Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Aj ti Nandice dragi, fino se kući vrati ko Aleksa. Skuhali su ti paštašutu.

Sta sad na moj racun nesto a ????????? TORRES LEGEND zauzima klupu SALAHU  iRAMIRESU

Onaj osjećaj kad je zakovan za klupu je neopisiv. Ljepši čak i od akcije Hazard - Fabregas - Schuerrle :D

A jeste li upratili onog nekog Franju na BCSC fb stranici? Pa taj lik je posljednji romantik. Još uvijek vjeruje da će Torres proraditi.

1QKx3pc.jpg

Pametan potez sto mu nije dao priliku za igru, sledecu utakmicu ga netreba staviti ni u rezerve.

Pa realno, zauzima mjesto kvalitetnijima od sebe, umjesto da tu sjede Salah i Ramires koji mogu doprinijet igri, tu sjedi drvo koje je odavno posjeceno i svake godine sve vise trune jer ga niko ne njeguje i samo se ceka da od njega ostane samo jedna trulina za bacanje.

kada ga navijaci toliko vole,ja bi ga na tribine prebacio. Da se druze sa njim, da se potpisuje na dresove.

kada ga navijaci toliko vole,ja bi ga na tribine prebacio. Da se druze sa njim, da se potpisuje na dresove.

Hahahaha, jedan od najjačih komentara na ovoj temi. Kralju :)

• Autor

Onaj osjećaj kad je zakovan za klupu je neopisiv. Ljepši čak i od akcije Hazard - Fabregas - Schuerrle :D

A jeste li upratili onog nekog Franju na BCSC fb stranici? Pa taj lik je posljednji romantik. Još uvijek vjeruje da će Torres proraditi.

1QKx3pc.jpg

Vise komentara nego lajkova

zavidim mu

Ma njega je Liverpool poslao kao agenta, pokazace se za 10ak godina. Ono sto on radi su profesionalni promasaji. Pogotovo onaj protiv MU, medju prvima, kada je promasio prazan gol. Ili ono sto je promasio protiv Olimpije, pa ono je teze promasiti nego smestiti u mrezu.

Dobra mi je teorija zavere XD

Hahahaha, jedan od najjačih komentara na ovoj temi. Kralju :)

Kakav bi Mou ispao kralj. Konferencija za stampu, pitaju ga sto je Torres na tribinama? 

A on kaze, navijaci ga vole,a mi volimo navijace da usrecujemo :D 

Pametan potez sto mu nije dao priliku za igru, sledecu utakmicu ga netreba staviti ni u rezerve.

Slusa me Mourinho izgleda.

Kosta ce u jednoj sezoni oboriti ukupan broj golova koje je Torres dao od kad je dosao :D

Torres je angazovao dva rasna strijelca iz Championshipa da ga poliju, da ne bi on slucajno promasio xD

Last reports from Italy, Torres is the priority of AC Milan this summer to replace Balotelli. A one-year loan could be the solution.

MAKE IT HAPPEN!!! [-O<

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.