisao...

Wisey ne pizdi. Ima svatko pravo na svoje mišljenje. Ako se nekome Torres sviđao dok je bio u klubu njegova stvar. Za nas većinu je bio najveći parazit u povijesti kluba, ali to nije razlog da vrijeđamo na taj način nekoga tko misli drugačije. Zazancija je jedna stvar, ali ovo je totalno druga. I nije mi jasna ta stalna "opsjednutost" Chelsea Croatiom, čiji sam i sam član. Kao što vidite i tamo kao i ovdje ima gomila različitih ljudi s različitim mišljenjima, ali nisam baš primjetio da se tamo javno pljuje po ChelseaBalkanu kao što je ovdje slučaj da se malo malo pljuje po Chelsea Croatii. Jednostavno, kome se ti ljudi ne sviđaju neka uopće ne odlazi na njihovu stranicu i mir. Ja ako nekog ne volim sigurno ni ne trčim svakih 5 minuta da vidim kakvu je sliku postao ili što je objavio na svojoj stranici...

Ima i ovdje i tamo ljudi koji nisu "zlatni" i čija mi se mišljenja i postovi ne sviđaju pa nikad nikom nisam rekao da je kreten ili govno, zar ne?

S navedenim čovjekom sam u dobrim odnosima, kao i s velikim brojem drugih ljudi i tu i tamo i molim te da ga ne vrijeđaš na ovaj način.

Wisey ne pizdi. Ima svatko pravo na svoje mišljenje. Ako se nekome Torres sviđao dok je bio u klubu njegova stvar. Za nas većinu je bio najveći parazit u povijesti kluba, ali to nije razlog da vrijeđamo na taj način nekoga tko misli drugačije. Zazancija je jedna stvar, ali ovo je totalno druga. I nije mi jasna ta stalna "opsjednutost" Chelsea Croatiom, čiji sam i sam član. Kao što vidite i tamo kao i ovdje ima gomila različitih ljudi s različitim mišljenjima, ali nisam baš primjetio da se tamo javno pljuje po ChelseaBalkanu kao što je ovdje slučaj da se malo malo pljuje po Chelsea Croatii. Jednostavno, kome se ti ljudi ne sviđaju neka uopće ne odlazi na njihovu stranicu i mir. Ja ako nekog ne volim sigurno ni ne trčim svakih 5 minuta da vidim kakvu je sliku postao ili što je objavio na svojoj stranici...

Ima i ovdje i tamo ljudi koji nisu "zlatni" i čija mi se mišljenja i postovi ne sviđaju pa nikad nikom nisam rekao da je kreten ili govno, zar ne?

S navedenim čovjekom sam u dobrim odnosima, kao i s velikim brojem drugih ljudi i tu i tamo i molim te da ga ne vrijeđaš na ovaj način.

Pa gandalf, file se jos gore ponasa, pogledaj dole u komentarima na FB page, gdje je jedan lik napisao nesto protiv trollesa :D 

Wisey ne pizdi. Ima svatko pravo na svoje mišljenje. Ako se nekome Torres sviđao dok je bio u klubu njegova stvar. Za nas većinu je bio najveći parazit u povijesti kluba, ali to nije razlog da vrijeđamo na taj način nekoga tko misli drugačije.

Meni i ono deluje kao (implicitno) vređanje, mislim, drže lekcije o tome kakvi su "pravi navijači" na fejsbuku. 8-}

Usput rečeno, briga me za Chelsea Croatiju, ne znam šta se dešavalo ovde, ni ne zanima me preterano. Samo kažem.

Svako ko brani Torresa je obican retard. 

Niko ovdje ne piše ništa loše protiv Chelsea Croatia, kao što ti tvrdiš... Niti se to smije, barem što se članova Chelsea BiH tiče, jer sam ja to zabranio. Ovdje Wisey jednostavno pretpostavlja ko bi mogao biti autor navedenog teksta, i ni u kojem slučaju ne vrijeđa Chelsea Croatiu, jer navedena osoba nije Chelsea Croatia - navedena osoba je navedena osoba. Istina je da je forumaš @chelseathebest napisao da pišu gluposti, međutim čovjek je iz Hrvatske i ne mogu mu braniti da nešto takvo piše.

Ja poštujem Chelsea Croatiu kao udruženje, a nadasve poštujem tebe samog... Ti si veliki čovjek koji je puno pomogao razvoju i opstanku ovog foruma. 

I usput da dodam da je Torres kreten, kao i svi koji ga podržavaju. Nikog od tih koji ga podržavaju ne izdvajam, i svi su isti - kreteni.

I usput da dodam da je Torres kreten, kao i svi koji ga podržavaju. Nikog od tih koji ga podržavaju ne izdvajam, i svi su isti - kreteni.

Jbg reLo. I ti ga sad usra'. Po tvojoj logici 50 % navijača sa Stamford Bridgea su onda kreteni. Nikad nije sve crno - crno niti je ikad sve bijelo - bijelo.

Na jednoj od utakmica na SB-u do mene je naprimjer bio neki čiča od 80-ak godina. Navija za Chelsea od 1940-e otprilike. Zadnijh 50-ak godina sumnjam da je propustio ukupno toliko domaćih utakmica Chelsea. Vidio je uživo gotovo sve legende kluba. Kad je Torres ulazio u igru "svršavao" je od sreće i ruke mu se užarile od pljeska. Vjerovatno je i on kreten i nema pojma o nogometu, zar ne?  :-?

Na jednoj od utakmica na SB-u do mene je naprimjer bio neki čiča od 80-ak godina. Navija za Chelsea od 1940-e otprilike. Zadnijh 50-ak godina sumnjam da je propustio ukupno toliko domaćih utakmica Chelsea. Vidio je uživo gotovo sve legende kluba. Kad je Torres ulazio u igru "svršavao" je od sreće i ruke mu se užarile od pljeska. Vjerovatno je i on kreten i nema pojma o nogometu, zar ne?  :-?

Posenilio covjek, drago je njemu i kada udje Mikel isto toliko.

"It's an honour and a privilege to wear this shirt," he told the club's official website.

"I want to get this team back in the Champions League and maybe even stay here for years.

"I already know some of the players here like Alex, Michael Essien and Diego Lopez and Demetrio Albertini also told me good things about Milan.

"I was very close to signing for Milan years ago when I was at Atletico Madrid. Now I want to make the fans that have awaited my arrival happy. I can't wait to start the new season." 

Posenilio covjek, drago je njemu i kada udje Mikel isto toliko.

Pa i meni je drago kad on uđe. Odigrao čovjek 300+ utakmica za klub i znam kad uđe da je zid i ispred zadnje linije i da nema teorije da primimo gol. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.