16. decembar 2012.13 god. comment_94901 [quote name='Spaha' timestamp='1355661742' post='94820'] dakle on je veci krivac od one katastrofalne greske odbrane [/quote] ma bato o čemu pričaš, masa ljudi ovdje ne sere po njemu isključivo zbog ove tekme, to je gnjev koji se skuplja od kada je došao, u mom slučaju čim je potpisao jer ga nisam kako kažete gotivio jer sam smatrao da je ko od kolaž papira, mekan i ozljeđivao se često, al eto tada sam ga prihvatio jer ipak je chelseajev igrač..i dugo sam kipio iznutra da ne tresem ovdje psovke i gluposti.. naravno da je dns bilo još krivaca, a kada bi tražili direktnog, to bi otišlo u jaaako dugu raspravu a stigli bi do romanitosa.. a sad fino ćuti i pusti ljude da se istresu na kojoj god temi žele jer imaju jebeno pravo da to naprave...vozdra Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94910 Da sam ja na njegovu mjestu, jebite me u šupak kad si ne bih ciglom polomio obe noge da me trener kojim slučajem ne bi natjerao da izađem na teren. Samo sam to htio reć, sve je ostalo jasno. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94915 Za Torresovce (samo Bekam zamijenite sa Torres) http://www.youtube.com/watch?v=qrq713yOWwo Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94921 Ovaj čija je je tema, je jednostavno mrtav leš Pojma on nema... Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94924 [quote name='Semir' timestamp='1355661960' post='94832'] Pa jbte ovo bi Drogba kurcem zabio kako Kalouda kaze, [/quote] Imao je i Drogba sansu zivota protiv Barselone za finale u Rimu pa je promasio,identicna sansa ovoj. Desavaju se svima veliki promasaju ali covek je stvarno preterao. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94931 [img]http://mojtv.hr//images/9ac385d7-d251-43aa-b933-953a9a0abb1d.jpg[/img] [b]Kako je Torres ukrao finale?[/b] Grinch i Torres imaju toliko slicnosti da bi i Torres mogao da glumi slicne uloge... Grinch je ukrao Bozic dok je Torres ukrao finale i jos mnogo toga... Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94933 Nakon što mu je dosadilo vrijeđanje zbog promašaja, Fernando Torres je pokušao izvršiti samoubistvo metkom u čelo, ali je promašio! HAHAHAHA Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94935 Ova panjina da zabje gol mršššš cigane [img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/67749_444746142259665_116558610_n.jpg[/img] Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94943 [quote name='Tinmar' timestamp='1355662074' post='94836'] Prvo - ovo je kurac. Drugo - AKO JE SASTAVIO [b]DVIJE [/b](a ne 3) DOBRE UTAKMICE, NE ZNAČI DA SE VRATIO U NAJBOLJU FORMU. Eto ti jebeni komentar! I tebi i svim Torresovcima. Torresovci su šljam, najniži razred Chelseajevih "navijača", nema tu ljubavi prema klubu, sve je to bolest a ne ljubav. Ne možeš voljeti Torresa i Chelsea odjednom, ili jedno ili drugo. Tko voli (ovog i ovakvog) Torresa ne voli Chelsea, i obrnuto. I neka se pljuje samo po Torresu, i treba. Šta ćemo jebat sad ostale igrače koji inače dobro igraju, ja ću radije jebat ovoga koji nikad dobro ne igra i sad da se iskupi za to on zajebe. [/quote] Ajde kraljino, u "kvartu" smo, dođi mi osobno reci da sam šljam, bolestan, koliko me mrziš itd., a ponuda vrijedi i za ostale zainteresirane istomišljenike. EDIT: Bravo Nando, šteta poništenog gola. <.