Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Pa dokle vise ovaj panj mora da igra, ne kazem da je on jedini krivac ali ocajno je igrao, definitivno najgori bio.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1351024975' post='84789']
Pa dokle vise ovaj panj mora da igra, ne kazem da je on jedini krivac ali ocajno je igrao, definitivno najgori bio.
[/quote]
Iz utakmice u utakmicu tuga i jad ..okretan ko tenk , brz ko puž
I ja sam ispizdio večeras.
Jel bio on na času kad su se učile osnove fizike ?
- Jedno tijelo određene mase u pokretu ne može proći kroz drugo tijelo određene mase.

Robbie mu fakat treba crtati neke stvari.
Objektivno, bio je vrlo loš večeras, kao i cijela momčad uostalom. Nadam se da će ga i Robbie malo "odmoriti", a u prvi plan u sljedećih nekoliko utakmica ubaciti Dannya. Možda bi to i kod jednog i kod drugog ( kod Dannya hoće, ne znam hoće li kod Fernanda ) izazvati pozitivan šok.
Desi drvo, kako si drvo, jesi dobro drvo, hoćeš da te zalijem drvo, još malo pa za potpalu drvo. Drveniti, drvariti, Drvorezbariti, drvonariti!
Retko psujem igrača zbog nekog lošeg poteza ili promašaja, ali ono što Tores radi je nepodnošljivo. Bolje gurnuti Islama Feruza u vatru nego priređivati nam sado-mazo orgije sa Plavušom. b-(
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1351032118' post='84894']
hahhaa... kako su mi jadni ovi "fanovi" Chelsea to su strahote!!! Kada god Chelsea izgubi svi opale paljbu po Torresu! ehh, debila...
[/quote]
Pa ti ocigledno ne gledas utakmice Chelsea i Torresova izdanja .. nije bitno jesmo li pobjedili ili izgubili većinom je on najslabija karika .. primjer - Tottenham .. pa sa veznim redom Hazard-Mata-Oscar i ja bi dao gol ..
Nije Nando kriv za poraz. Meni se noge grce zbog njega kad on ima loptu u posjedu, jebem ti mrvu. Sve me srce streca jer samo cekam da izgubi loptu i da nam Brazilci zveknu kontru. Nek ode na klupu bar jednu tekmu, cisto da mu se malo glava provjetri i da Danny dobije sansu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1351073462' post='84954']
Nek ode na klupu bar jednu tekmu, cisto da mu se malo glava provjetri i da Danny dobije sansu.
[/quote]

Ako pod 'jednu tekmu' misliš do kraja sezone, onda se u potpunosti slažemo.
Ja kad sam vikao da ga treba prodati svi su pricali da je to glupost, da mu treba dati sansu, bla, bla, truc... E pa sad ne moze !!! Ima da igra na svakoj utakmici u startnih 11, dok mu ugovor ne istekne ili nas smrt ne rastavi !

:D
[quote name='Kalouda' timestamp='1351076221' post='84962']
Ako pod 'jednu tekmu' misliš do kraja sezone, onda se u potpunosti slažemo.
[/quote]

Kale brale, to nije moguce. Ali da odmori recimo ovaj dvomec sa Unitedom koji nas ocekuje. Mislim da bi mu prijalo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.