Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

mene najvise smeta sto on kod centarsuteva stoji na 16 metara.... pa kom da krila ubace loptu ako nas jedini spic stoji na rubu 16-erca... on kao da je odlucio da ne zeli zabijati lake golove
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ako je ovo njegova dobro partija, ja sam avion(doduše navikli smo mi i na gore). Kretao se katastrofalno, u nekim situacijam djelovao je kao višak na terenu.
ne razumijem zašto se stalno izvlači iz 16-erca?
i onda kad netko sa krila treba nabacit, di je naš centarfor? na liniji 16...

inače, opet usrao super šansu zbog oklijevanja (ne znam, te sam već prestao brojati)
fulao jedan zicer, ali ajde, bar je puknuo, što je veliki uspjeh s obzirom na to da gotovo uvijek oklijeva
Dobro je odigrao danas,vazno je da je prisutan; za prvu sansu sto ga je Verthongen stigao sam je kriv,mogao je u stilu Meirelesa protiv Benfike pljusnuti je sa 16 metara,ali nije,dobro sta je tu je......druga sansa ja mislim da je cak i zakacila dno stative,ono je lagano moglo i uci u gol i bila bi druga prica sad ali opet kazem dobro je odigrao,on jos moze da se unaprijedi bice samo bolje,zamislite sile od napadaca da je do sada dao barem pola promasenih sansi,pa imao bi do sad 10 i kusur golova,ma i 15.......igrao za ekipu trudio se i za danas veoma dobra predstava B-)
[quote name='Ercov' timestamp='1350742109' post='84177']
Ma sta pojedinci pisali o njemu,pruzio je dobru partiju danas.Za ovakvu formaciju tima,on je idealan,Staridz tu nema sta da trazi.
[/quote]

druze ja bas mislim suprotno, da je za ovakvu formaciju Sturridge Idealan! iz samo jednog prostog razloga, zato sto je puno puno brzi od Torresa, i sto bi vjerovatno bolje iskoristio neke lopte koje Mata-Hazard-Oscar posalju u slobodni prostor bas kao npr. danas onu 100% sansu kad su Torresa u sprintu u sesnaestercu sustigla 2 igraca spursa.
Torres se trudi to je ocigledno, ali on jednostavno nema prodor i brzinu i zato cesto bjezi na krila kad je u posjedu lopte
[quote name='EdvinTB' timestamp='1350742858' post='84187']
druze ja bas mislim suprotno, da je za ovakvu formaciju Sturridge Idealan! iz samo jednog prostog razloga, zato sto je puno puno brzi od Torresa, i sto bi vjerovatno bolje iskoristio neke lopte koje Mata-Hazard-Oscar posalju u slobodni prostor bas kao npr. danas onu 100% sansu kad su Torresa u sprintu u sesnaestercu sustigla 2 igraca spursa.
Torres se trudi to je ocigledno, ali on jednostavno nema prodor i brzinu i zato cesto bjezi na krila kad je u posjedu lopte
[/quote]
Gresis,jer Staridz je slab u skok igri,sto je vrlo vazno kada igramo sa jednim napadacem i u odbrani naravno.Da ne pominjemo pregled igre i eventualne asistencije saigracima.Volim obojicu,ali bolje za Chelsea je da igra Torres kada igramo u ovoj formaciji,a veruj mi tako misli i Di Mateo.Naravno da ne treba zapostaviti ni Staridza,jer je momak gladan igre i sto da ne ponekad ih upariti.
[quote name='Ercov' timestamp='1350743389' post='84193']
Gresis,jer Staridz je slab u skok igri,sto je vrlo vazno kada igramo sa jednim napadacem i u odbrani naravno.Da ne pominjemo pregled igre i eventualne asistencije saigracima.Volim obojicu,ali bolje za Chelsea je da igra Torres kada igramo u ovoj formaciji,a veruj mi tako misli i Di Mateo.Naravno da ne treba zapostaviti ni Staridza,jer je momak gladan igre i sto da ne ponekad ih upariti.
[/quote]
Dobro sto se tice igre i pomoci za odbranu tu je sigurno Torres bolji od Staridza, a sto se tice skoka i osvajanja tih dugih visokih lopti ja bas nisam siguran da Torke osvaja te lopte ,cini mi se rijetko koji duel u skoku da dobije. minus staridza jest kao sto si napisao njegova sebicnost i slab pregled igre kad je u posjedu lopte, ali nije ni bas puno bolji torresov pregled igre kad npr. dobije loptu na rubu sesnaestera i onda bjezi na krila pa ubacuje visoku loptu u kazneni prostor a tamo nema ko da je primi! ja se nadam da ce Staridz uskoro dobiti sansu od pocetka umjesto torresa, pa da stvarno jednom vidimo kako se snalazi na toj poziciji. pozz
Šteta zbog onog šuta na kraju, inače solidna partija, stalno se kreće, ima precizne pasove, dobar je u skoku. Samo je imao jednu grešku.
[quote name='hunter' timestamp='1350747567' post='84231']
Šteta zbog onog šuta na kraju, inače solidna partija, stalno se kreće, ima precizne pasove, dobar je u skoku. [b]Samo je imao jednu grešku.[/b]
[/quote]
Jednu gresku ?
Necu da kvarim ovu pobjedu i ponovo komentarisem Torresovu igru.Pobjedili smo i hajmo uzivat'.
  • Autor
[quote name='hunter' timestamp='1350747567' post='84231']
Šteta zbog onog šuta na kraju, inače solidna partija, stalno se kreće, ima precizne pasove, dobar je u skoku. Samo je imao jednu grešku.
[/quote]

da je dobar u skoku nebih rekao, dosta je lopti "pustio" kad je Cech ispucavao, i vidjelo se da mu nedostaje brzina i eksplozivnost, kad je izasao pred Llorisa, kao da je zastao

ali da je opet trudi, to stoji, samo mora proraditi na zavrsnici i to je to
[quote name='Spaha' timestamp='1350815164' post='84386']
da je dobar u skoku nebih rekao, dosta je lopti "pustio" kad je Cech ispucavao, i vidjelo se da mu nedostaje brzina i eksplozivnost, kad je izasao[b] pred Llorisa[/b], kao da je zastao

ali da je opet trudi, to stoji, samo mora proraditi na zavrsnici i to je to
[/quote]
jese ti gledao istu tekmu kao i mi ? :P :P :P
  • Autor
jesam, il mozda ja nisam vidio dobro zbog strima :P

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598649_372737029476674_1228815245_n.jpg[/img]
pazi onog hibrida u pozadini
torres jebem li ti dijete od pola kile, jebo te bog spori 17 puta sam se zapitao kako si ti uspio biti najbrži spermić kakvi su ostali jebo te bog spori nesposobni jebem li ti boga isusovog kera krvavog razapetog na tvojoj zlatnoj kopački jebo li te bog kad će falcao više đe je drogba

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.