Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bertrand Traoré (2014-2017, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

Meni je on bio najbolji :D Najvise mi se svidja sto ide direktno na rivala,ima dug korak i ne libi se sutati  kad mu se ukaze i najmanja prilika.On je ogroman talenat,to se vidi iz aviona.Mislim da bi mu posudba u neki PL tim itekako godila iako bih ja njemu pruzio priliku vec ove sezone.

• Odgovori 295
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

‘He’s 19, he’s a kid. He was in Africa, then Vitesse, and now he’s at Chelsea. He’s not going on loan. We want to keep him and improve him. With the ball he has a lot of talent. Sometimes he didn’t always make the best decisions, but this is absolutely normal. He’s a good kid, a good talent, and I repeat he’s not going on loan.'

Mou izjavio nakon utakmice

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/07/mourinho-post-nyrb-.html

‘He’s 19, he’s a kid. He was in Africa, then Vitesse, and now he’s at Chelsea. He’s not going on loan. We want to keep him and improve him. With the ball he has a lot of talent. Sometimes he didn’t always make the best decisions, but this is absolutely normal. He’s a good kid, a good talent, and I repeat he’s not going on loan.'

Mou izjavio nakon utakmice

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/07/mourinho-post-nyrb-.html

Traore je rodjeni golgeter,ubica pred golom...Mali ima muda da sutira cim se otvori najmanji prostor za sut,Murinju to nije prava odluka.ccc

Ma ovaj decko treba da se upari sa Azarom i Vilijanom u startnih 11,jednostavno mali ima taj X faktor da resi utakmicu preuzme odgovornost za razliku od onog tunjavog Oskara.

Traore je rodjeni golgeter,ubica pred golom...Mali ima muda da sutira cim se otvori najmanji prostor za sut,Murinju to nije prava odluka.ccc

Šta nije prava odluka? Prvo govoriš da on mora ostati u ekipi ove sezone, sad kad Mou kaže da on ostaje onda ni to ne valja, kog jebeš ti?

Možda je mislio na to Å¡to je Mou rekao da nekada donosi krive odluke misleći na udarce iz nekih teÅ¡kih pozicija, a EH10 tvrdi da tako treba i da Mou tu grijeÅ¡i 

Možda je mislio na to Å¡to je Mou rekao da nekada donosi krive odluke misleći na udarce iz nekih teÅ¡kih pozicija, a EH10 tvrdi da tako treba i da Mou tu grijeÅ¡i 

Bas sam to rekao,izgleda da si ti jedini ukapirao iz cuga sta sam hteo da kazem.Bravo

Talenat je veliki i to treba iskoristiti, ali cisto sumnjam da ce mu Mourinho dati neke prilike, ko da gledam u januaru ide na posudbu.

Dobice jedan klinac slobodu da sutira po sopstvenom nahodjenju...... na treningu. 

Bicu srecan kao malo dete ako dobije realnu sansu, ali iskreno ne vidim da ce se to desiti.

Ma ne mora bit, pa ne mogu svi igrati stalno, a i vidite, ove prijateljske i nisu baš za davat mlađim igračima i igračima koji neće igrati. Znam da to čudno zvuči, ali već 2.8. imamo utakmicu s Arsenalom, a 8.8. počinje sezona, znači 4 prijateljske utakmice imaš prije početka. Treba ekipu i uigrat. Ne možeš uigravat tokom sezone ako želiš osvojit PL. Dakle ne može sad biti pusti mlade nek igraju, a ovi nek samo treniraju i tu i tamo uđu. Sad će netko vjerojatno pomislit "a kad će mladi igrat?" E pa tu je razlika između ligaških i prijateljskih. U ligaškim utakmicama dobit će možda 2-3 igrača po utakmicu, eventualno će jedan igrač dobit 2-3 utakmice i to one slabe, što je sasvim u redu. A u prijateljskim svi dobiju makar po 45minuta, igrao je Traore, igrao je Kenedy, Chalobah, Solanke, Ola Aina, Moses, pa onda i oni što nisu toliko igrali prošle sezone i vjerojatno se neće naigrati ni ove tipa Mikel, Remy, Zouma, Begović... Tako da mislim da vas ne treba zabrinjavati ovo što je Traore izostavljen, ne mora to ništa značit. Najbolje je sačekat početak sezone, a mislim da je Mou u svojoj karijeri napravio i više nego dosta da mu vjerujemo.

Ma ne mora bit, pa ne mogu svi igrati stalno, a i vidite, ove prijateljske i nisu baš za davat mlađim igračima i igračima koji neće igrati. Znam da to čudno zvuči, ali već 2.8. imamo utakmicu s Arsenalom, a 8.8. počinje sezona, znači 4 prijateljske utakmice imaš prije početka. Treba ekipu i uigrat. Ne možeš uigravat tokom sezone ako želiš osvojit PL. Dakle ne može sad biti pusti mlade nek igraju, a ovi nek samo treniraju i tu i tamo uđu. Sad će netko vjerojatno pomislit "a kad će mladi igrat?" E pa tu je razlika između ligaških i prijateljskih. U ligaškim utakmicama dobit će možda 2-3 igrača po utakmicu, eventualno će jedan igrač dobit 2-3 utakmice i to one slabe, što je sasvim u redu. A u prijateljskim svi dobiju makar po 45minuta, igrao je Traore, igrao je Kenedy, Chalobah, Solanke, Ola Aina, Moses, pa onda i oni što nisu toliko igrali prošle sezone i vjerojatno se neće naigrati ni ove tipa Mikel, Remy, Zouma, Begović... Tako da mislim da vas ne treba zabrinjavati ovo što je Traore izostavljen, ne mora to ništa značit. Najbolje je sačekat početak sezone, a mislim da je Mou u svojoj karijeri napravio i više nego dosta da mu vjerujemo.

Imaš Fiorentinu 5.8 na Stamfordu, 3 dana prije početka sezone, tu će sigurno Mou dati priliku ovim mladićima da se pokažu domaćoj publici.

Imaš Fiorentinu 5.8 na Stamfordu, 3 dana prije početka sezone, tu će sigurno Mou dati priliku ovim mladićima da se pokažu domaćoj publici.

Da,da, znam, zato sam napisao da imaš 4 prijateljske samo, to su NYRB, PSG, Barcelona i Fiorentina, naveo sam Arsenal i 8.8. Swansea kao ipak natjecateljske utakmice

Ostao sam frapiran kad sam vide da je igrao levog beka,decko koji je u Viteseu igrao napadaca...

Treba da bezi sto dalje od Murinja koji od Celzija pocinje da pravi sprdnju.

Bjezi i ti malo od te tastature, sto si toliki pesimista. Ni meni se mnoge stvari ne dopadaju ali sezona jos nije ni pocela.

Ostao sam frapiran kad sam vide da je igrao levog beka,decko koji je u Viteseu igrao napadaca...

Ponekad se zapitam dali ovaj covjek trolluje ili stvarno pise ovako glupe izjave.Toliko si gluposti napisao otkada si na ovom forumu da se to ne moze izbrojati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.