23. juli 2015.11 god. comment_225887 Meni je on bio najbolji :D Najvise mi se svidja sto ide direktno na rivala,ima dug korak i ne libi se sutati kad mu se ukaze i najmanja prilika.On je ogroman talenat,to se vidi iz aviona.Mislim da bi mu posudba u neki PL tim itekako godila iako bih ja njemu pruzio priliku vec ove sezone. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225900 ‘He’s 19, he’s a kid. He was in Africa, then Vitesse, and now he’s at Chelsea. He’s not going on loan. We want to keep him and improve him. With the ball he has a lot of talent. Sometimes he didn’t always make the best decisions, but this is absolutely normal. He’s a good kid, a good talent, and I repeat he’s not going on loan.' Mou izjavio nakon utakmice http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/07/mourinho-post-nyrb-.html Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225911 ‘He’s 19, he’s a kid. He was in Africa, then Vitesse, and now he’s at Chelsea. He’s not going on loan. We want to keep him and improve him. With the ball he has a lot of talent. Sometimes he didn’t always make the best decisions, but this is absolutely normal. He’s a good kid, a good talent, and I repeat he’s not going on loan.' Mou izjavio nakon utakmicehttp://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/07/mourinho-post-nyrb-.html Traore je rodjeni golgeter,ubica pred golom...Mali ima muda da sutira cim se otvori najmanji prostor za sut,Murinju to nije prava odluka.ccc Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225914 ma to se više odnosi na onu situaciju kad je imao Ivanovića samog desno a on se zabio u protivnika treba on da zna kad da šuta al vala kad i da doda Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225917 Ma ovaj decko treba da se upari sa Azarom i Vilijanom u startnih 11,jednostavno mali ima taj X faktor da resi utakmicu preuzme odgovornost za razliku od onog tunjavog Oskara. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225922 Traore je rodjeni golgeter,ubica pred golom...Mali ima muda da sutira cim se otvori najmanji prostor za sut,Murinju to nije prava odluka.ccc Šta nije prava odluka? Prvo govoriš da on mora ostati u ekipi ove sezone, sad kad Mou kaže da on ostaje onda ni to ne valja, kog jebeš ti? Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225928 Je l neko proverio da ovo nije Cae? Jednako je naporan... Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225955 Možda je mislio na to što je Mou rekao da nekada donosi krive odluke misleći na udarce iz nekih teških pozicija, a EH10 tvrdi da tako treba i da Mou tu griješi Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225985 Možda je mislio na to što je Mou rekao da nekada donosi krive odluke misleći na udarce iz nekih teških pozicija, a EH10 tvrdi da tako treba i da Mou tu griješi Bas sam to rekao,izgleda da si ti jedini ukapirao iz cuga sta sam hteo da kazem.Bravo Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_226004 Talenat je veliki i to treba iskoristiti, ali cisto sumnjam da ce mu Mourinho dati neke prilike, ko da gledam u januaru ide na posudbu. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_226028 Dobice jedan klinac slobodu da sutira po sopstvenom nahodjenju...... na treningu. Bicu srecan kao malo dete ako dobije realnu sansu, ali iskreno ne vidim da ce se to desiti. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227010 Å ta je sa Traoreom, nije igrao ni protiv PSG ni protiv Barcelone? Posle svih onih najava oÄekivao sam da će imati dobru minutažu na pripremama. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227014 Al odmah nesto smrdi...il je nesto naljutio Murinja pa ovaj digo ruke od njega,ili ce na posudbu. