29. oktobar 2013.12 god. comment_149119 Krenuo u neku prolavu i predomislio se . PS:Nesto kao BOLT :D Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149123 Al jbt dolazim u ponedeljak na neki turnir i to onako ponosno u dresu Chelsea i pricao sam sa otprilike 10 ljudi o utakmici Chelsea-City i njihova prva recenica je bila "jbt šta Torres promaši". Znači niko nije ni spomenuo njegov gol,asistenciju ili neke njegove dobre poteze jednostavno ljudi što se Torresa tice pamte samo njegove promašaje a dobre poteze onako zaborave u putu. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149142 1 zanimljiva statistika Torres je dosad ove sezone imao samo 2 udarca u okvir gola u pl. Protiv city-a je imao 3. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149166 Al jbt dolazim u ponedeljak na neki turnir i to onako ponosno u dresu Chelsea i pricao sam sa otprilike 10 ljudi o utakmici Chelsea-City i njihova prva recenica je bila "jbt šta Torres promaši". Znači niko nije ni spomenuo njegov gol,asistenciju ili neke njegove dobre poteze jednostavno ljudi što se Torresa tice pamte samo njegove promašaje a dobre poteze onako zaborave u putu. U mene baš obrnuto u raji svi pričaju kako je Torres počeo igrati kao nekad. Nitko nije ni spomenuo promašaj. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149172 U mene baš obrnuto u raji svi pričaju kako je Torres počeo igrati kao nekad. Nitko nije ni spomenuo promašaj. Kod mene su zapravo svi pogledali promašaj a niko asistenciju i gol. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. Autor comment_149183 kod mene niko nije ni spomenuo torresa Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149294 [media] http://www.youtube.com/watch?v=DloU1OtMSFY [/media] Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149347 Nisam jedan od onih sto podrzavaju torresa bas zbog toga sto je toliko toga promasio i igrao prelose od kada je dosao u chelsea.zadnjih par utakmica igra odlicno ali bi volio da tako nastavi.vec par puta je ovako bilo da odigra 2 utakmice dobro i odma svi govore torres se vratio a on opet nastavi lose po starom.zato necu trcati pred rudo i govoriti torres se vratio.To ce se moci reci tek nakon nekog vremena .Vidi se velika razlika jer sada trci po cjelom terenu,trudi se,stvara pritisak na golmana,prati igru i otkriva se.prije je imao utakmica kada samo 3-4 puta primi loptu.Ovakav torres nam treba i nadam se da ce nastaviti ovako :) Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149593 Danas ce opet ubijat 100 posto vrime je da uzmemo to prvo misto i ostanemo tu do svjetskog.... Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149601 Jaooo, ima li na ovaj fazon san antonio spurs jakna? moze li neko pronaci? Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149619 sluša bane bojanić-pola vino,pola voda proverena informacija ;) Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149638 Nažalost, mislim da ćemo ga ovakvog daleko češće gledati. Još uvijek smatram da ga se treba riješiti kad god dođe prva prilika. A do tada neka odigra što više utakmica kao protiv Cityja, iako je jasno da broj istih neće biti velik. Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149645 Je serete to je nemoguce... Kad su izasli on i mata nismo spojili 2 dodavanja nego pred kraj na silu... Bija je los kabi svi oko njega sta mudrujete uvik.. Jedino bi kapetana istaka ostali nula Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149661 Citava ekipa slaba bila. Tako da ne mogu njemu zamjeriti nista. Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149677 Istina, čitava ekipa slaba bila, a on najslabiji od svih. Vidio se nije. Ja ga tek prvi put primjetio u 36-toj minuti kada je primio loptu. Nije se kretao, nije se trudio, nije se otvarao. Totalno suprotno od one utakmice kao protiv Cityja. Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149707 Gledao sam Arsenal vs Liverpool.Napadac Arsenala u citavih 90 minuta nije imao potez da ga moze covjek pohvaliti i opet pobjedise i opet ce igrati naredni vikend. Mi smo navikli da u Torresa trazimo krivca i kada cijela ekipa odigra ko ku*ac. Kako da se vidi u onakvoj igri, neka mi neko objasni? Nije odigrao dobro ali nije bio najgori... Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149713 Gledao sam Arsenal vs Liverpool. Napadac Arsenala u citavih 90 minuta nije imao potez da ga moze covjek pohvaliti i opet pobjedise i opet ce igrati naredni vikend. Mi smo navikli da u Torresa trazimo krivca i kada cijela ekipa odigra ko ku*ac. Kako da se vidi u onakvoj igri, neka mi neko objasni? Nije odigrao dobro ali nije bio najgori... Nije ga jedan portal proglasio flopom utakmice, već 99% njih. Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149723 Torres nije imao nikakav učinak. To je gore nego imati 10 promašaja jer tad bar znaš da je dobio loptu. Danas odsječen, jalov i beskoristan, isto ko i Mata. Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149737 Nije bia ni medju 5 najgorih po meni a ti portali sta pisu to je nebitno jer seru u 99 posto slucajeva ka i kad modrica dizu u nebo sa predasistencijama.. Gori su bili cole,lamp,oscar,luiz i ramires po meni ali cinjenica je da je cila ekipa podbacila Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.