Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Najbolje bi bilo da postujemo ono sto sada posjedujemo,pa koliko god to lose bilo...to lose ima potencijala ogromnog za napredak i stvarno ne vidim razlog za omalovazavanje nasih igraca ! Da opet ponovim,nema razloga za omalovazavanjem igraca,ali opet i razumijem iznosenje KRITIKA na racun svih igraca, pa tako i naseg napadaca,jer je to svacije pravo i zato tu i jeste forum. E sad bih zamolio prije nego sto se lapite tastature posto procitate uvredljiv komentar prvo udahnite duboko i izbrojite do 10,pa onda nesto napisite,neke stvari se mogu reci na normalan nacin,a neke i nemaju mjesta na ovom forumu !!! I na kraju bih samo odgovorio Hunteru na njegov post,Zola je u pravu u jednom,da nikad nece i ne moze da voli Chelsea kao sto je volio Liverpool,ali ce ga voljeti kao Chelsea ! :)>-
Ja razumem da vecina na forumu ne voli Toresa,ali da ga tako pljuju i omalovazavaju,to mi nikako nije jasno.Ipak je on igrac Celsija,dovoljno je samo to da bi zasluzio minimum postovanja od nas fanova.A sto se tice njegovih kvaliteta,ne mozemo mi svi biti pametniji od Di Matea i uprave i stavljati ga na klupu i svaki prelazni rok ga prodavati,kad to vec oni ne rade.
villas-boas, nemoš se sad izvlačit za mene ste svi debili, to je moje mišljenje i te finte, ovo je forum, moš izrazit mišljenje sve dok ne vrijeđaš druge njime, šta ja sad da rečem da su za mene debili svi koji imaju dva X-a u imenu i zbog toga napišem soxxu da je debilčina..ne može tako (soxx će me sad gađat kokicama što sam njega uzo za primjer :P)
[quote name='Kalouda' timestamp='1351238746' post='85257']
Samo da ostane na klupi protiv Uniteda. Samo to želim..
[/quote]

ja također to želim, ali pošto znam da se to neće dogoditi, samo želim da se ne izblamira opet...
hahaha a jeste hajku digli, i onda nek još netko kaže da mmuškarci ne trzaju na plavuše, pa vidi samo ovo hahaha :P

Ljudi realno, jest da se on trudi al da se to gleda komotno može RDM sastavit ekipu od nas s foruma, mi bi se trudili sigurno i ginuli za plavi dres.
Sigurno da se cijeni Torresov trud ali bitnije je da on bude efektniji, igra toplo-hladno e sad dali zaslužuje mjesto u prvih 11 dosta je diskutabilno, po meni ne jer klub kao Chelsea koji puca uvjek na vrh nemože imat prvog napadača koji odigra 2 odlične tekme onda ga iduće-2-3-4 nema ili masno zasere.
Ako protiv ikoga mocu reci sa sigurnoscu da ce dati gol ili ima najvece sanse postizanja gola to je ManU. Zato ne bih stavljao Studgea u prvih 11 zbog toga i zbog cinjenice da je odigrao svega 20 i kusur minuta u poslednje 2 utakmice....Studgea ubaciti ako situacija bude necu reci kriticna,nego pomalo opasna ali na vrijeme ga ubaciti,ne ono 80-ti je minut ajde vidi sta mozes,nego ako igram igram minimum pola sata,dakle oko 60 minuta i to ostaviti i Torresa,dakle po potrebi nekoga iz veze izbaciti ili kako vec,ali to je taktika ako smo u belaju .....uf dakle Torres sutra igra i Brane ima da ozivi onaj svoj konto na kraju tekme !!! B-)
[quote name='Ercov' timestamp='1351255736' post='85292']
Dace gol protiv United-a.Protiv njih uvek pruza dobre partije.
[/quote]

kao pretprošlu utakmicu sa 1 poznatim zicerom, i još par manjih(to znači 100% šanse).
[b]
Rooney : "Torres is still a threat. I don't think he gets the credit he deserves because he works hard for the team."[/b]
[quote name='hunter' timestamp='1351414249' post='85489']
[b] Rooney : "Torres is still a threat. I don't think he gets the credit he deserves because he works hard for the team."[/b]
[/quote]

Rooney je to rekao uz ovakvu facu

[img]http://i118.photobucket.com/albums/o85/cristian_caga/Blogger%20Photos/Blogger%20Photos%202/trollface.png[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcm6q44ViT1qzvvk7o1_500.jpg[/img]

Jos jedna dobra partija Torresa . Nevjerovatan crveni karton .
Odmarat ce 1 utakmicu . Prilika za Sturridgea .
Ma odmarat će samo ovu u kupu protiv Uniteda što bi svakako i odmarao. Nije loš bio danas, ali šta da kažem pametno poslije onog crvenog.. Svi smo ispizdili.
Iako ga skoro uvjek kritikujem danas je igrao dosta dobro, mozda i najbolja partija ove sezone, steta samo za onaj crveni mada ruku na srce nije ni za to kriv.
Mada i dalje mislim da nam treba jos jedan napadac nebitno koji samo da malo pojaca konkurenciju.
odlicno je igrao opravdano dobio prvi zuti karton zbog opasne igre ali drugi zuti je prava glupost bio je faul cist na njemu.
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/559589_10151183304634279_1155987097_n.jpg[/img]
ako mu je ova jedna od najboljih utakmice, najbolje je da odmah ide iz Čelzija, ostaje on drvo za mene. Pored onog šuta glavom, ništa korisno, onaj pas za matu je mogao da bude brže poslat.
[quote name='Zxenox' timestamp='1351456627' post='85712']
ako mu je ova jedna od najboljih utakmice, najbolje je da odmah ide iz Čelzija, ostaje on drvo za mene. Pored onog šuta glavom, ništa korisno, onaj pas za matu je mogao da bude brže poslat.
[/quote]
Nije mu ovo jedna od najboljih utakmica,ali daleko od toga da je bio los.Pas za Matu je bio odlican,nije on kriv sto Mata ne zna desnom da sutne.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.