28. oktobar 2012.13 god. Autor comment_85716 nemam nista protiv Torresa, jedan mi je od drazih igraca, ali Falcao je itekako dobrodosao Prijavi
28. oktobar 2012.13 god. comment_85722 [quote name='Ercov' timestamp='1351456857' post='85713'] Nije mu ovo jedna od najboljih utakmica,ali daleko od toga da je bio los.Pas za Matu je bio odlican,nije on kriv sto Mata ne zna desnom da sutne. [/quote] ma vidim da pišu neki da mu je bolja utakmica; a od primanja lopte do pasa prošlo je previše vremena, pas je bio dobar, ali pola sekunde kasnio. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85769 Žalosno je što ga se hvali čim ne obilježi utakmicu svojim glupostima, Bilo je i jučer 3-4 situacije gdje je išao ko tele u šarena vrata driblat četvoricu i popušit loptu, i dalje je to loše. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85771 [quote name='hunter' timestamp='1351456508' post='85710'] [img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/559589_10151183304634279_1155987097_n.jpg[/img] [/quote] Na ovo se žale mrtvi navijači Fachestera i mrtvi Drunk Alex, jebem li im decu poganu. http://www.youtube.com/watch?v=8ebDopBdmig Drogba još dobija i žuti, 'zbog simuliranja' A ne znam što svi pišete da je Torres imao odličnu utakmicu, kad nije. Imao je jedan dobar, vrlo dobar šut glavom kad mu je De Gey skino, tamo pri kraju poluvremena prvog. Išao je jednom sam na odbranu Uniteda, ne znam što ju ne pomeri malo u stranu i ošuta sa 20tak metara, nego se zaleće u njih četvoricu i opet gubi loptu. Dobio je crveni koji nije videlo crvenog.. FA Association. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85772 nekad sam ga pravdao ali neznam više, te priče da ima dobar pas ovo ono su nebitne, on je napadač i njegova je funkcija da zabija golove, solidno je počea sezonu i mislia sam da će se iz utakmice u utakmicu samo dizat ali ništa od toga on sve lošiji i lošiji, kad je uopće zadnji put da gol? ja mislim da bi najbolje bilo dovest nekog napadača tipa đeko koji bi se moga rotirat s njim, makar ne bi ima ništa protiv da se roman iskesa i riješi sve probleme s falcaom Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85785 Još i komentator na SK rekao, odkad je prešao u Chelsea, Torres kao da je izgubio 2 brzine. Kao da je za 2 brzine sporiji nego u Liverpoolu. Istina. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85793 [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcn9aifJKj1r9vg1go2_250.gif[/img] Ja face kad je vidio da je 2. zuti . Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85801 [quote name='Kalouda' timestamp='1351499125' post='85785'] Još i komentator na SK rekao, odkad je prešao u Chelsea, Torres kao da je izgubio 2 brzine. Kao da je za 2 brzine sporiji nego u Liverpoolu. Istina. [/quote] Slažem se potpuno. Iako i sad nije ni baš spor, ali bilo je to puno bolje. Ma nema se šta plaho govorit, momak je pošteno ofalio i haman da mu nema lijeka. Jbg, nije nam se dalo da uživamo u njegovim dobrim partijama, kao što su tu priliku imali navijači Liverpula i Atletika. I ja sam digao ruke od njega, više apsolutno ništa ne očekujem od istog. Neću ga pljuvat, kao što to mnogi rade, pohvalit ću ga ako odigra dobro (mada kako stvari stoje, to će biti rijetke situacije). Imat će moju podršku, baš kao i svaki CFC igrač (osim malamude, jer je pašče) i to je to. Šteta, jbg. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85806 [quote name='ja13' timestamp='1351498292' post='85772'] nekad sam ga pravdao ali neznam više, te priče da ima dobar pas ovo ono su nebitne, on je napadač i njegova je funkcija da zabija golove, solidno je počea sezonu i mislia sam da će se iz utakmice u utakmicu samo dizat ali ništa od toga on sve lošiji i lošiji, kad je uopće zadnji put da gol? ja mislim da bi najbolje bilo dovest nekog napadača tipa đeko koji bi se moga rotirat s njim, makar ne bi ima ništa protiv da se roman iskesa i riješi sve probleme s falcaom [/quote] Dao je 6 golova, kao i svi igraci 4 gola u premier ligi, 7 sada ima van persie Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85807 znam ja za njegove golove i kao što sam rekao sjajno je počeo no zadnji gol je zabio čini mi se protiv arsenala. u svakom slučaju nemam ništa protiv njega, ja sam prvi koji kaže neka ostane do ljeta pa da vidimo onda kakva mu je satistika i jel dovoljno dobar ili adio iz kluba, međutim mislim da nam na zimu treba još jedan napadač ili više stavljat sturridgea. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85820 prosječna partija, ni nešto dobro, ni loše osim onog pasa prema Mati, mislim da nije ništa uradio znam da većina smatra da je odigrao dobro, to je sasvim prirodno jer smo pokradeni pa je normalno da se ponašamo defanzivno prema našim igračima, da ih branimo... Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85822 A sut glavom prema de gei, sto ne bi nijedan golman odbranio? Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85839 Moram se ponavljati iz utakmice u utakmicu. Ali evo nema veze ponovit ću se: Nema vam moji ljudi od Torresa više ništa. Piši: Ševčenko part II i idemo dalje. Očekujem dobrog napadača u siječnju, pa čak i Falcaa. