Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne razumijem zasto maltretiraju ljude?
Pa nisu trazili nista nerealno. Trazili su tek 45 miliona + 1 funtu... :D
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Čitam kako bi nam ga Atletico bio spreman zaračunati u eventualnom transferu Rade Falcaoa u Chelsea.

Ja iz nekih ludih principa ne želim prestat brojat do onih 20 zacrtanih golova ( stali smo na 6/20 čini mi se ), al iskreno, digao sam ruke i ne vjerujem da će se to dogoditi.
Bilo bi odlično ali je previše toliko novca plus Torresa dat za Falcaa. Ako Falcao dođe to znači Dannyev odlazak iz kluba, još ako Torres ode u Atletico u zamjenu za Falcaa onda smo malo kratki u napadu. i šta Falcao se ne uklopi? Šta Falcau neko slomi nogu u 2. mjesecu. Ko će onda uskočit na misto špice? Hoće li Lukaku bit vraćen s posudbe i igrat a donedavno ga je ovde 70 posto foruma nazivalo drvetom nakon turneje u SAD-u? Ne znam baš. :D
Meni će najviše biti žao zato što nije uspeo kod nas. A što se tiče 45 milki + Toki = Falkao prihvatio bih odmah.
Ova opcija da dobivamo Falcaa samo ako im damo Torresa + novce mi se jako sviđa, zapravo idealna je... to je k'o da mi neko kaže da cu dobit milju kuna ali samo ako spavam s Adrianom Limom :P
@cfc1905

Samo da te ispravim, Lukaku je proglašen traktorom bez akumulatora... :P

Što se tiče Torresa, prodat ga, nema druge... Nama treba napadač, pa bio to Sturridge, Lukaku ili Falcao. Jbt pa mi smo jedina ekipa u kojoj glavni napadač, najskuplji igrač ne želi da šuta loptu na gol. Pa kako onda da zabija, a na klupi igrač koji je željan golova, šuteva igre...

Niđi veze...
[quote name='how yes no' timestamp='1352070430' post='87104']
@cfc1905

Samo da te ispravim, Lukaku je proglašen traktorom bez akumulatora... :P

Što se tiče Torresa, prodat ga, nema druge... Nama treba napadač, pa bio to Sturridge, Lukaku ili Falcao. Jbt pa mi smo jedina ekipa u kojoj glavni napadač, najskuplji igrač ne želi da šuta loptu na gol. Pa kako onda da zabija, a na klupi igrač koji je željan golova, šuteva igre...

Niđi veze...
[/quote]

Ako Torres do zime ne počne redovno trest mreže treba ga prodat. Ja stojim iza njega i podržavam ga i nadam se da će uspit u tome i da će ostat u klubu.
A što se tiče Lukakua nasmija si me sad kad si me podsjetio na te usporedbe. :D
Torkea se čeka već 2 godine, meni je već dosta, on definitivno nije loš napadač al nije se uklopio u igru Chelsija i mislim kao i većina forumaša da nakon 2 godine bi bio red da dođe kraj suradnji i da se pruži prilika mlađima sa više želje i htjenja, da se mene pita ja bi ga otpisao već sad i priliku dao Dannyu, nek se i on dokazuje do prijelaznog roka, pa da vidimo očemo radit cjeli napadački remont ili samo jednog se rješit.

Za ovu opciju Torke+keš za Falcaa ja govorim već duže vrijeme i sviđa mi se, samo je realno ti ipak prviše keša jedno 25-30 je ipak realnia cijena, makar možda i manje...
Samo je pitanje kako bi mu Atletico dao 200 hiljada sedmicno za platu, ipak i pored sve ljubavi prema Atleticu sumnjam da bi pristao na manju platu.
[quote name='LoRD_0001' timestamp='1352072200' post='87111']
Samo je pitanje kako bi mu Atletico dao 200 hiljada sedmicno za platu, ipak i pored sve ljubavi prema Atleticu sumnjam da bi pristao na manju platu.
[/quote]
Normalno da ne, nisu tako glupi nit imaju tolko love, ako ponude i 100 nek bude sretan
E moj RDM! Sve "pogreške" koje si radio na pocetku sezone u vezi sastava si više manje ispravio, ali na jednu veliku grešku konstanto žmiriš!
Nema sanse da se vrati u Atletiko.Ako nas napusti,a to nece biti pre juna,moguce destinacije su Anzi,Zenit,PSG i Juve.Nije lud da se odrekne tolike plate zarad vracanja u maticni klub.
Meni je Tores najomiljeniji igrac,jos iz vremena dok je igrao u Spaniji.Zamislite moje srece kada je presao kod nas.Nije on toliko los,ali morao bi mnogo vise.Kao da ne moze da se uklopi u sistem igre.Ipak,da se ja pitam doveo bih jos jednog napadaca u januaru (Levandovski,Falkao,Ljorente) i na leto Toresa prodao.
Ono sto je sigurno je to da mu Atletico nece i ne moze ponuditi platu kao kod nas jer su u finansijskim problemima . Dalje ako Torres bude isao (a kako se sezona odvija u to sam sve vise siguran) volio bi da to bude Atletico Madrid , a na drugu stranu da krene Falcao uz nadoplatu . Sada posto je Atletico u finansijskim problemima pitanje je bi li oni prihvatili tu ponudu ili zele "suhi" novac .
Torres mi je postao veoma drag igrac , kada god dadne go ( a ne radi to cesto ) veselim se kao malo dijete , ali ne moze vise ovako . Ne igra on lose , to govorim po 100 put , ali jednostavno mora poceti zabijati golove . Iza sebe ima vezni red koji je u TOP3 na svijetu i on ne moze da zabija . Ostaju mu jos 2 mjeseca da pokaze da moze da odgovori na trazene zadatke , a onda kud koji mili moji .
[quote name='Kalouda' timestamp='1352112682' post='87133']
50 miliona ljudi moji, 2 godine... ni 20 golova nije dao.
[/quote]