< A i da ne bude da pokušavam provocirati, mislim da je problem ove momčadi daleko daleko od jednog igrača. I užasno me živcira ovo preseravanje, drkanje na internetu, malo Torres, malo Benitez, malo Abramovič, pa odigra netko drugi lošu tekmu, pa malo on... Da se mene pita, veća mi je banana Hazard, došao, odigrao par utakmica dobro, i onda prosjek, i gore od prosjeka. Što od Oscara očekujemo, novog Ronaldinha, prva sezona, praktički još može za juniore nastupati u Engleskoj. Svi smo krenuli u sezonu s krivim očekivanjima, unatoč bombastičnim imenima trebamo shvatiti da jako rijetko takve nagle promjene ključnih igrača prolaze glatko, a još rjeđe unutar samo jedne sezone... Tako ako mi uspijemo sljedeću se vratiti na kako smo kotirali prošle sezone i ranije, to će biti odlično. Sad mi slobodno jebite majku! :* Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94949 [quote name='File' timestamp='1355668097' post='94943'] Ajde kraljino, u "kvartu" smo, dođi mi osobno reci da sam šljam, bolestan, koliko me mrziš itd., a ponuda vrijedi i za ostale zainteresirane. EDIT: Bravo Nando, šteta poništenog gola. <.< [/quote] Napisao si "Bravo Nando" nakon ovakve tekme, nemamo mi o čemu pričati. Imam ja i pametnijeg posla, raditi nešto korisno za Chelsea i ovu našu zajednicu ovdje, za razliku od nečijih izdrkavanja na Torresa Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94957 [quote name='Tinmar' timestamp='1355668686' post='94949'] Napisao si "Bravo Nando" nakon ovakve tekme, nemamo mi o čemu pričati. Imam ja i pametnijeg posla, raditi nešto korisno za Chelsea i ovu našu zajednicu ovdje, za razliku od nečijih izdrkavanja na Torresa [/quote] Dok sam ja davno prije tebe radio nešto korisno za Chelsea u Hrvatskoj, tebe nije bilo na mapi, kao ni ove "zajednice", zato mi ne izigravaj neku frajerčinu ovdje. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94958 nema on pojma,onu sansu bi realizovao slijep covjek,nekoliko utakmica je bio dobar,ali to je sve sminka on nije napadac kakav nama treba. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94959 [quote name='File' timestamp='1355668097' post='94943'] Ajde kraljino, u "kvartu" smo, dođi mi osobno reci da sam šljam, bolestan, koliko me mrziš itd., a ponuda vrijedi i za ostale zainteresirane istomišljenike. EDIT: Bravo Nando, šteta poništenog gola. <.< A i da ne bude da pokušavam provocirati, mislim da je problem ove momčadi daleko daleko od jednog igrača. I užasno me živcira ovo preseravanje, drkanje na internetu, malo Torres, malo Benitez, malo Abramovič, pa odigra netko drugi lošu tekmu, pa malo on... [b]Da se mene pita, veća mi je banana Hazard, došao, odigrao par utakmica dobro, i onda prosjek, i gore od prosjeka.[/b] Što od Oscara očekujemo, novog Ronaldinha, prva sezona, praktički još može za juniore nastupati u Engleskoj. Svi smo krenuli u sezonu s krivim očekivanjima, unatoč bombastičnim imenima trebamo shvatiti da jako rijetko takve nagle promjene ključnih igrača prolaze glatko, a još rjeđe unutar samo jedne sezone... Tako ako mi uspijemo sljedeću se vratiti na kako smo kotirali prošle sezone i ranije, to će biti odlično. Sad mi slobodno jebite majku, seljaci! :* [/quote] Hazardu je prva sezona, kao i Oscaru, zato od njih ništa i ne očekujem. Torresu je treća! Sam sebe pobijaš ovime! I što si ti korisno za Chelsea radio, što? Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94961 Lakse malo,momci. Zasto odmah teske reci?Meni je Tores omiljeni igrac,ali je Chelsea ispred svega.Naravno da on nije jedini krivac,ali je jedan od krivaca i za ovu utakmicu i za celu sezonu. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94965 [quote name='Ercov' timestamp='1355669835' post='94961'] Lakse malo,momci. Zasto odmah teske reci?Meni je Tores omiljeni igrac,ali je Chelsea ispred svega.Naravno da on nije jedini krivac,ali je jedan od krivaca i za ovu utakmicu i za celu sezonu. [/quote] U pravu si, ja ode s ove teme, za svoje dobro, ali sve što sam rekao i dalje stoji. