Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bertrand Traoré (2014-2017, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja mislim da se ovaj Traore nece naigrati ni kod nekog drugog trenera.Zivi bili pa vidjeli.

Kod ozbiljnog trenera mali ce igrati napadaca,ima sve karketeristike da postane jedan od najbolji napadaca na svetu...Neverovatno po stilu me asocira na Anrija.

• Odgovori 295
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lik je stvoren da se na njemu uzmu pare dok još mogu. Jer ovako neće zaigrati za sto godina, jer smo retardirani što se tiče mladih igrača.

Lik je stvoren da se na njemu uzmu pare dok još mogu. Jer ovako neće zaigrati za sto godina, jer smo retardirani što se tiče mladih igrača.

jose-mourinho1.jpg

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pa mamu vam jebem, em dijete ne igra em vam jos puno 40 hiljada da se razvije!!!

Chelsea want Everton to pay Traore's wages

Chelsea are prepared to let Bertrand Traore move to Everton on loan but only if the Toffees pay his current £40,000 a week contract in full for the duration of the loan.

Pa mamu vam jebem, em dijete ne igra em vam jos puno 40 hiljada da se razvije!!!

Chelsea want Everton to pay Traore's wages

Chelsea are prepared to let Bertrand Traore move to Everton on loan but only if the Toffees pay his current £40,000 a week contract in full for the duration of the loan.

I bolje da ne ode u Everton,nece ni tu igrati,bit ce isti slucaj kao i s Atsuom.

Nek mu ugrade klauzulu kao što su u Van Ginkelov ugovor - što više igra, manje plaćaju.

Tako nesto bi bilo jako dobro,jer Van Ginkel ima solidnu minutazu u Stokama koje nikad nisu bile jace haha.

• 4 sedmice kasnije...

Cestitke na prvom premijerligaskom golu. 

Njegov nacin igre, kretnja, tehnika koji poseduje cine ga idealnim za poziciju lazne desetke, tik iza napadaca. Nesto sto neretko igra Aguero, recimo...

Bravo mali.

Šta bi bilo tek da se Oscaru opara lice (ko u onom hororu) i da se oskaristička biološka maca nabaci Traoreu na njegovu glavu i zašije, stavit mu Oscar-haircut periku, ofarbat ga u Oscarovu boju kože, tj. vidljive dijelove tijela. Pa momak bi svaku utakmicu bio u prvih 11 jer Hiddink, Emenalo i Roman gotive Obrvka i zabijao bi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.