Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa i meni je drago kad on uđe. Odigrao čovjek 300+ utakmica za klub i znam kad uđe da je zid i ispred zadnje linije i da nema teorije da primimo gol. 

Ma ne govorim to, zna se da je meni najdrazi igrac Mikel, nego sto ja govorim, jeste da isto reaguje cica vjerovatno ko god usao na teren, jer voli Chelsea.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Pa i meni je drago kad on uđe. Odigrao čovjek 300+ utakmica za klub i znam kad uđe da je zid i ispred zadnje linije i da nema teorije da primimo gol. 

Nije on kriv večeras, on je kriv što postoji, što je u našem klubu.

Ljudi, mi nemamo napadača. Nemamo. Torres je već dva trenera otjerao u otkaz, a evo vrlo lako bi mogao i trećeg. Direktno ili indirektno, manje je važno. On otkako je došao u tim, svi su se ponašali kao da je pozicija napadača za njega Bogom dana i da ima potpuno pravo na nju. Pa jebem ti život, jedan Didier, jedan JFH, Eidur, svi su oni došli u klub i borili se za mjesto napadača. A on, ma sam je sebi kriv. Prvo poslije onog što je izjavio nakon Munchena, pa onda kad je rekao da će zamijeniti Drogbu. Ljudi ga molili da se ne slomi, Robbie tješio plačipičku, pričao sa njim, Roman mu obećavao da neće nikog dovoditi jer on ima ekskluzivno pravo na mjesto prvog napadača. Realno, Daniel Sturridge nikad nije imao ni miligram šanse. Neka ide momak u Liverpool, za njegovo dobro. A za ovog tukmeza ne znam više. Jebem ti i tih 50 miliona, kad mi na stadionu imamo Torresov transparent a nemamo Drogbin. Jebo te to.
Sad ćeš ispast iz LŠ, otići ćeš u kurac. Ali ne, nećeš ti otići u kurac. Ti si već u kurcu, u jednom velikom crnačkom kurcu. A la Lex Steele. Zato što imaš ovog 'napadača' u ekipi. Dobro smo mi i dovde došli, s 10 igrača svaku tekmu.
Frajer se nosi s pritiskom ko fizički radnik sa zadatkom iz stehiometrije. Najgore je kad vidiš, prošle sezone ona tekma sa Sunderlandom, kad je opalio volej a lopta se odbila od prečku, pogodila Lampsa i ušla u mrežu. Eh najgore je kad vidiš da ljudi zvižde jebote Lampsu što je on dao gol. Ovaj je klub možda osvojio LP, ali su njegovi navijači u zadnje vrijeme izgubili jako puno. Sve je to krenulo od njega. Jest, i ja sam ga podržavao, svi smo ga podržavali i on još nosi plavi dres, ali nećeš vala više. Nek je on ljudina najveća na svijetu, ali FERNANDO TORRES MORA NAPUSTITI OVAJ KLUB. I tačka.

Wisey objasnio neke stvari prije skoro dvije godine. Jednostavno, velika većina naših navijača je za kurca... A vjerovatno je razlog to što smo preko noći dobili par miliona novih navijača.

Wisey ne pizdi. Ima svatko pravo na svoje mišljenje. Ako se nekome Torres sviđao dok je bio u klubu njegova stvar. Za nas većinu je bio najveći parazit u povijesti kluba, ali to nije razlog da vrijeđamo na taj način nekoga tko misli drugačije. Zazancija je jedna stvar, ali ovo je totalno druga. I nije mi jasna ta stalna "opsjednutost" Chelsea Croatiom, čiji sam i sam član. Kao što vidite i tamo kao i ovdje ima gomila različitih ljudi s različitim mišljenjima, ali nisam baš primjetio da se tamo javno pljuje po ChelseaBalkanu kao što je ovdje slučaj da se malo malo pljuje po Chelsea Croatii. Jednostavno, kome se ti ljudi ne sviđaju neka uopće ne odlazi na njihovu stranicu i mir. Ja ako nekog ne volim sigurno ni ne trčim svakih 5 minuta da vidim kakvu je sliku postao ili što je objavio na svojoj stranici...