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94966 [quote name='Tinmar' timestamp='1355669617' post='94959'] Hazardu je prva sezona, kao i Oscaru, zato od njih ništa i ne očekujem. Torresu je treća! Sam sebe pobijaš ovime! I što si ti korisno za Chelsea radio, što? [/quote] Poanta je da nema smisla pljuvati po jednom igraču, jer nije situacija u kojoj su svi ostali bajni, a on jedini ne igra kako se očekuje. Čech pliva po šesnaestercu, Lampard jako slab, stalno neko sivilo u kojem se nađe 1-2-3 igrača koji odigraju iznad prosjeka pa to dižemo u nebesa. Realno, sranje smo u odnosu na onu sezonu kada nas je Barcelona prevarom spičila u polufinalu, cijela momčad treba puno bolje, kao i Torres, ali ja sam daleko od šljama zato jer ga podržavam. A radio sam isto što i ti sad, samo nije bilo servisa kao ChBalkan danas, bez kojeg i ti sad ne bi ništa mogao napraviti. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94967 [quote name='Tinmar' timestamp='1355670720' post='94965'] U pravu si, ja ode s ove teme, za svoje dobro, ali sve što sam rekao i dalje stoji. [/quote] Svako ima pravo na svoje misljenje.Ja mislim da ti nisi u pravu sa izjednacavanjem onih koji vole Toresa sa izdajnicima kluba,ali ti necu reci nista lose,niti ti mislim tako nesto.Cenim tvoje misljenje,ali ga ne delim.I to je to.Idemo dalje. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94970 Moramo podržati Torresa, jer kako će proraditi ako ga navijači ne podrže? :/ El Nino <3 !!! Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94974 Moje isprike, prenaglio sam. Kako i Wisey reče u kolumni, Torres je najmanje kriv što su ga takvog mutavog doveli i što ga i dalje drže tu. To i sam inače mislim, samo sam puknuo malo. http://chelseabalkan.com/index.php/item/3111-coolumna-trzaj-postojanja.html tu je sve bitno napisano. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94975 Mata odigra losu utakmicu ja mu oprostim.Zasto ? Zato sto je Mata zabio do sada 867857686678689 golova i 7897887878585 asistencija.Prosle sezone uz Didija nas najbolji igrac a Bogami i ove. Torres odigra losu utakmicu ja mu jebem sve po milom spisku.Zasto ? Zato sto je placen 50 miliona a zabio je bijednih 20-ak golova u 2 godine.Zato sto svaku jebenu utakmicu promasi 2-3 zicera. Torres jednostavno nije nista napravio za ovaj klub da bi ga se branilo. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94990 Jebo ga bog hinjavog! Što je danas fulio, ovaj promašaj će ga opet psihički jebati,kad je pičkica osjetljiva ko neka curica. Sad opet neće dati gola 16 utakmica Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95001 Taman smo svi pomislili da sve vraca u staru formu, kad ono svi ti golovi bili slucajnost. Ovo moramo sto pre da prodajemo dok jos vredi i da dovedemo nekog kvalitetnog spica koji je u dobroj formi : Falcao, Benzema ili Higuain, Suarez, Gomez, i da ne nabrajam jos.. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95011 Torres je kod svakog navijača imao neki kredit zbog kojega ga se nije blatilo nakon svake loše utakmice i podržavalo ga se, samo je bilo pitanje koliki je taj kredit. Budimo realni on ničim nije zaslužio da ga se podržava, nije zaslužio taj kredit koji od početka dobiva i normalno je da ga se blati nakon loših partija. Kod mene je isto imao dosta kredita i vjerova sam u njega ali sad mislim da nikad neće bit dobar ko prije,, nikad. To je isto ko da bi vi hvalili na sva zvona auto koje vas preveze do Zagreba a pri tome ima 2-3 kvara, i tako non-stop, a pri tome jedina osnova za hvaljenje bude to što je vaš auto. Bitch please. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1355671211' post='94970'] Moramo podržati Torresa, jer kako će proraditi ako ga navijači ne podrže? :/ El Nino <3 !!! [/quote] pa evo Cae podrzavaju ga vec 2 godine pa nista sta bi trebali vise#TORRESOUT Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95016 [quote name='EdvinTB' timestamp='1355673232' post='94990'] Jebo ga bog hinjavog! Što je danas fulio, ovaj promašaj će ga opet psihički jebati,kad je pičkica osjetljiva ko neka curica. [b]Sad opet neće dati gola 16 utakmica[/b] [/quote] Nedo Bog da ostane toliko u Chelseaju. S prvim Januarom se treba halalit s njim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.