Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

E kad je fulao na svoj način onu priliku već sam mislio da će biti isti kao lani, jednu tekmu dobar pa 10 užasan, ali me ugodno iznenadio. Odličnu partiju je odigrao, upisao si asistenciju i gol, i to pobjedonosni.

Samo neka ovako nastavi

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

“Tores je sve dobro uradio posle te promašene prilike. To je nešto neverovatno, igrači obično potonu posle toga, a mi smo imali prilike da vidimo Fernanda u njegovom najboljem izdanju” zaključio je portugalski stručnjak. 

to je nemoguce kako nema sriće u pojedinim trenucima.. koliko je samo vrhunskih suteva zavrsilo po stativama i spojnicama to je nemoguće ali izaziva sriću otvorit će mu se još više sigurno... uvik sam govorija da je forma prolazna a kvaliteta i znanje koje on posjeduje trajno....

Torres je dobar ove sezone koliko-toliko. Protiv Tottenhama letio, schalke razvalio, protiv citya najbolji igrac. Isto tako protiv Bayerna je bio dobar.

Nećemo trčati pred rudo, može opet sve poći k vragu, ali nešto je drugačije, atmosfera je zdravija, sad i kad fula nekako nije toliki bauk. Fernando zapravo nije ni trebao mesiju koji će ga spasiti, on je samo trebao da ga se pusti na miru i da slobodno radi svoj posao, u kojemu je jedan od najboljih. Kad si stalno centar pozornosti, kad se treneri pale i gase zbog tebe, kad navijači proklinju klub jer tebe netko stavlja da igraš kad ne trebaš, kad se puno toga lomi na tvojim leđima... Sad se priča o Mourinhu, priča se o Mati, priča se o drugim stvarima i Torrke može puno mirnije funkcionirati.

Živi dokaz koliko se njemu ne da mira je broj ovih stranica na forumu ispisanih o njemu, nasuprot ostalih igrača.

Pored asistencije, precke i gola i nije nesto odigrao, neki bi rekli... :P

Nisam gledao utakmicu nego samo neki duzi hajlajt od 18 minuta.

Sutra cu aBd da pogledam cijelu utakmicu.

Na hajlajtu se moglo dosta toga vidjeti, izmedju ostaloga rastrcanost i borbenost Torresa ali i dobra igra odbrane i veznog reda.

Uglavnom zvijezda hajlajta je bio Torres. Dobar solo prodor prije asistencije, dobro se oslobadjao protivnika, steta sto ono nije uslo kada je lopta pogodila precku, i mislim da je zbog borbe i zalaganja zasluzio taj gol u zadnjim minutama.

Samo, nekada se nece ukazati prilika da zabije nakon sto onako profula bez obzira koliko se poslije zalagao na terenu. Ono se mora iskoristiti, sada je imao srece sto je gresku ispravio i donio vrlo vazna tri boda. Da je drugacije, postao bi glavni krivac sto nismo pobjedili i vrlo tesko bi dobio sansu u narednim utakmicama.

Bravo Torres, definitivno najbolji, odigrao savršeno, odličan je u skoku, prodori super, udarci odlični, zasluženo zabio gol, to je ono što mu je trebalo, na kraju, hvala Mou

A jest mi žao one prečke :D bila bi prelepa golčina

Chelsea_ManCity-Torres%20Chance2.gif

još je fino prošao od centra,to se ne vidi na gifu

Na ovakav nacin je dao nama dva gola dok je igrao u Lpool-u,kad su nas uzeli 2:0. Mozda se neko sjeca :). Svaka cast inace,to nam treba,golovi odluke!

Ipak je samo jedan dao na ovakav nacin. Steta sto ova u udje u go.

http://www.youtube.com/watch?v=p_FX1FlfBA0

http://www.youtube.com/watch?v=prS_Dk2sLI4

Jbt pa pogledajte, imali smo na tekmi napadaca opasnog po gol. Cak moze i driblat igrace. Nadam se da ce nastaviti s ovakvim igrama.

Samo mi nije jasno što toliko fura duge rukave.

Treba imat muda za kratke :D
 1379246_672054796147685_1725308663_n.jpg

Ovaj feroze što pravi klipove je pravi talenat

http://www.youtube.com/watch?v=JENHW0RcjBE&feature=player_embedded#t=0

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.