Ima i ovdje i tamo ljudi koji nisu "zlatni" i čija mi se mišljenja i postovi ne sviđaju pa nikad nikom nisam rekao da je kreten ili govno, zar ne?

S navedenim čovjekom sam u dobrim odnosima, kao i s velikim brojem drugih ljudi i tu i tamo i molim te da ga ne vrijeđaš na ovaj način.

Izvini druže Gandalfe, nema osobe koju više poštujem na forumu od tebe (imaju samo jednaki) ali nigdje nisam spomenuo hrvatsko udruženje. Rekao sam da mi se čini da je File napisao jer vuče na njegove postove na forumu, sjećam se kad je dijelio isto ovako lekcije o navijanju prilikom spominjanja Eto'a. Ustvari ja sam pročitao ovo što je ivanovic2 postavio, tek sam poslije vidio na fb da to ustvari i jeste njegovo djelo. A vidio sam tako što u prijateljima na fb imam forumaša Spahu koji je nešto komentarisao na taj članak, gdje je meni onda izbacilo u news feed. Od odvajanja nisam nijednom spomenuo te osobe, ne interesuju me niti pratim njihov rad uopće, osim ovako kada neko od mojih prijatelja komentariše/lajka pa mi izbaci.

Führer mi je jednom poslao tekst gdje mučki podbadaju nas i naš rad na portalu/fb stranici, a ti meni reci jel bolje javno i otvoreno reći da je neko kreten ili hinjski u tekstu podmetati neke priče tipa 'za razliku od nekih' ili 'a ne kao neki što rade' i slično. I opet ti kažem, nisam uopće nigdje spomenuo udruženje, niti aktivnosti udruženja, samo sam rekao da je osoba koja je napisala onakvu žalopojku Torresu kreten, što se možeš složiti ili ne moraš. Ali nije to samo radi teksta o Torresu, da je samo to ja bih rekao 'ne valja tekst', 'pogrešno napisano', nego znajući prethodne postupke te iste osobe, prethodne upise i jebavanja majke dolazim do zaključka da je tenkre. Može ti se sviđati ili ne, ali ja se neću izviniti za ono što mislim.

Što se tiče samog igrača, nek mu je sretno u Milanu. Postoji čak dobra mogućnost da uspije zabiti dobar broj golova u raspadajućoj talijanskoj ligi tako da mu ja tamo želim sve najbolje. Međutim, činjenica je da je on bio kancer ovog kluba i ma koliko svi mi navijali ne bi li on proradio, trebalo je davno podvući crtu i prihvatiti da smo ga popušili žestoko s njegovim angažmanom. Ipak, nikad nije kasno za dobru odluku a ovo je svakako prava odluka vezano za Chelseajevu budućnost.

• Autor

prvi intervju jos ne u dresu Milana

https://www.youtube.com/watch?v=VQNWbf_2Ndk

inace, bez zajebancije sada

nadam se da ce se oporaviti u Italiji i zaigrati kako najbolje zna, valjda ce mu dobro doci promjena mjesta, klime, kluba, okruzenja, ekipe i sl
da pomogne Milanu da se vrate na vrh tabele

Sretno Torres

We will miss you
Te echaremos de menos

Ci mancherai

torres_2229527b.jpg

njegov prvi intervju
https://www.youtube.com/watch?v=bHlm_Vk5aBQ

njegov posljednji intervju za Chelsea
https://www.youtube.com/watch?v=eccelbdisGE&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww

I NE ZABORAVI, CHELSEA NIKAD NECE BITI ISTI BEZ TEBE!

Najljepši događaj dana:

AC MILAN OFFICIAL STATEMENT

AC Milan would like to communicate the signing of Fernando Torres from Chelsea FC on a two-year loan. The player has signed a contract until the 30th of June 2016.

Pozivam sve simpatizere Milana  širom Balkana da mu slobodno jebu mamu ovde. :D

Da se prisetimo slavnih dana.

inace, bez zajebancije sada

nadam se da ce se oporaviti u Italiji i zaigrati kako najbolje zna, valjda ce mu dobro doci promjena mjesta, klime, kluba, okruzenja, ekipe i sl
da pomogne Milanu da se vrate na vrh tabele

Sretno Torres

We will miss you
Te echaremos de menos

Ci mancherai

jesi normalan?