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85851 Ljudi, ajmo sačekat siječanj i vidjeti kompletnu sliku. Kako mu jučer onaj zločinac dade drugi žuti, to je kriminal. Ja sam se čudio zašto mu Torres ne dade dvije iza ušiju. Lijepo se vidjelo da ga je ušljivac Shitchestera po potkoljenici opalio, vidio je to svaki gledatelj, ali naravno nije vodoinstalater. Šteta za Torresa, solidan je bio, al ajde, provest će utakmicu na klupi prekostura i dobro će mu odmor doći. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. Autor comment_85907 ovo mu je drugi crveni u karijeri, oba kod nas [img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/36320_511260792231740_1630472454_n.jpg[/img] Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85923 Ja samo mogu reci da ovaj crveni karton njemu moze nanjeti jos vecu nesigurnost i gupitak samopouzdanja u igri nego dobitak, sad ce se jos vise bojati primiti i povuci loptu. Jos mu samo ovo treba, da ga i sudije uniste i onda ga jebaji. Od njega na terenu se najvise vidi volja, momak trci, leta, bori se u defanzivnim zadatcima je po meni najbolji tj. ako govorimo oko uzimanja lopte s ledja to radi profesionalno, ali kada treba uci u prostor i kretat ce u 16 tu je isto ameba, pa jebemu mater skupi ta jadna muda i pljuni loptu izvan 16 uce jedna. Nema šta izgubiti može samo dobiti na samopouzdanju i da plane, samo od njega ocekujem da zabija (realizacija) i da se bolje otkriva sve ostalo je odlicno. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85926 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1351546241' post='85923'] Ja samo mogu reci da ovaj crveni karton njemu moze nanjeti jos vecu nesigurnost i gupitak samopouzdanja u igri nego dobitak, sad ce [b]se jos vise bojati primiti i povuci loptu[/b]. Jos mu samo ovo treba, da ga i sudije uniste i onda ga jebaji. Od njega na terenu se najvise vidi volja, momak trci, leta, bori se u defanzivnim zadatcima je po meni najbolji tj. ako govorimo oko uzimanja lopte s ledja to radi profesionalno, ali kada treba uci u prostor i kretat ce u 16 tu je isto ameba, pa jebemu mater skupi ta jadna muda i pljuni loptu izvan 16 uce jedna. Nema šta izgubiti može samo dobiti na samopouzdanju i da plane, samo od njega ocekujem da zabija (realizacija) i da se bolje otkriva sve ostalo je odlicno. [/quote] Super ako tako bude, onda mu samo preostaje da istu šuta kad god mu je u nogama. Ja to priželjkujem od njega, otkako je u klubu. Ako ni tad nebi bilo ništa , onda nek okači kopačke o klin i amin. Prijavi
30. oktobar 2012.13 god. comment_85969 Jel on suspendovan sljedecu tekmu? Nije dobio direktan crveni.. Ja bi volio da jest da vidimo dannya na djelu.. Prijavi
30. oktobar 2012.13 god. comment_85971 [quote name='soxx' timestamp='1351598010' post='85969'] Jel on suspendovan sljedecu tekmu? Nije dobio direktan crveni.. Ja bi volio da jest da vidimo dannya na djelu.. [/quote] crveni zbog 2 žuta - 1 utakmica direktni crveni - 3 utakmice za neki mesarski start, općenito nasilno ponašanje, rasističko, vjersko i nacionalno vrijeđanje, pljuvanje itd. - 1 utakmica za profesinoalni faul npr. zadnji čovjek/zadnja nada kao ivanović koji zaustavlja izgledni gol ili gol priliku Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. Autor comment_86169 [img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/69159_376868709063506_1652542072_n.jpg[/img] Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86551 @spaha - rasizam ! ps [b] Torres has been voted Chelsea's 38th best ever player by their official magazine. [/b]LOL ako je istina Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86575 sprdnja od liste ako je Torres 38... nema mjesta za njega ni na top100... Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86591 Nakon pocetka sezone i onog predivnog gola Newcastle-u ponadao sam se da smo dobili starog Torresa! Ali ispalo je suprotno! Dok god je u Chelsea-u imat ce moju podršku, ali sam pod dojmom da bi bilo najbolje riješenjei za nas i za njega da svako krene svojim putem! I da dodam. Neko je napisao da jedino ja branim Torresovu igru! To je djelomicno tocno! Ja branim Torresa, ali ne njegovu igru koju pruza nego branim ga od onih maloumnih i podlih ispada nasih forumaša prema njemu! Nadam se da ce Torres otic cim prije iz kluba i siguran sam da ce u novom klubu ponovno procvjetat! Vrijeme je da se pruzi prava prilika Sturridgeu i da se vrati Lukaku. Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86630 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1351858224' post='86591'] Nakon pocetka sezone i onog predivnog gola Newcastle-u ponadao sam se da smo dobili starog Torresa! Ali ispalo je suprotno! Dok god je u Chelsea-u imat ce moju podršku, ali sam pod dojmom da bi bilo najbolje riješenjei za nas i za njega da svako krene svojim putem! I da dodam. Neko je napisao da jedino ja branim Torresovu igru! To je djelomicno tocno! Ja branim Torresa, ali ne njegovu igru koju pruza nego branim ga od onih maloumnih i podlih ispada nasih forumaša prema njemu! Nadam se da ce Torres otic cim prije iz kluba i siguran sam da ce u novom klubu ponovno procvjetat! Vrijeme je da se pruzi prava prilika Sturridgeu i da se vrati Lukaku. [/quote] Branim ga i ja.Prvo njega,pa onda njegovu igru.Vidim da ovde velika vecina nije zadovoljna,ali nije on toliko los.Od pocetka sezone na skali od 1 do 5,zasluzio je 3.Verovatno vise nikada nece biti onaj stari Tores,ali mislim da moze jos dosta da pruzi timu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.