Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1351032118' post='84894']
hahhaa... kako su mi jadni ovi "fanovi" Chelsea to su strahote!!! Kada god Chelsea izgubi svi opale paljbu po Torresu! ehh, debila...
[/quote]

Prijatelju, nije nitko rekao da je Torres kriv zbog poraza. Nogomet je igra 11 igrača na travnjaku s jedne i s druge strane. Ako je Chelsea izgubio timski 2-1, a je, onda znači da svi dijele krivice. Mi samo govorimo da je Torres sinoć bio jedna od najlošijih karika. On je zapravo konstantno loš, nekada bljesne kao onim golom protiv Newcastlea, ali to je jadno i mršavo za igrača koji bi kao trebao da u špicu napada nasljedi velikog Drogbu i to je jadno i mršavo za igrača koji je plaćen skoro 60 milijuna eura.

Znači da je ona panjina Bendtner ono promašivala sinoć, nitko ne bi ni pisnuo. Ali to je ipak Torres, nekada davno ponajbolji napadač lige. On je "has been" i treba ga prodati da se smanje i klupski dugovi, jer visoka mu je plaća za ono što prikazuje na travnjaku. Ja nisam protiv visokih transfera, pa neka je i transfer 100 milijuna, ali ako igrač zaista vrijedi te igre. Takvi igrači su ti C. Ronaldo, Falcao, Messi, Drogba - nije važno koliko koštaju oni su sila. Torres to nije. Možda je bio, ali više ne. Njegov transfer je bio velika greška, ja sam toga odmah na početku bio svjestan i to sam napominjao više puta. Ali džaba. Mnogima je ovdje u glavi Torres iz Liverpoolskih dana. Nije to više isti igrač, niti će ikada biti!
[quote name='Spaha' timestamp='1351083246' post='84991']
niko nije rekao da Torres vrijedi 50 mil, kriv je Abramovic sto je toliko dao
[/quote]

Krivo je more na kraju. Ma ajde hoću da kažem da ga ne želim gledati više u CFC-u. Simple as that. Zahvaliti mu se za sve golove što je postigao za nas, za sve partije, pokloniti mu buket cvijeća, apladuirati mu i ljudski ga ispratiti iz kluba. Nije igrao za kikiriki u svakom slučaju. Ali nije za nas. Jednostavno nije.
Nije niko rekao? Udjes na transfermarket i informises se malo, njegova cijena je tada bila jaka, sada ne zelim ni da pogledam. Ma samo januar da dodje, zivo me zanima sta ce uprava uraditi. Prima mnogo novca, ako se ne varam najplaceniji igrac, njegov transfer je bio skup, a partije blijede. Nastavi li ovako, ne pise mu se dobro. Ne krivim ja njega za poraze, ali krivim za igru, jer igrali mi dobro ili lose (dobili ili izgubili) on 90% tih utakmica srlja, dribla samog sebe, promasuje zicere. Poneki bljesak i gol nije dovoljno za igraca od 50 miliona, on se trudi i vidi se da zeli ali ne ide.
nije Torres kriv, kriva je momčad
fora je u tome što je Torres bio najlošiji (ili među 2 najlošija!) i što je redovito tako

on se nama negdje svima smije, boli ga kita za klub, igra ko kurac a u prvoj postavi je

ne zaslužuje ni približnu plaću kakvu ima (kad bi plaća bila proporcionalna partijama na terenu, Torres bi igrao za 3 sendviča i šaku kikirikija, čisto za putne troškove), ne zaslužuje biti u prvih 11, ma niti ne zaslužuje nositi dres CFC-a!

ko kaže da je on dovoljno dobar za CFC ili je njegov fan (=subjektivan), ili je budala (oprostite na izrazu, ali to je tako i nikako drugačije)
Ide, ide na qrac Torres. Igra mu je zadovoljavajuća, ali ona neodlučnost kada dođe u šansu, je ne prihvatljiva.

Čak mu i ja mamicu x puta spomenem zbog toga.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201210/31659/roman-abramovich.gif
Pa sjecam se jedne situacije kad mu Oscar daje pravu loptu preko stopera.On je odlicno primi i onda drugom nogom gurne prejako i lopta ode u gol aut.Frajer se znaci u svakoj ama bas svakoj situaciji spetlja.
Sturridge nije sinoc nista pokazao nije imao ni vremena al' moramo pokusati sa Dannyom jer nemamo sto izgubit.
[quote name='Chester' timestamp='1351067510' post='84913']
Pa ti ocigledno ne gledas utakmice Chelsea i Torresova izdanja .. nije bitno jesmo li pobjedili ili izgubili većinom je on najslabija karika .. primjer - Tottenham .. pa sa veznim redom Hazard-Mata-Oscar i ja bi dao gol ..
[/quote]

ne, ti ih gledaš? nego vec mi je pun kurac slusat vas kako za sve krivite samo torresa a niko ne vidi kako ostali ocajno odigraju...