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227021 Ma ne mora bit, pa ne mogu svi igrati stalno, a i vidite, ove prijateljske i nisu baÅ¡ za davat mlaÄ‘im igraÄima i igraÄima koji neće igrati. Znam da to Äudno zvuÄi, ali već 2.8. imamo utakmicu s Arsenalom, a 8.8. poÄinje sezona, znaÄi 4 prijateljske utakmice imaÅ¡ prije poÄetka. Treba ekipu i uigrat. Ne možeÅ¡ uigravat tokom sezone ako želiÅ¡ osvojit PL. Dakle ne može sad biti pusti mlade nek igraju, a ovi nek samo treniraju i tu i tamo uÄ‘u. Sad će netko vjerojatno pomislit "a kad će mladi igrat?" E pa tu je razlika izmeÄ‘u ligaÅ¡kih i prijateljskih. U ligaÅ¡kim utakmicama dobit će možda 2-3 igraÄa po utakmicu, eventualno će jedan igraÄ dobit 2-3 utakmice i to one slabe, Å¡to je sasvim u redu. A u prijateljskim svi dobiju makar po 45minuta, igrao je Traore, igrao je Kenedy, Chalobah, Solanke, Ola Aina, Moses, pa onda i oni Å¡to nisu toliko igrali proÅ¡le sezone i vjerojatno se neće naigrati ni ove tipa Mikel, Remy, Zouma, Begović... Tako da mislim da vas ne treba zabrinjavati ovo Å¡to je Traore izostavljen, ne mora to niÅ¡ta znaÄit. Najbolje je saÄekat poÄetak sezone, a mislim da je Mou u svojoj karijeri napravio i viÅ¡e nego dosta da mu vjerujemo. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227023 Ma ne mora bit, pa ne mogu svi igrati stalno, a i vidite, ove prijateljske i nisu baÅ¡ za davat mlaÄ‘im igraÄima i igraÄima koji neće igrati. Znam da to Äudno zvuÄi, ali već 2.8. imamo utakmicu s Arsenalom, a 8.8. poÄinje sezona, znaÄi 4 prijateljske utakmice imaÅ¡ prije poÄetka. Treba ekipu i uigrat. Ne možeÅ¡ uigravat tokom sezone ako želiÅ¡ osvojit PL. Dakle ne može sad biti pusti mlade nek igraju, a ovi nek samo treniraju i tu i tamo uÄ‘u. Sad će netko vjerojatno pomislit "a kad će mladi igrat?" E pa tu je razlika izmeÄ‘u ligaÅ¡kih i prijateljskih. U ligaÅ¡kim utakmicama dobit će možda 2-3 igraÄa po utakmicu, eventualno će jedan igraÄ dobit 2-3 utakmice i to one slabe, Å¡to je sasvim u redu. A u prijateljskim svi dobiju makar po 45minuta, igrao je Traore, igrao je Kenedy, Chalobah, Solanke, Ola Aina, Moses, pa onda i oni Å¡to nisu toliko igrali proÅ¡le sezone i vjerojatno se neće naigrati ni ove tipa Mikel, Remy, Zouma, Begović... Tako da mislim da vas ne treba zabrinjavati ovo Å¡to je Traore izostavljen, ne mora to niÅ¡ta znaÄit. Najbolje je saÄekat poÄetak sezone, a mislim da je Mou u svojoj karijeri napravio i viÅ¡e nego dosta da mu vjerujemo. ImaÅ¡ Fiorentinu 5.8 na Stamfordu, 3 dana prije poÄetka sezone, tu će sigurno Mou dati priliku ovim mladićima da se pokažu domaćoj publici. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227032 ImaÅ¡ Fiorentinu 5.8 na Stamfordu, 3 dana prije poÄetka sezone, tu će sigurno Mou dati priliku ovim mladićima da se pokažu domaćoj publici. Da,da, znam, zato sam napisao da imaÅ¡ 4 prijateljske samo, to su NYRB, PSG, Barcelona i Fiorentina, naveo sam Arsenal i 8.8. Swansea kao ipak natjecateljske utakmice Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227807 Ostao sam frapiran kad sam vide da je igrao levog beka,decko koji je u Viteseu igrao napadaca... Treba da bezi sto dalje od Murinja koji od Celzija pocinje da pravi sprdnju. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227842 Treba da bezi sto dalje od Murinja koji od Celzija pocinje da pravi sprdnju. Bjezi i ti malo od te tastature, sto si toliki pesimista. Ni meni se mnoge stvari ne dopadaju ali sezona jos nije ni pocela. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227863 Ostao sam frapiran kad sam vide da je igrao levog beka,decko koji je u Viteseu igrao napadaca... Treba da bezi sto dalje od Murinja koji od Celzija pocinje da pravi sprdnju. Ponekad se zapitam dali ovaj covjek trolluje ili stvarno pise ovako glupe izjave.Toliko si gluposti napisao otkada si na ovom forumu da se to ne moze izbrojati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.