Davno je on te pare vratio putem dresova i ostalog. Igrom još ne nažalost.
[quote name='Ercov' timestamp='1352104280' post='87125']
Nema sanse da se vrati u Atletiko.Ako nas napusti,a to nece biti pre juna,moguce destinacije su Anzi,Zenit,PSG i Juve.Nije lud da se odrekne tolike plate zarad vracanja u maticni klub.
Meni je Tores najomiljeniji igrac,jos iz vremena dok je igrao u Spaniji.Zamislite moje srece kada je presao kod nas.Nije on toliko los,ali morao bi mnogo vise.Kao da ne moze da se uklopi u sistem igre.Ipak,da se ja pitam doveo bih [b]jos jednog napadaca u januaru (Levandovski,Falkao,Ljorente) i na leto Toresa prodao.[/b]
[/quote]

To ti je racunaj za transfer ajde recimo Falka-a 60 miliona eura, plus plata nedeljna koja nije ispod 100 hiljada funti + dodaj Torresovu platu na to, koja je 170 hiljada (ako se ne varam, ne znam tacno). Sto znaci,[b] NE ISPLATI SE[/b]. Najbolje je rijesiti ga se u januaru, jer ako ostane ovdje, dolaze nam nokaut faze Lige Sampiona, Liga Kupa, FA Kupa, zavrsnica Premier lige. Pa mi ljudi mozemo sada prolaziti na golove veznjaka, ali kada oni prestanu napadaci moraju proraditi. Osvojili smo Ligu Sampiona iskljucivo cvrstom odbranom i realizacijom sansi koje smo stvarali. Mi moramo imati napadaca, jer ga svaki veci premierligaski klub ima, mi NE!
[quote name='Essien Bison' timestamp='1352131077' post='87170']
To ti je racunaj za transfer ajde recimo Falka-a 60 miliona eura, plus plata nedeljna koja nije ispod 100 hiljada funti + dodaj Torresovu platu na to, koja je 170 hiljada (ako se ne varam, ne znam tacno). Sto znaci,[b] NE ISPLATI SE[/b]. Najbolje je rijesiti ga se u januaru, jer ako ostane ovdje, dolaze nam nokaut faze Lige Sampiona, Liga Kupa, FA Kupa, zavrsnica Premier lige. Pa mi ljudi mozemo sada prolaziti na golove veznjaka, ali kada oni prestanu napadaci moraju proraditi. Osvojili smo Ligu Sampiona iskljucivo cvrstom odbranom i realizacijom sansi koje smo stvarali. Mi moramo imati napadaca, jer ga svaki veci premierligaski klub ima, mi NE!
[/quote]
To je samo moje misljenje kako ce biti u januarskom prelaznom roku,ne mora da znaci da ce biti tako.A sto se tice para Tores nam se davno isplatio.Mozda nam se Falkao ne isplati?
Ljudi, onih 50 miliona koji su baceni na Torresa vec su odavno isplaceni. Nista se ne brinite. Nazalost, nisu isplaceni njegovim partijama ali ne brinite se s te strane.
Torres mora biti prodan vec u Januaru, ovo sta on izvodi na terenu je neprofesionalno i glupavo, da si glavni spic, a da nemas muda da sutnes loptu ka gol, to ti je banalna rabota za napadaca, jebes ga.
Falcao, Lukaku, ili Lewandowski su moji izbori :)
[quote name='Spaha' timestamp='1352136007' post='87182']
eh sad, pitanje ima li zainteresovanih za Torresa, nedavno ga je htio West Ham na posudbu :D
[/quote]
Veruj mi da bi ga Juve doveo odmah u svoje redove
[quote name='CFC1905' timestamp='1352123906' post='87163']
[/quote]

Znam da je isplatio putem dresova i tog, nego za to me zaboli kurac. Igrač koji je plaćen 50+ miliona treba bukvalno letiti po terenu, a ja sam rekao da je plaćen 50mil a nije dao ni 20 komada u dve godine..
[quote name='CFC1905' timestamp='1352123906' post='87163']
[/quote]
Samo zazmisli koliko je novca utrošeno za plate Španske "Plavuše" koja se samo vuče po terenu a zaradjuje milione.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.