25. august 2014.12 god. comment_184847 Procitah negde da trazi 16 miliona da ode, ja bih mu odmah isplatio, covek ima jos 2,5 godine kod nas, i uopste mi nije jasno sto smo ga dovodili i cija je on zelja bio....? Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184854 Procitah negde da trazi 16 miliona da ode, ja bih mu odmah isplatio, covek ima jos 2,5 godine kod nas, i uopste mi nije jasno sto smo ga dovodili i cija je on zelja bio....? Romanova ! Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184868 Evo ga Ice bucket i od Torresa možda zaigra sad bolje... Ložim vas... Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184897 jel istina da ide u milan ili nas relo trola Želi ga Milan na posudbu, a on želi permanentan transfer. Valjda skontao koliko je sati. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184902 Sad sam pročitao ove njegove zahtjeve i prohtjeve i nasekirao sam se do bolaaa... Sada mu NAMJERNO ne treba dati da ide iz kluba za stalno niti mu treba odjednom isplatiti ostatak novca (kojeg po jebenom ugovoru mora dobiti), tj. tih 16 mil funti. Nego poslati ga godinu dana u Milan na posudbu. To će mu biti teška psihička patnja. Igrat će u trenutno najjadnijem klubu u Italiji pred sablasno praznim San Sirom i dijelit će sivilo sa Crveno-crnim koje vodi offisde man Inzaghi. A onda iduće godine kada se vrati u Chelsea poslati ga u rezerve kao što su s Maloudom uradili. I onda da igra svaku utamicu s rezervama u raznoraznim blatnjavim vukojebinama protiv psihički poremećenih igrača i mesara (tko je gledao Green Street Hooligans zna kakvi sve mesari i bolesnici igraju u rezervnim klubovima u Engleskoj). I onda platiti nekom igraču neke protivničke rezervne momčadi da mu tijeku tekme protiv CFC rezervi polomi obje noge i da ga nakon utakmice uhvate u svlačionici i masovno siluju, a umjesto vazelina da koriste onaj čili sos što ide u kebab. Jooooj kako bih ga ja mučio i Hitler i Himmler bi se zgrozili. Jebo ga otac retardirani u usta žvaljava, sasro sasrani koji nema nimalo obraza. Hoće on 16m funti, ma hoće on k...!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184912 ja sam za to da ga kolektivno nabijemo Na crvov kurac da i on osjeti pičke :D Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184928 Ide ovaj sigurno... Milan će plaćati 86k funti sedmično, a Chelsea ostatak od 94k funti, što je 5m godišnje... Bolje i to nego da mu samo mi plaćamo 9m godišnje, a da grije klupu. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184937 To bi bilo FENOMENALNO!!! Automatski bismo morali da dovedemo jos jednog napadaca, koji nam je neophodan. Jedva cekam da neko drugi ponese Chelseajevu #9. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184939 Cinilo bi se k'o san, kada bi trolles otisao, barem na sezonu. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184960 Ako ode u Milan to znači da gotovo sigurno dovodimo još jedno pojačanje jer nema šanse da će Mou ići kroz čitavu sezonu sa Costom i Droletom Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184967 Ljudi ovde se jebeno nesto desava. Ajdeeee [-O< Galliani: "We're working on signing a great striker. Torres? He's a great centre forward." Galliani: "Torres is a great centre-forward, we’ll see if he arrives or if it’s someone else, but we are working actively on the issue" i u ovom clanku se pominje ovo nistavilo, Milanov zvanicni sajt. http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/63350 Prijavi
26. august 2014.12 god. Autor comment_184979 odlazis odlazis rusis mi sne, u srcu mom je bolna praznina, odnosis srecu, odnosis sve, ostavi mi, makar sina... Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184980 Da li to sanjam il je stvarno tako lijepo što te plava pičko ja zamrzih ludo slijepo. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184986 Nisam htio ništa pisati da ne baksuziram, al ovo stvarno izgleda nekako najbliže njegovom odlasku dosad. Milan ga definitivno želi, mi definitivno više ne želimo u svom timu, eh sad jedini je problem taj finansijski paket i da se sa njim samim riješi ovo. Mada mislim da je i on zainteresovan. Milano je lijep grad za živjeti, nije to neka vukojebina, a u Italiji mu neće biti tako teško kao u Engleskoj, još plus Milan je savršeno okruženje za igrače poput njega - koji prelaze tridesetu i bliže se svom kraju. Ustvari finansije, plata, to je oduvijek bio problem prilikom rješavanja ove škart robe. A zanimljivo, i da ode ovaj čovjek može pogledati unazad svoju karijeru u CFC-u i reći kako njegov prelazak nije nimalo bio pogreška, naprotiv bio je sjajan potez. FA kup, pa Liga Šampiona, pa Evropska Liga. Još samo nije uzeo Premiership. Jest jako čudno, ali je istina. Druga je stvar što je od tih trofeja njegova zasluga jedino EL al jebiga medalja je medalja :P Eh sad hajde fino da se ovo realizuje pa da i mi malo predahnemo svi, i Benjo da izgubi materijal za trolanje :D Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184989 NEBO SE OTVORILOOO NEGO i ako ode ovaj pacenik na pozajmicu nastavice da nas muze do zadnjeg centa :D HVALA ti za korner u finalu LS, hvala ti za onaj bezvredni gol Barseloni koji nam je ipak donio mnogo radosti, hvala ti za gol u Ligi Evrope, hvala ti za AUDI kup koji su svi zaboravili, hvala ti za promasaj na SP Klubova , hvala ti za gol Bajernu u SUPER Kupu Evrope, hvala ti sto si nam kidao zivce i sto si nas zasmijavao svojim, malo je reci velemajstorskim potezima EL NINO 9 uvjek na posebnom mjestu medju navijacima Celsija Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_185010 Prisjetimo se nekih trenutaka naseg dragog DontSocressa https://www.youtube.com/watch?v=SZ4emd55Fp4 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.