Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Ercov' timestamp='1351872832' post='86630']
Branim ga i ja.Prvo njega,pa onda njegovu igru.Vidim da ovde velika vecina nije zadovoljna,ali nije on toliko los.Od pocetka sezone na skali od 1 do 5,zasluzio je 3.Verovatno vise nikada nece biti onaj stari Tores,ali mislim da moze jos dosta da pruzi timu.
[/quote]

on se jednostavno nije prilagodio timu i ne vjerujem da ce se prilagodit. Uvjeren sam 100% da u slucaju kad bi on otisao u neki drugi klub da bi se puno bolje snasao i da bi proigrao. Ovjde ga prati loša karma i da ne znam što ucini nece nikad doseci svoj vrhunac! Razlog zašto je tako ne znam, ali jednostavno nije se uklopio kod nas i to je to!
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nisam od onih koji ga organski ne podnose, ali stvarno ne znam čime je ovaj bogalj danas zaslužio da ostane na terenu a da Studg uđe umjesto Mosesa. Fuj, današnja partija 0. Daj ga ostavi na klupi, a nek Daniel počne tekmu, da vidimo na čemu smo. Nemamo šta izgubiti.
E moj Torresu . Nisi ti bio los danas , nisi nesto ni dobar bio ali kad ces ti nas jednom izvaditi ? Kad ces ti jednom odluciti utakmicu ? Kad ces iz nicega dati neki losi gol za 3 boda ?
Kako mene boli kada RVP daje golove iz nicega , a placen je upola manje nego nas Torres . Pa kako jedan Soldado ilI Aduriz ili neko treci vadi svoj tim iz govana a ti nikad .

I da dodam danas je trebao izaci on a ne Moses koji je bio pa mozda i ponajbolji na terenu .
Jebiga, nije vrlo ni pokušavao, a i ono što jest, nije išlo Bog zna kako.
Onaj šut glavom od zemlje i ubačaj Mosesu je manje-više sve što će ostati zapamćeno.
Od svega je najgore ona njegova kao sarkastična faca kad mu protivnički igrač oduzme loptu a on ne dobije faul. Pa ja bih mu puko takvu šamarčinu da mu ne bi palo napamet više izvoditi tako nešto.

Ovo je potrošen igrač, žalosno i to u 28. godini ali tako je. Nema od njega fajde. Gubimo novac, živce i bodove sa njim.
Ma Kalou je imao zavidnu statistiku za svoje vrijeme provedeno u Celsiju, bas sam to negdje citao kada je otisao. Ja se ne bih usudio Torresovu da pogledam..
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394087_10151517023179569_1665922495_n.jpg[/img]

Dobar covjek al' kurac igrac. Pokisnut vec godinu i po dana.
Kurčina presveta si ti moj Fernando... Nisi loš čoek, što 12. čovek reče, al brate u životu ne znam da li je iko kupio goreg igrača. (osim Carrolla)
  • Autor
covjece, da smo forsirali Shevu kao Torresa, ovaj bi prvi bar nesto uradio, al ovom pomoci nema, lik kao da nije zainteresovan za fudbal uopste, pa covjece da sam vis godinu i pol u klubu a da me neide, lagano bih spakovao koefere i otisao dalje, a ne sramotiti se ovako, pa ovo je blago receno bruka, ne znam sta da kazem, lik se kod nas izgbubio, mislim i kad bi mu golmani pustali da zabije gol, on opet nebi znao iskoristiti, ne znam vis nista
Kakvi sve pacijenti ostavljaju komentare na našoj facebook stranici dokazuje i ovaj lik s ovim komentarom:

[b][url="http://www.facebook.com/sulejman.hubljar"]Sulejman Hubljar[/url] Ma pusi te kurac svi Torres je nasa legenda..
Vadio nas je iz govana milionima puta i sad mu tako vracate ?
Ako ga nije isla 1 ili eventualno 2 utaknice znaci da nam netreba ? [img]http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif[/img]
Razmisli te malo budale neobrazovane[/b]
Dobro,Torres je stvarno preloš. Nije niti će ikada više biti onaj stari Torres. Jednostavno,najlošije Chelseajevo dovođenje ikad. Ne znam šta mu je,prije prelaska u Chelsea,dok je bio u Liverpoolu bio je strašan. Ako bi i prošla jedna utakmica da ne zabije,u idućoj bi već to nadoknadio sa 3 gola. Takva klasa,da samo tako podbaci,ne mogu vjerovat. Ne zaboravlja se nogomet tek tako igrat. Ove sezone,na početku,izgledalo je da se vraća ali onda je opet stao. Čovjek je u najboljim godinama,takav napadač kad-tad mora počet zabijat. Ali,problem je u tome što ga nitko ne želi čekat. No dobro,dugo smo ga i čekali. Ja ću još sačekat do 1. mjeseca i nadat se da će se El Nino vratit. Ako do tad ništa ne bude,ne preostaje ništa drugo nego mu reć zbogom.
Meni se više gade ljudi koji su došli oko ovog kluba zajedno sa Torresom. To nisu navijači Chelseaja, to su mekušci koji se lažno predstavljaju i kvare naš status. Tome naravno nije sam Fernando kriv, ali stanje je nažalost veoma loše. Čak ide dotle da su se usudili staviti ga među 100 najboljih svih vremena, što je sramotno i čini samu listu irelevantnom.
[quote name='Wisey' timestamp='1352056860' post='87056']
Meni se više gade ljudi koji su došli oko ovog kluba zajedno sa Torresom. To nisu navijači Chelseaja, to su mekušci koji se lažno predstavljaju i kvare naš status. Tome naravno nije sam Fernando kriv, ali stanje je nažalost veoma loše. Čak ide dotle da su se usudili staviti ga među 100 najboljih svih vremena, što je sramotno i čini samu listu irelevantnom.
[/quote]