Džejmi Karager otkriva do sada dobro čuvanu tajnu svlačionice Liverpula da taj Toresov pad i nije bio tako neočekivan.

"Tores koji je otišao u Čelsi 2011. nije isti igrač koji je stigao kod nas iz Atletika. Videli smo na Enfildu kako pada u poslednjih 18 meseci njegovog boravka kod nas." - tvrdi Karager.

"Imao je problema sa povredama kolena i prepona, a kod eksplozivnih igrača poput njega to je veliki problem, teško je da se vratiš. Ljudi su se čudili što ne može u Čelsiju da igra kao kod nas, ali mi nismo bili iznenađeni. Ako ništa drugo bili smo zadovoljni sa 50 miliona funti koje smo dobili za njega, iako većinu nismo najbolje investirali." - kaže Karager.

Onaj od gore vas kaznio. 

I NE ZABORAVI, CHELSEA NIKAD NECE BITI ISTI BEZ TEBE!

Naravno, bice puno bolji :D

Ma nece se Tores nikad vratiti u pravu formu u kakvoj je bio u Atletiku i Liverpoolu. Mozda ce biti malo bolji u Milanu ove dvije godine i onda ce preci u Spaniju, neki manji klub gdje ce biti solidan napadac za malesni klub.

Džejmi Karager otkriva do sada dobro čuvanu tajnu svlačionice Liverpula da taj Toresov pad i nije bio tako neočekivan.

"Tores koji je otišao u Čelsi 2011. nije isti igrač koji je stigao kod nas iz Atletika. Videli smo na Enfildu kako pada u poslednjih 18 meseci njegovog boravka kod nas." - tvrdi Karager.

"Imao je problema sa povredama kolena i prepona, a kod eksplozivnih igrača poput njega to je veliki problem, teško je da se vratiš. Ljudi su se čudili što ne može u Čelsiju da igra kao kod nas, ali mi nismo bili iznenađeni. Ako ništa drugo bili smo zadovoljni sa 50 miliona funti koje smo dobili za njega, iako većinu nismo najbolje investirali." - kaže Karager.

Znamo već. Ali utuvi to u glavu ljudima koji su i dalje u fazonu ČELSI UNIŠTAVA NAPADAČE I FUDBAL IGRAJU NAJGORI ANTIFUDBAL NARAVNO DA TORES NE MOŽE DA DAJE GOLOVE KAD IGRA ZADNJEG VEZNOG UPROPASTILI SU GA JOŠ OVAJ MURINJO I AUTOBUS PRORADIĆE ON U MILANU DAĆE BAREM 30 GOLOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

TORRESA JE UNISTIO JEDAN COVJEK, NJEGOVO IME JE RAFA BENITEZ

eVo napisao je oprostajno pismo

10341653_344697129021321_589383095048455

Budimo realni, da mu diablo u Sloveniji nije poručio 'Fuck off Torres', mi se njega ne bi riješili još dugo.

Chelseajevi navijači su većinom pičke i niko mu nije smio javno reći da se goni u kurac. Dakle, diablu se zahvalite na svemu i red je da ga počastite kakvom kurvom (pošaljite mu crva) :D

eVo napisao je oprostajno pismo

10341653_344697129021321_589383095048455

Sto nisi napisao celo pismo, ono na kraju PS. si zaboravio. 

Ide ovako. 

PS. Thank's Relo for trolling me on your page. Hope we will see sometimes. 

Ja ne vjerujem da je on napisao ovo pismo. Prije da je to neki Torresoljubac napisao. Ili Torresoljupka poput reLine trebe Nine Traživuk. Ili je ovo možda napisao čak neki manijak koji ga mrzi iz dna duše (Torresomrzac) da trolla Torresoljupce. Svašta je moguće. On nije u stanju ovo napisati, jer čovjek fula slova kada udara po tipkovnici, a ja koliko vidim u ovom pismu nema nijedne greške.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.