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1351070632' post='84941']
Ma ko govori da je on kriv za poraz? Kriv je što je debilčina i što je sposoban ko glista s cerebralnom paralizom.
[/quote]

a tko je kriv što si ti taliko malouman pa pišeš ovakve nebuloze. ajde sad idi ismijavaj još ljude s cerebralnom paralizom pa da dokažeš koliko su tvoji starci fušali kad su te radili
Joj kako volim ovakve rasprave na našim formuma to je ta sjaj Balkansih foruma, ne vjerujem da se igdje drugo ovako nešto može čuti. Glista s cerebralnom paralizom, jesi lud. :D/
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1351110225' post='85070']
ne, ti ih gledaš? nego vec mi je pun kurac slusat vas kako za sve krivite samo torresa a niko ne vidi kako ostali ocajno odigraju...

a tko je kriv što si ti taliko malouman pa pišeš ovakve nebuloze. ajde sad idi ismijavaj još ljude s cerebralnom paralizom pa da dokažeš koliko su tvoji starci fušali kad su te radili
[/quote]

Ubij se i napravi nam svima uslugu.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1351117746' post='85086']
Ubij se i napravi nam svima uslugu.
[/quote]

evo još jedan dokaz koliko si ti razmaženo derište! samo naprijed
[b] Chelsea legend, Gianfranco Zola : "Torres has good spirit, but he doesn't love Chelsea, you can buy his service but you can never buy his love for Liverpool."

[/b]
[color=#ff0000][b]Počet ću dijeliti sedmodnevne banove budete li nastavili jedni druge vrijeđati ovdje na forumu tako gnusno. Ako imate različito mišljenje, izrazite ga, možete se ne slagati, ali neću psovke i vrijeđanja.[/b][/color]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351172955' post='85136']
[color=#ff0000][b]Počet ću dijeliti sedmodnevne banove budete li nastavili jedni druge vrijeđati ovdje na forumu tako gnusno. Ako imate različito mišljenje, izrazite ga, možete se ne slagati, ali neću psovke i vrijeđanja.[/b][/color]
[/quote]

možeš mi odma bubnut ban4life! Tako mi se zgadio ovaj forum koji je pun klinci i razmaženih derišta predvođenih s Dubrovcaninom.
tebe je trebalo davno banovat samo zbog nick-a :D a jedini koji vrijedja na ovoj temi si TI , svi su psovali toresu i njega vrijedjali jedini si ti uvrijedio clanove foruma tako sto si ih nazvao debilima...
[quote name='Terry26' timestamp='1351174616' post='85142']
tebe je trebalo davno banovat samo zbog nick-a :D a jedini koji vrijedja na ovoj temi si TI ,[b] svi su psovali toresu i njega vrijedjali jedini si ti uvrijedio clanove foruma tako sto si ih nazvao debilima...[/b]
[/quote]

a šta da velim? Da vam cestitam na pljuvanju po igracima Chelsea?!? Pa naravno da cu takve debile nazvat debilima. Jer za mene to nije navijac/fan kluba nego jedan obican debil ili derište koje još ne razlikuje osnovne stvari
vrijedjanje ponovo , isad smo mi debili i derista B-) [b]ja navijam za klub Chelsea [/b]a ne za Torresa tako da sam ja itekako fan.....
[quote name='Terry26' timestamp='1351175307' post='85148']
vrijedjanje ponovo , isad smo mi debili i derista B-) [b]ja navijam za klub Chelsea [/b]a ne za Torresa tako da sam ja itekako fan.....
[/quote]

pa ako pljujes po igracima chelsea kako god loše ili dobro odigrali za mene si debil. Slozio se ti s time ili ne!
  • Autor
fernando torres čelsis namber najn na na na na torres torres, hi left the kop to džoj the šed torres torres

u neđelju će zabiti 2 gola min zatvorenih očju, pazite šta vam kažem
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1351175456' post='85149']
pa ako pljujes po igracima chelsea kako god loše ili dobro odigrali za mene si debil. Slozio se ti s time ili ne!
[/quote]

kako da ne pljujem mutavu plavušu kojoj se, osim što igra ko neki mrtvi amater, [b]živo jebe za klub[/b]?
[quote name='chelseathebest' timestamp='1351179571' post='85161']
kako da ne pljujem mutavu plavušu kojoj se, osim što igra ko neki mrtvi amater, [b]živo jebe za klub[/b]?
[/quote]
Rekao je da se tako osjecao kada je bio ono u kurcu, i da sada zeli samo da igra za tim. Gdje ti to vidis da mu se jebe za klub?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.