Gdje je ta lista?
Nema je još zvanično, jer će magazin tek izaći ali insajderi kažu da se on ugurao tu (poslije 20. pozicije imena posložena abecednim redom na listi). Nevjerovatna baza fanboya odnosno curica koje prate ovog lika. Strahota.
[quote name='Wisey' timestamp='1352056860' post='87056']
Meni se više gade ljudi koji su došli oko ovog kluba zajedno sa Torresom. To nisu navijači Chelseaja, to su mekušci koji se lažno predstavljaju i kvare naš status.
[/quote]

A ti se rodio kao hardcore navijač... koje gluposti neću čuti #-o

Budimo realni - svi odnekud počnu favorizirati neki klub. Najčešće zato jer im se neki igrač sviđa. Ostali pacijenti spadaju u skupinu mrzim kronalda pa navijam za barcu ili mrzim lesija pa sam za real ili koja god 2 rivala su u pitanju.

Neki ostanu i dalje a neki otiđu s igračem, ali ne vidim razlog da ih se vrijeđa. Pogotovo iz razloga što neki sadašnji kvazi navijači mogu postati (što bi neki rekli) hardcore navijači.
[quote name='visk' timestamp='1352061240' post='87065']
A ti se rodio kao hardcore navijač... koje gluposti neću čuti #-o

Budimo realni - svi odnekud počnu favorizirati neki klub. Najčešće zato jer im se neki igrač sviđa. Ostali pacijenti spadaju u skupinu mrzim kronalda pa navijam za barcu ili mrzim lesija pa sam za real ili koja god 2 rivala su u pitanju.

Neki ostanu i dalje a neki otiđu s igračem, ali ne vidim razlog da ih se vrijeđa. Pogotovo iz razloga što neki sadašnji kvazi navijači mogu postati (što bi neki rekli) hardcore navijači.
[/quote]
Ne vrijeđam ih, nego mi se gade. Bitna razlika. To je moje lično, osobno a bogami i personalno mišljenje.
A druga stvar je da nisirazumio šta je pisac htio reći. Pričam o navijačima kojima je bitnije kako će Torres izgledati/igrati na terenu od samog kluba, pričam o ljudima koji će ga slijepo braniti na štetu bilo koga drugog, pričam o njima kojih ultimativno ne zanima CFC niti će ih zanimati, pričam o fanovima koji su prije Chelseaja navijali za neki drugi klub i poslije Chelseaja će isto tako navijati za neki drugi klub. Mislim da smo u zadnje vrijeme dobili previše takvih.
Ja sam u Fernanda vjerovao, svi smo vjerovali ali sada više niko normalan to neće. Podržavati ga hoćemo kao što podržavamo i svakog nogometaša u ovom timu, ali mu vjerovati nećemo. Mislim da mogu govoriti za većinu. Ostali ili su opisani u prvom dijelu posta ili imaju nevjerovatne čelične živce.
Sramotno je, recimo, da se jednog Kaloua toliko pljuvalo i takve su mu se neviđene uvrede sasipale a Torresu se pjesme pjevaju. Čime nas je on to zadužio ? Šta mu dugujemo pa to uradimo ? Zbog čega je zaslužio transparent na Stamfordu, a Didier istog nema ?
Mislim da veću podršku jedan fudbaler teško da će ikad dobiti, ali on jednostavno ne može odgovoriti. Zato je vrijeme da se podvuče refa, što se kaže. Roman je izgleda toliko tvrdoglav pa ne želi priznati pogrešku, ili možda Torres ima nevjerovatne magijske moći.

Toliko bih toga sad napisao, ali neću. Stat ću ovdje.
Čelnici Atletica su privedeni na ispitivanje u policijsku postaju u Madridu zbog sumnji da su pod utjecajem teških opijata izjavili da žele 45 milijona funti i Torresa za Falcaa. Policija navodi da jedino opravdanje za iznošenje takve gluposti u javnost vide u konzumiranju droga i da sasvim priseban čovjek ne bi nešto tako izjavio. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.